LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai trebuie sa imi fac niste poze ..asa ca de remember burtanul ... dar asta dupa pensat ...vopsit ..epilat

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Nu schimba nimeni capitolul? Eu nu stiu cum...

ce nebunie cu alegerile astea... situatia se schimba de la o ora la alta...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la urmatorul capitol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

am vazut poze splendide de la Jasmin, Roxxy si Miha! Se vede ca ati chefuit frumos de tot! Jasmina, cine a facut toate bunatatile alea?

Jasmin, cu compania copiilor e asa cum spune Adra. Insa le stimuleaza foarte mult prezenta altor copii si invata enorm cu ocazia asta, este foarte importanta socializarea asta, chiar daca nu se joaca impreuna in adevaratul sens al cuvantului.

Cu tv-ul eu zic ca Roxxy, sa stii ca aici nu esti deloc exagerata. Toti recomanda fara tv in primii doi ani de viata /de fapt recomandarea este 4 ani), iar apoi foarte putin, nu mai mult de 20 minute pe zi si in nici un caz lasati de unul singur, ci cu parintii alaturi care explica ce se intampla acolo. Nu este ceva mai rau decat reclamele, cu frecventa enorm de rapida si de neinteles pentru un copil.
Este de fapt obicei romanesc ( o mai fi si in alta parte, dar nu stiu unde ;) ) sa fie lasat tv-ul mereu in functiune. Al meu mereu e disperat candmergem in Romania, ca oriunde suntem merge tv-ul, la masa,la vorbit, oricand si la price ora. Rar exceptiile. Facuse deja crize ca vroia sa stinga el tv-ul. Recunosc ca i-am rugat pe multi sa-l inchida c annu mai suportam, este foarte obositor. Noi credem ca ne obisnuim si nu ne face nimic, insa nu este asa.

Dar, ca de obicei, fiecre gandeste si hotaraste cum crede de cuviinta :))

Pe Jasmina am lasat-o cam de la 3 ani jumate sa se uite din cand in cand la un dvd, abia acum, la peste 5 ani, la programul de copii de la tv, ales impreuna si acum si singurica. Si tot ii mai explic una alta... Dar nici nu aveam canal de copii pana acum 1 luna si ceva ;)

N-am citit pana la capat, trebuie sa fug.

Mergi la inceput