LMA Bulgarasi si globulete (138)
Raspunsuri - Pagina 23
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI!!!!! LUCA RARES![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
La fel si de la noi, sa creasca mare si sanatos...

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Lala, felicitari pentru blog! Eu sper ca e exemplul meu, si aici, ca si la Petro si poate Adela. Mama, da' ce mandra ma simt Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
In mod cert este exemplul tau

Nu mi-ar fi trecut prin cap fara sa il vad pe al tau , sincer.
Nu ca as fi vre-un model de coerenta in gandire

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Jasmin012 spune:
Fetelor, am observat o chestie la Lucas, chiar si la petrecerea lui: nu e prea interesat de copii, cel putin nu de cei de varsta lui... se joaca putin apoi dispare... iar daca iesim afara pe copii nu-i prea baga in seama, in schimb alearga dupa totii cainii si ma trage si pe mine dupa el, fireste...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adra_bell spune:
Jasmin, am citit ca este normal. Pana pe la 2 ani jumate-3 ani, ei nu se joaca impreuna, dar le face placere compania, sa stea langa alt copil si sa se joace, fiecare in dreptul lui.
Lala
, nu e vorba de coerenta, talent sau mai stiu eu ce. Eu am mers pe ideea ca va fi o amintire foarte frumoasa pentru Eva. Bine, acum vad ca se va transforma in ditamai cartoiul
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Jasmin012 spune:
Adra, merci, chiar credeam ca am un solitar, ceea ce nu prea-mi doresc...
BB, 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
creem spune:

La multi ani! de 1 Decembrie
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Anka...incepem cu majoretele? (deocamdata timid)

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - zici de noi ca am avut timp de scris, pai ala era timpul nostru de soooomn...offf si ce s-a simtit azi...cum doarme ERIC? am vrut sa iau si u azi calma baby, dar n-am mai ajuns sa iau, dar dupa amiaza a baut ceai de tei...sa vedem...azi noapte iar a fost agitata; LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI TU MAI MULT SA SE IMPLINEASCA ! ...sigur maine nu mai intru... hai ca fii-mea care dormea de vreo ora , deja a facut prima trezire ...iar oluam da cappo..LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI, MAMICI SAU PITICI, TATICI SI TOTI CEI PE CARE II IUBITI! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
multumesc mult ellis de urare...

noi suntem mucosi de aseara, asa ca am dormit prost, n-am putut respira bine, plangea, se ridica in fundulet...offffffff..

reefritor la calma baby, a dormit bine pana acum, dar aseara nu...avand in vedere starea lui... de ex. alaltaieri seara s-a culcat pe la 8, a marait pe la 4.45, i-am dat 2 guri de ceai si l-am pus intr-o pozitie confortabila dupa care s-a mai trezit la 8...boierie!!
acu sa vedem in continuare... dupa ce trece raceala..
pup si sanatate tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui creem Anka...incepem cu majoretele? (deocamdata timid) ![]() ![]() ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
beiii ...nu ma speriati
... ca nu am apucat sa ma vopsesc Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

LUCA RARES
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)