LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
La urmatorul ai grija sa il faci vara...ca atunci sigur nu mai uiti![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

Ank83 spune:
Si apropo de mancau ..mai merge prin casa cu cate un biscuite sau ceva de mancare in mana si se impiedica si cade... dar mana aia in care isi tine haleala ...doamne fereste sa o puna in fata sa se fereasca... o tine ridicata sus...prefera sa isi dea cu nasul de pamant decat sa farame biscuitele
..
Dupa ce se ridica se uita si satisfacut la biscuite si ia o muscatura asa de rasu plansu 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
ba da ..asa e ... Prostii de ale mele ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
bine, mai, fie ca tine, atunci peste 15 zile e bine daca vine? ...ca e mai devreme...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
Ellis draga mea!!! ... incepem sa ne intelegem ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai da ma ca eu si acum ma intreb cum am uitat eu sa dau ciorapii jos ,precis daca vedeam unghiile alea rosii nasteam mai repede anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
pai tu trebuia sa le vezi? nu stiai ca-s rosii?

, poate daca Maria le-ar fi zarit, ar fi fost ceva......mai, si acum fie vorba intre noi...io eram si machiata
Ellis,
de
UN ANISOR
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Si apropo de mancau ..mai merge prin casa cu cate un biscuite sau ceva de mancare in mana si se impiedica si cade... dar mana aia in care isi tine haleala ...doamne fereste sa o puna in fata sa se fereasca... o tine ridicata sus...prefera sa isi dea cu nasul de pamant decat sa farame biscuitele .. Dupa ce se ridica se uita si satisfacut la biscuite si ia o muscatura asa de rasu plansu ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
suntem pierduteeeeeeeeeee
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Si apropo de mancau ..mai merge prin casa cu cate un biscuite sau ceva de mancare in mana si se impiedica si cade... dar mana aia in care isi tine haleala ...doamne fereste sa o puna in fata sa se fereasca... o tine ridicata sus...prefera sa isi dea cu nasul de pamant decat sa farame biscuitele .. Dupa ce se ridica se uita si satisfacut la biscuite si ia o muscatura asa de rasu plansu ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
fii-mea de aia e slabanoaga, de fraiera, ca ea umbla in mana cu cate o jucarie, ea poa sa dea cu capul, jucaria e sus...n-ar plimba si ea un sandvis ceva...
Ellis,
de
UN ANISOR
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ellis
pai tu trebuia sa le vezi? nu stiai ca-s rosii? ![]() ![]() , poate daca Maria le-ar fi zarit, ar fi fost ceva......mai, si acum fie vorba intre noi...io eram si machiata Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
iote cine rade
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ellis spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
suntem pierduteeeeeeeeeee anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
eu nuuuuuuuuuuuu.....

Ellis,
de
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Lasa ma ca voi o sa fiti bogate si slabe pe cand noi....apropo Maria are 10,4 kg
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA