LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
O sa il trimit la capitala ...acolo.. e mai usor sa se afirme ![]()
...si te vad eu cum te descurci cu 2 mancai ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ancadragoman spune:
Anco lasa bagajul ca vine el la tine... dar unghiile le ai facute?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 O sa il trimit la capitala ...acolo.. e mai usor sa se afirme Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..16 zile pana vine ![]() |
Doamne ma si vad cu 2 termite care rad tot ,macar sa dea astia drumu la credite sa avem de mancare

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco lasa bagajul ca vine el la tine... dar unghiile le ai facute? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
...unghileeeee
..inca ceva ce mai am de facutttttt Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Doamne ma si vad cu 2 termite care rad tot ,macar sa dea astia drumu la credite sa avem de mancare ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
si care se mai si bat pe ultima firimitura

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ancadragoman spune:
Pai vezi ma,noroc cu mine...
Bai nene ii si vad pe astia ,2 blonzi plini de vanatai si murdari la gura![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
apropo de unghile de la picioare... Am avut o eczema la un picior si homeopata imi zice la telefon sa imi iau neaparat ciorapi in picioare cand nasc sa nu cumva sa nu se fi vindecat complet si sa iau altceva din spital ... 

Cand mi-a zis de ciorapi cand nasc mi-am amintit de unghiile tale![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai vezi ma,noroc cu mine... Bai nene ii si vad pe astia ,2 blonzi plini de vanatai si murdari la gura anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |

...hai ca rad de ma astup ... poate ma ajuti sa se indeplineasca profetia lui ellis

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

ancadragoman spune:
Pai da ma ca eu si acum ma intreb cum am uitat eu sa dau ciorapii jos ,precis daca vedeam unghiile alea rosii nasteam mai repede![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai da ma ca eu si acum ma intreb cum am uitat eu sa dau ciorapii jos ,precis daca vedeam unghiile alea rosii nasteam mai repede anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete .. povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
..eu pot doar sa le decupez in dreptul unghiilor... ca asa le vad sigur... iti dai seama cum as fi cu ciorapii rupti pe masa de cracanat

Sigur m-ar lasa si doctorul acolo... si-ar imagina ca nici bani nu am sa ii dau dupa ce nasc

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine