Sezatoarea canadiana (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, nu-i fair, la noi a cazut deja 10 cm de zapada, si mai cade pana maine!
Halate de baie erau f misto la sears, 40% redus, 24 de bucsi!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange

almo,facem gasca sa mergem impreuna la shopingeala?

vii tu la Toronto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Maru lamureste-ma si pe mine, de ce la voi este mai frig decat la Montreal. Eu aveam impresia ca in ontario e mai putina zapada. Orasul tau e mai la munte?

daca aveti nevoie de ceva de incaltat, eu am primit oferta asta de la Globo:
http://www.globoshoes.com/frontEndComponents/specificComponents/newsletter/newsletterDisplay.cfm?nID=2505&mID=414717
prin e-mail. pentru ca sunt abonata la ei.
Este azi si maine si e valabil pentru provincia Quebec, puteti sa ajungeti sa cumparati cu 50%!!!!Trebuie sa imprimati cuponul si scrie pe el la ce magazine e valabil.
Ma duc si eu dupa-amiaza sa-mi iau cizme.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Denisam, eu am luat biletele de la agentie dupa ce am facut search be net de mi s-a acrit, agenta a reusit sa-mi gaseasca un pret mai bun decit cel mai bun de pe net. Eu am luat bilete de avion, hotel si tren de pe net dar niciodata pt plecarile in Sud. Acum foarte multi ani am cumparat bilete tot pt Sud si compania (parca Canada6000 ii spunea) a dat faliment inainte ca sa plecam noi dar noi dadusem banii. Agenta a facut toate formalitatile sa ne recuperam aproape 6000 de dolari si a durat cam un an. Evident a trebuit sa-mi iau alte bilete intre timp daca vroiam vacanta. Atunci mi-a spus ea (daca m-a mintit va mint si eu) ca au prioritate cei care au luat bilete prin agentii (din cauza nu stiu carei asigurari a lor) si daca mai ramin bani d ela creditori ajung si la cei care au luat bilete de pe net.
Cum 6K nu mi se pare o suma chiar mica de fiecare data cind am de cumparat ceva care depaseste 3K le iau prin agentie si le spun ce pret am gasit pe net si ele match.
Eu sint precum drogatii cu plecarile in Sud in March break, este portia mea de oxigen sa mai rezist un pic.
Eu zic sa profitati cele cu copii mici si nu inca la scoala (scoala nu kindergarten) si sa nu mergeti in sezon sa platiti asa de mult. Noi cred ca platim cam cu 2K mai mult din cauza asta, altfel m-as duce in ianuarie sau februarie. Am mers si in saptamina de Paste dar mi s-a parut prea tirziu, in anul acela Pastele era pe la mijlocul/sfirsitul lui aprilie.
Dana, ce le-ai luat la copii ca mor eu de curiozitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Podeanu sotul meu isi face singur cadourile, cumpara pentru calculator, pentru masina, toate nebuniile lui costa ceva bani asa ca.....sa vedem anul asta ce o sa-i aduca Mosul, el isi doreste un bebe....sa vedem
Valen sunt de aceeasi parere......daca eu sunt calma, multumita e si el la fel.....daca eu sunt nemultumita.....am grija sa-i arat asta
Unde te duci pentru anticelulita, poate mergem impreuna

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ce m-am distrat!!!! S-ar putea sa ajunga Dion prim-ministrul Canadei!!!!!

Dragaicaiti urez sa-ti aduca Mosul ce-ti doresti mai mult!!

www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Miki-mersi de coupon,poate reusesc sa ajung si eu in dupa amiaza asta ca e valabil si la un magazin chiar in drumul meu.
Dragaica- tzinem pumnii sa vina bebe.
Valen-sa avetzi fun, la noi e imposibil sa mergem in perd aia, pt ca pe 10 avem botez si pe 17 serbam printzesa.
Mihaela-o sa vad si eu dc reusim in ac. perd, sa vorbesc cu parteneru' si sa vad orarul lui fii-mea.
Nelia-mersi frumos, si tu ai o familie superba,cum spuneam de atatea ori.
O saptamina buna!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Doloress, eram sigura ca e o treaba quebecoasa cu CM, pt ca eu am batut de 2 ori site-ul ala cu beneficiile de maternitate la ambii baieti si n-am vazut nicaieri optiune de timp redus cu bani mai multi. Nu as fi optat pt asta oricum, mai ales la al doilea cand am realizat si mai mult cat de mult conteaza sa stai acasa TU cu copilul si nu altcineva (a nu se intelege ca dezaprob in vreun fel mamicile care decid sa se intoarca mai devreme la serviciu, e vorba doar de analiza situatiei mele), chiar daca financiar nu ne-a fost bine. Dar ma bucur ca voi aveti o astfel de optiune si-n felul asta multumesc mai multe mamici.
N-am inteles insa daca tu poti sa-ti iei CM in acelasi timp cu sotul? Ca ziceai ca mergeti in Ro vreo 2-3 luni. E posibil sa ia ambii parinti CM in acelasi timp? Aici nu se poate.

Miki, aici ai dreptul la 52 sapt. de CM timp in care esti platit cu 55% din media venitul pe ultimele 6 luni (daca ai sal. fix e simplu de calculat, daca ai variabil e mai mult de calculat) si ai nevoie de minim 600 h lucrate inainte de a intra in CM. Ai voie si o combinatie de C.Med. inainte, in timpul sau dupa CM, dar trebuie sa fii atent ca-s niste restrictii si apoi iti afecteaza durata de CM.

Magdone, a crescut olivia ta de cand ne-am vazut. Parca-i aluat pus la dospit. Sa sti ica si noi, desi ala micu’ al meu e mai mare acum decat olivia ta, tot avem momente din astea in care sunt ca lipitorile amandoi in acelasi timp pe mine. Alex nu neaparat explicit sa-l iau in brate, cat, asa cum spui si tu, calare in spatele meu, se foieste si ma calareste pe canapea de nu pot face nimic. Impinge cu picioarele ostentativ, un soi de ramasita de gelozie, daca ii pot spune asa. Acum gelozia lui pe frate-su s-a transformat intr-un soi de sicana. Il sicaneaza tot timpul cu cate ceva. Inainte il impingea.

Nelia, uite ca si noi tot infectie in ureche am avut si vorba lui Miki ma intreb de ce a facut-o totusi daca el are tubuletele (rolul lor este tocmai sa evite otitele si acumularea de lichid), dar mergem miercuri la pediatru si aflu mai multe ca la walk in clinic dr era cam grabit si necomunicativ, nu m-am pus cu intrebarile pe el cand l-am vazut asa satul de pacienti. Si sa stii ca adrian din cauza asta realizez ca mi se trezea noaptea. Acum are 4 zile de antibiotic si e clar sa s-a domolit treaba-n ureche si doarme ok toata noaptea. A devenit cooperant si la antibiotic, acum il ia ca pe mancare, nu mai trebuie sa-l fortez. Asta de data asta a fost de banana si cred ca de-aia, dar pe-ala roz (de ce-o fi nu ma intreba) il ura, niciodata nu l-a luat usor.
L-am vazut pe lisandru cat de suparat era ca nu l-ai lasat sa faca ce vroia el cu tortul si parca l-am vazut pe fi-miu ala mic cand bazdaganea din picioruse asa. Daca-l lasai cred ca era cu mainile si genunchii calare pe tort . ca fapt divers, cred ca Lisandru o sa semene cel mai bine cu tine dintre toti 3 copiii.
Agata mi s-a parut super pe gheata, nu-s mama ei sa am asteptari (ci doar asa ca simplu privitor) si nici n-am cu cine s-o compar, insa mie mi-a placut cum s-a descurcat. De sapt. viitoare incepem si noi lectiile de patinaj cu alex. Am fost in weekend si ne-am luat cu totii patine (exceptie mezinul, evident). Mie-mi place tare mult desi n-am avut decat de 2 ori ocazia sa patienz in viatza mea, dar e un gen de activitate pe care-l fac cu placere. Iar taica-su a facut hockey in copilarie, asa ca e ca pestele in apa.

Bine ca m-ati facut atente pt cadou pt gradi, ncii prin cap nu mi-a trecut ca trebuie sa iau un cadou. Dar ma limitez la ceva simbolic si parca nu m-as grabi sa iau dulciuri, nu-s de ce (poate pt ca nu-s nici eu cu dulciurile si le vad ca un treat pt copii).

Mai simi, pai la asa performante poate ne mai dai si noua niste tips-uri s-o luam din pripa cu copiii astia mici. Felicitari si la asa performante, lauda nu poate avea decat conotatii pozitive. Bravo voua! Ce exuberanta e alice in cateva din poze. Iar tu, sa ma pici cu ceara daca inteleg de unde ai baiat asa de mare.
La fel un bravo si pt rezultatele antoniei, Ioanei, Victor si tutror celorlalti copii silitori – cred ca e cea mai frumoasa recompensa pt parinti – sau poate e mult spun, e cea mai asteptata de parinti.

La multi ani tuturor andreelor si andreilor.

Citat:
am tras cu clestele vestea de la sora-mea, mama nu vroia sa-mi spuna ; uof

Ana, imi pare tare rau pt starea de sanatate a tatalui tau. Sper ca-i bine acum si s-au reglat lucrurile. Dar sa ma pici cu ceara daca pot intelege de ce tin vestile astea rele cei de-acasa. Ne e caracteristic noua, romanilor, sau asa fac toti?
Sanatate multa la parinti.

Citat:
si eu recunosc ca mi-am aranjat un pic frizura uitandu-ma la baiatul tau

Hai ca esti mortala, ktrinel.

Oana, ce frumos ca a organizat firma voastra asa ceva. Efortul de a aduce decoruri si de a face si-un scenariu… foarte frumos. Eu am sef evreu… deci va dati seama ce insemnatate are Craciunul. Plus ca din toti din firma, doar eu si cu ina un coleg sarbatorim Craciunul. Restul: evrei si indieni.

Salina, duo-tang sunt foldere din alea de carton (dosare). Are si fi-miu doua, unul pt The Poem of the Week (in fiecare sapt. are cate o poezie acolo de invatat si eventual un mic desen de colorat) si altul numit “Letterland” unde in fiecare sapt. are de desenat lucruri/obiecte care incep cu litera saptamanii respective – e o singura pagina adaugata de educatoare in sapt respectiva. Dar noua gradinitza ne-a dat aceste dosare, nu le-am luat eu. Daca te duci la Business depot, sigur stiu ce sa-ti dea daca intrebi de duo-tang.
Nu-ti face griji prea mari cu copilul la gradi. Nici alex al meu nu stia engleza mai deloc cand l-am dat la gradi, pot spune ca stia cateva expresii si intelegea cateva cuvinte, de reprodus, foarte, foarte putin. Dar are acum 2 luni de gradi si pot spune ca si-a dat drumul f mult. Sunt sigura ca nici acum nu intelege tot ce vorbeste educatoarea, insa nu mai are probleme sa inteleaga baza.

Magdone, mie nu mi se pare nepotrivit sa te duci la petrecerea de Craciun a firmei. Atat timp cat esti inca angajata firmei, nu vad de ce sa nu te duci. Eu alex am fost la Christmas lunch, venita de acasa, la un restaurant (si nu aveam masina etc.) si tot m-am dus. Si cand am fost in concediu de mat. cu Adrian tot asa, m-am dus cu el dupa mine la restaurant. Am facut si pause de alaptare si m-am dus la baie cu el, avantajul a fost ca l-am pus pe alex in back-up daycare in ziua respectiva, cu amandoi nu ma puteam duce la rest. Cu Adrian am fost in aceesi situatie ca s itien ,am avut juam de an CM, jumate am lucrat. Dar n-are importanta ca n-ai fost tot anul cu ei, party-ul de Craciun e pt tot anul, nu pt cei care au apucat sa fie-n firma pana la sf anului calendaristic. In plus, la noi se dau si cadouri intre colegi, am dus si eu cadouri colegilor, indiferent ca am stat cu ei doar 6 luni la birou sau 9. Si mai era si bonusul de sfarsit de an care trebuia sa-l incasez (desi in ultimii ani a devenit simbolic, s-a zgarcit evreul nostrum ceva de necrezut).
Mie mi se pare frumos sa te duci, mai ales daca ai cu cine lasa copiii. Acum depinde si de fiecare firma, evident, de atmosfera de acolo, daca iti simt lipsa sau nu etc. La mine fiind 5 muste, suntem mai ca o familie, dar daca esti intr-o firma mare cu mii de angajati, aceste petreceri de Craciun devin mai impersonale, in 2 zile au uitat toti cine a venit si cine nu (nu ca ar fi vorba de un act de prezenta, ci asa, ca chestie).

Mimitete, sigur mai trebuia sa astepti pt biletele din R.Dom. Or sa mai scada, ai sa vezi. La toate destiantiile unde americanii erau clienti majoritari or sa scada f mult preturile. La anu’ criza o sa fie din plin si preturile la vacante or sa scada f mult. Noi am inceput sa tragem speranta ca putem merge si la anul daca preturile scad drastic. Tare mult mi-ar placea sa putem merge si de data asta ii iau pe amandoi baietii, nici nu ma gandesc.
Ai luat in march break din cauza copilului, nu?

Podeanu, super spa-ul ala-n aer liber. Aia cred ca e o atmosfera deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mimitete dar cind e la voi March Break de ai luat bilete in perioada 27 Feb si 6 Martie?

In Ontario March Break e in 16-20 Martie si eu cautam bilete cu 1-2 saptamani mai devreme sau dupa vacanta ca sa fie biletele mai ieftine si acuma constat ca s-ar putea sa cad peste vacanta din Quebec daca plec mai devreme

Ziceti-mi si mie va rog cind e March Break in Quebec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, sa-ti creasca puiutza mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si sa aiba parte doar de lucruri bune-n viatza. Foarte feeric aparea iarna-n poze la cabana. N-am reusit s-o aud pe Emma (limitare la cal.c de la sv), dar am vizualizat-o. Ce-mi place de alex cum cobora scarile in fund(asa au facut si ai mei baieti).

Mergi la inceput