Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
LA MULTZI ANI DE SF. ANDREI!
Multa sanatate bolnaviorilor si felicitari copiilor pt rezultatele deosebite.
Noi am serbat-o pe fii-mea la cabana, nu am prea multe poze ca eu am bolit si inca bolesc,nasol e ca treb s avorbesc si nu prea am voce.
Am pus cateva poze, l egasitzi aici pt cine poate sa le vada:
http://www.dropshots.com/eric17
O saptamina buna si numai bine.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
nelia spune:
Denisam, am vazut pozele si filmuletele! Copiii scumpi, sarbatorita imrpesioneaza in continuare prin cite stie... dar cel mai mult si mai mult mi-a placut... zapada de la cabana! Imi place sa ninga, dar macar sa fie zapada multa asa ca la voi, nu udeala de la noi! Sanatate multa!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mimitete spune:
La multi ani Andree si Andrei!
Felicitari copiilor si mamicilor pt rezultatele scolare.
Hai mai simi ca tu te poti duce la prom pe post de girl friend cu baiatul tau.
Salina, mai e o frizerie pt copii si pe Decarie Bld, foarte aproape de magazinul Bucuresti, se numeste Hair Play.
Oana, sper ca Antonia sa se faca bine repede.
Ana, multa sanatate tatalui tau si sa aveti o vacanta extraordinara.
Cine mai merge la Punta Cana in March break ca eu mi-am luat deja bilete ca imi era frica ca nu mai sint locuri la biletele de avion la ore normale, nu in miezul noptii dar poate ca ar fii trebuit sa mai astept, cu economia asta cine stie...
Va doresc o saptamina buna,
Denisam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimitete Ana, multa sanatate tatalui tau si sa aveti o vacanta extraordinara. Cine mai merge la Punta Cana in March break ca eu mi-am luat deja bilete ca imi era frica ca nu mai sint locuri la biletele de avion la ore normale, nu in miezul noptii dar poate ca ar fii trebuit sa mai astept, cu economia asta cine stie... |
Mihaela- unde in Punta Cana si in ce perd-ca si noi ne gandeam pt ca Emma are liber de la Montesori.
mimitete spune:
Denisam, la Gran Bahia Principe intre 27 Feb si 6 Martie.
Acolo a fost si Dana anul trecut parca si am auzit numai de bine de hotel.
Denisam spune:
Miha-Da stiu ca e ok hotelul,treb insa sa verific cu schedule lui fii-mea, ca eu stiam ca e in sapt de dupa- de pe ce site ai luat biletele insa?
Podeanu spune:
| citat din mesajul lui mimitete Denisam, la Gran Bahia Principe intre 27 Feb si 6 Martie. Acolo a fost si Dana anul trecut parca si am auzit numai de bine de hotel. Mihaela "Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience." |
Mihaela, doi ani la rind am fost acolo si as pleca din nou miine, daca as avea timp si bani.
Fetelor, voi ce luati cadou sotilor? Pe copii i-am rezolvat, or sa aibe o mare surpriza, avind in vedere ca nu se asteapta la nimic. De la instalarea semineului (care e de fapt cadoul meu pe vreo 5 ani
)stiu ca nu mai avem rezerve financiare si mosul e sarac anul asta.Eu ma gindeam tot la o intrare la spa, ktrinel ai vazu skyspa de la Dix30?, e pe stil norvegian, spa afara sus pe caldire..
la multi ani Andreilor si Andreelor de care sfint am uitat complet, noroc cu voi fetelor.

simi, unde ai pus pozele?
valen spune:
Denisam, Mimitete, noi mergem in Punta Cana insa in ianuarie, de pe 10 pana pe 17 si vom sta la Blau Natura Park; Sarah adora animalele si cum in acest resort sunt flamingo, pauni, gaste si alte pasarele in libertate, mi-am zis ca e locul potrivit pt. noi. Sper ca si conditiile sa fie ok, mai ales ca fetele mele sunt mici mici, dar mai riscant de cat anul trecut cand am fost in Cuba cu un bebelus de nici 6 luni (alaptat exclusiv) si o copila de 2 ani ani, n-are cum sa fie.Ana, sanatate multa tatalui tau
Simi, felicitari tie si copiilor pt. asa rezultate! M-a impresionat mult mesajul tau si cred ca orice mama isi doreste sa traiasca o asa zi.Salina, asteptam cu interes impresiile din prima zi de scoala. Oana, am aruncat un ochi pe pozele voastre; Antonia este pur si simplu fermecatoare.Nelia, sanatate lui Lisandru si bafta la examene!! Si eu am 2 la numar si numa cand ma gandesc la ele imi vine sa 
valen spune:
| citat din mesajul lui Podeanu[[Fetelor, voi ce luati cadou sotilor? Born to shop, forced to work. |
columbiana spune:
Valen, sunt 100% de acord cu ce-ai scris mai sus ![]()
barbatu'meu isi doreste un halat de baie nou, am vazut frumoase la T.H, asa ca scap usor.
mi-e tare drag de iarna asta ca pare blinda, daca o tine tot asa sofez si eu cu inima la locul ei.
http://www.floriinro.ro/