LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
AMIRA - FFFcocheta, dar ce facea plesnea papusa incuntata?

Nu... Doar se incrunta si bolborosea ceva la ea...
Citat:
MIHA - salata beouf era bolnava?

Nu stiu...De ce?
Citat:
dar , chiar asa, tortul tot in cap i-l puneti?

Asa a facut nana-sa...Asa a vrut/stiu...asa a facut...Stii doar chestia aia cu bordeiele...A fost valabila si la noi...
Citat:
de unde ai atata inspiratie???????

Am?
Citat:
felicitari pt pasi!

Multumim!
Citat:
noi azi am fost in petzit, la baiatul unor prieteni, Andreiutu - 2 ani jumate, mai, asa bine s-a simtit fii-mea, a alergat numai dupa Andrei, a ras continuu...si cel mai tare...se intindea sa il pupe...si ea pupa pana acum doar catelul si...pe mine, deja sunt geloasa!

Deja asta suna a socrosenie!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Intrebare: Cat timp lasati copii sa se uite la desene? Sunt interesati?
Daca as lasa-o pe Eva o ora, atat ar sta si nu s-ar plitisi. Ea se uita la Baby Einstein, Miffy si Pocoyo si asa plange cand i le inchid.

Si eu il mai las cateodata la B.E., la vreo 2-3 zile (de celelalte 2 nu stiu nimic, chiar sunt curioasa sa le vad si eu) cand am o treaba ce necesita vreo 15-20 de min si nu il pot lua cu mine in alta camera. Dar nu in fiecare zi il las sa le vada, ca daca ar fi dupa dansul si el s-ar uita o ora.
Deja a inceput sa rada dinainte cand urmeaza ceva amuzant . Ii plac f.f. ult mascotele. Chiuie de bucurie cand le vede!!!

Mergi la inceput

Adra,deja s-a terminat concursul? De ce nu mai pot vota?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara fetelor....ca de mult n-am mai dat p-aci!...ce sa-i faci?!agitatie mare...la noi e tot asa, dar eu nu prea mai pot sa tin pasul...
fata mea mananca mai bine, bubitele ce i-au iesit...le mai are si acum(dar sunt pe terminate), nu stiu de la ce i-au iesit
vaccinul nu l-am facu inca, si totusi cred ca o sa-i fac analizele inainte, ca daca e asa cum zice Ellis, si mai tre sa astept o luna dupa vaccin...e mult...nu mai am rabdare...vrreau sa stiu cum e fata...mai ales ca am citit si de geo-ionita, cu Bianca ei
roxxy, am citit ca-i dai gem lui Matei...ceva special, facut in casa?cu zahar, fara zahar...ca si eu m-am tot gandit...ca sigur i-ar placea
ellis, imi pare tare rau sa "aud ca aveti probleme"...dar nu cunosc nimic de genul asta...(oricum o sa ma uit si eu la Ana mea)
eladea, si eu am fol Calma baby, cand avea Ana vreo 2 luni, imediat dupa botez , ca atunci si-a gresit programul si statea treaza de la 1-4 noaptea...poblema s-a rezolvat, nu mai stiu cum...dar cdre ca a avut efect si siropul....oricum nu a avut nici un fel de efect advers..(pana acum...sper)
abramburika...am vazut pozele voastre....super...am vazut frumusete de fetita....cum se impaca cu manusile, ca Ana mai mult de 2 min.nu le tine pe maini?
jasmin012, frumos tare tortul lui Lucas...faina poza!nebunie cu copii astia cand se aduna ...dare asa frumos !
mariussimiuc....frumoase poze aveti si voi...fotomodelul reusit...tinutele super...se vede ca totul a fost super...mancarea, tortul ...ce sa mai zic !felicitari pt. primi pasi...
ank83, deci chiar nu e Raul copilasul din revista?seamana rau de tot...acusica o sa fii si tu ca si mariussimiuc...in poza aia...
andrabell, si la mine situatia e ca si la mariussimic...tv merge toata ziua...dar nu o intereseaza, cumoaste telecomanda, o foloseste numai atunci cand eu chiar vreau sa ma uit la ceva...dar cam atat...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Offf ...uite cat e ceasulll.. si eu nu am reusit sa adorm ... Poate nasc maine ...de fapt azi de 1 decembrie... ca dupa UM asta ar fi termenul ...

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

gata....am ajuns la zi ...acum ma retrag , ca maine mergem pana la budapesta cu o gasca de prieteni....si ma trezeste sotul la 7..dar deabia astept sa fiu acolo...sa-i fac cumparaturi Anei, poate ii cumpar si eu un cadou...ca de ziua ei de la noi, parinti ei, nu a primit nimic..poate o sa fim mai norocosi si gasim acolo...
aaa...tuturor copilasilor care si-au sarbatorit primul anisor...precum si celorlalti care vin sustinut din urma si celor care au depasit acest moment...!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Ank-ule,simti ca-ti vine?

Mergi la inceput

....shoping placut Bia... ...mi-e "pofta" si mie de un shoping full fara dureri de spate si mers ca rata pe sarma

Ma retrag si eu ...din nou.. poate da Dumnezeu si dorm si eu de data asta

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ank-ule,simti ca-ti vine?

mai nu prea simt.... ma mai ambalez uneori ca poate vine dupa ce fac efort ,dar dupa ce ma odihnesc putin... domnisoara e fresh si o doare la basca ...ca ii rupe lui masa coloana

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
ank83, deci chiar nu e Raul copilasul din revista?seamana rau de tot...acusica o sa fii si tu ca si mariussimiuc...in poza aia...

Care poza mey?

Mergi la inceput