LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

super tare tortul..... Si Amira frumoasa ca o printesa...
Se anunta cheltuieli mari in casa.. parfumuri ...rujuri.. .. Spunei lui tati sa se pregateasca

Multumesc Ankule!
Tati deja si-a acceptat soarta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Seara buna!

Intru scurt sa fac urarile de rigoare sarbatoritilor de astazi ...

La multi ani fericiti Andreea si Andrei, mari sau mici!!!

La multi ani bulgarasilor care au facut 1 anisor, o copilarie fericita!!!!

Am vazut pe fuga pozici de la petreceri, nu mai comentez ca nu am timp ... pupici la toti piticii .

La noi s-a dus zapada, ploua de rupe!

Noapte buna, pe maine!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

...sa merg in gara sa ii astept ??

Eu zic sa te grabesti sa nu ti-o ia BB inainte!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

...sa merg in gara sa ii astept ??

Eu zic sa te grabesti sa nu ti-o ia BB inainte!

na bine... ca ea e mai subtirica si are sanse mai mari ... si poate pe mine ma mai iau si altele pe drum.

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput

... de cateva zile sunt cam intoarsa cu in sus..desi ma tot hlizesc eu pe forum(nu prea mai pot dormi...si asta nu din cauza lui raul...ci ca nu mai imi gasesc locul in pat )... dar azi m-am urcat pe cantar si ...am gasit un motiv sa zambesc... Am pus doar 13 kg sarcina asta

AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Florian si Robert ! La multi ani Luca! Sa cresteti mari si sanatosi !
La multi ani celor ce serbeaza Sf Andrei !

Miha, pupam pe delicata Amira, sa creasca mare si sa te bucuri de ea ! Si felicitari pentru primii pasi !
Ne-ai prins, am fost si noi la ziua lui Lucas, din pacate nu am putut sta decat o ora. Sincer mi s-a parut ca am stat 10 minute. :((
Ank, ma trec fiorii cand ma uit la semnatura ta.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ola!

am vazut poze cu Lucas, Maria....ce frumosi...si muli copilasi!

AMIRA - FFFcocheta, dar ce facea plesnea papusa incuntata?
MIHA - salata beouf era bolnava? dar , chiar asa, tortul tot in cap i-l puneti? de unde ai atata inspiratie??????? felicitari pt pasi!

noi azi am fost in petzit, la baiatul unor prieteni, Andreiutu - 2 ani jumate, mai, asa bine s-a simtit fii-mea, a alergat numai dupa Andrei, a ras continuu...si cel mai tare...se intindea sa il pupe...si ea pupa pana acum doar catelul si...pe mine, deja sunt geloasa!

ANK-ule, pai 13 kg le dai jos cu Cecilia o data, daca stai iar 5 zile in spital , te intorci la sotul supla deja!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - cum mai, e duminica, si tu n-ai nascut inca? si mi se zicea"adevarata fiica a lu' mama omida"...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK - cum mai, e duminica, si tu n-ai nascut inca? si mi se zicea"adevarata fiica a lu' mama omida"...

ai dreptate ...ti se zicea

Vasari si pe mine ma cam ia cu emotii... a nu se citi frica

Miercuri merg la control ..sa vedem daca da semne fatuca de iesit... ca nu mai suport arsurile... am scapat o saptamana de ele si acum iar m-au luat

AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

noi azi am fost in petzit, la baiatul unor prieteni, Andreiutu - 2 ani jumate, mai, asa bine s-a simtit fii-mea, a alergat numai dupa Andrei, a ras continuu...si cel mai tare...se intindea sa il pupe...si ea pupa pana acum doar catelul si...pe mine, deja sunt geloasa!

prima dragoste

AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput