Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
Na, ca acum mi-am dat si eu seama …cum a ajuns Iliescu sa isi bage coada si pe-aici
. Hei , fetele, dati-o incolo de treaba..sper ca nu asta e motivul. 
Mikiion, nu prea sunt de acord cu tine ca a castigat Iliescu…dar, e adevarat, partidul lui are vreun procent in fata celuilalt, respectiv vreo 2-3 candidati invingatori in plus…adica din 35 % cati au votat , 30 si ceva au votat cu PSD-ul…nu prea e majoritate, decat matematic…dar ai si tu dreptate, asta face cartile pana la urma.
Mai bine mai tineti-ma si pe mine la curent cu alegerile provinciale de la noi ( Qc )..ca sunt primele care ne afecteaza in mod direct…dup-aia, restul duca-se…
Hai, cheer up girls !
mamaana spune:
noi avem cable+internet cu rogers si platim cam $80, incluzand canale hd
cu satelit piratat se vad canalele hd in hd ?
aseara fetitele mele au suflat in lumanari cate doua de fiecare pe fiecare tort![]()
maru spune:
si eu care speram ca evadezi pe vreo plaja tropicala, si eu cu visele pe langa tine
| Citat: |
| citat din mesajul lui pitilache Hei, hei, hei, nu s-a suparat nimeni. Imi pare rau ca mesajul de ieri seara v-a dat impresia asta, a fost cam lapidar ce-i drept dar nici gand sa scapati de mine asa de usor. Doar ca am o perioada extrem de aglomerata atat la servici (unde vineri seara am avut tulburari de vedere din cauza oboselii...) cat si acasa unde incercam sa terminam macar partial subsolul pana la Craciun. Asa ca am zis sa va urez de pe acum toate cele bune ca nu stiu cand mai apuc sa intru si sa ziceti ca dispar ca magaru'-n ceata! Deci sunt pe aici doar ca o sa intru mai rarut pana de Craciun. Va pup si va urez o saptamana excelenta in continuare! "Less is more" - Mies van der Rohe |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
roxana 
nu poti obtine aceeasi imagine pe satelit , calitatea e undeva la 80% , max 90%..iar multe nu transmit HD...
simi spune:
mamaana, LA MULTI ANI fetitelor!
Sa creasca mari, sanatoase, norocoase si destepte !
Va pupam cu foc!
Smile,tomorrow could be worse!
mamaana spune:
| citat din mesajul lui Ktrinel nu poti obtine aceeasi imagine pe satelit , calitatea e undeva la 80% , max 90%..iar multe nu transmit HD... Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
aveam o banuiala...
nelia spune:
Buna dimineata, la
! Hai, cine mai vine, cine mai vrea? Am si muffins...![]()
Lorelaim,
! Pentru felul in care vezi lucrurile. In linii mari, de aceea nu-mi place Harper, dar nici ce au facut ceilalti nu mi se pare in regula, iar ei ca oameni, ca tot vorbeai de charisma, nu-mi plac chiar deloc. Dimineata, la cafea, am discutat cu Octav despre Harper si ce se intimpla si mai ales Octav a zis exact ce spui tu despre Harper: si-a cam facut-o cu minuta lui. Nu poti sa conduci un guvern minoritar fara sa nu incerci sa cooperezi cu ceialalti, nici macar cind esti majoritar, darminte cind nu ai in totalitate puterea in miini. Si faptul ca nu are aceasta capacitate ma duce cu gindul si la faptul ca s-ar putea sa nu fie pregatit sa treaca prin criza. Dar nici nu stiu amanunte despre pregatirea echipei pe care o conduce si chiar daca as sti, tot nu ma pricep la economie, asa ca as sti degeaba. Ne-am gindit si noi dimineata ca cea mai buna solutie ar fi ca el sa demisioneze, sa vina un om de incredere, care sa multumeasca pe toata lumea, conventionati sau nu, si sa incerce in aceasta formula sa ia taurul de coarne. Numai ca, trecind in revista figurile conservatoare cunoscute, eu una nu am gasit acea persoana...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
La multi ani!
La multi ani!
sa fie sanatoase, bucuroase, voioase, norocoase
| citat din mesajul lui mamaana noi avem cable+internet cu rogers si platim cam $80, incluzand canale hd cu satelit piratat se vad canalele hd in hd ? aseara fetitele mele au suflat in lumanari cate doua de fiecare pe fiecare tort |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Lorelaim, sanatate multa lui Gabisor! Te inteleg cu statul pe net in loc sa... Eu cind am de invatat imi vine chef de curatenie, dar din aia generala, ca acum (in mod normal, ca sa fac fata la ce ma asteapta peste o saptamina si ceva, ar trebui sa nu mai fac nimic altceva, decit sa citesc). Dar de unde, tot imi vine sa fac ceva prin casa... cind nu aveam urgente la scoala, nu aveam chef sa ridic nici un pai in casa. Si oricum, le fentez cu succes pe cele doua, ca sa stau aici cu voi...
Mamaana, la multi ani pentru fetite, am vazut pozele si torturile (par superbune, tu le-ai facut, ai retetele?). Sa va traiasca si sa fie sanatoase! Si fratiorul lor la fel! Am citit articolul, nu stiu ce sa spun... ma mai gindesc!![]()
Roxana, ma gindeam eu ca ai zis-o asa, ca eu am pretentii de la tine.
Spor la treaba!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU