afte? rana? ce poate fi?

afte? rana? ce poate fi? | Autor: Ancuta-Maria

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a fost astazi la dentist, medicul i'a facut anestezie, i'a lucrat maseaua. Peste 20 min, cand am ajuns acasa, zice "cred ca m'a piscat cu polizorul, ca am o rana aici" (aici fiind in interiorul buzei de jos). Ei, numai ca de atunci (de pe la ora 2 pm), s'a marit f mult, e cam cat jumatate din buza de jos, marginile f f rosii iar in interior o culoare mai deschisa decat cea normala....
Aveti idee ce poate fi? Sau cu ce poate da? Ca pana ajungem iar la medic...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

Dupa cum descrii leziunea e posibil sa fie o afta.Unii pacienti fac afte de genul acesta dupa anestezie sau din cauza ca s-a tras mai tare de buza pentru a putea lucra in regiunea respectiva.Daca problema sotului tau e durerea zonei respective,se poate trata cu un colutoriu ce contine glicerina boraxata si un anestezic local pe care o poate lua de la farmacie fara reteta.Dar trateaza mai mult durerea ca sa poata minca.Leziunea in sine trece de la sine cam dupa o saptamina,pentru ca e de natura virala.Daca discomfortul e prea mare poate sa mearga din nou la dentist care ii poate grabi vindecarea prin cauterizare.

Mergi la inceput