Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 21
diwana spune:
Myral, nu te baza pe mine, ca eu nu stiu sa fac capitol nou.
Maria, ti-am vazut Tarzanica. Grija mare, ca la cat e de curajoasa, si probabil si rapida ....... Alaltaieri Rares si-a tras o masuta de fier peste el. Eu eram in camera, in fund, pe covor, caci tocmai fugise rares de mine (ne jucam), si tocmai ma ridicam cand am auzit un poc si pe rares plangand. Arata inspaimantoare imaginea cu masuta rasturnata peste el, si tocmai peste obraz, dar a plans un minut si apoi s-a apucat sa povesteasca, si sa-mi arate pe unde ar vrea sa-l plimb (are 2 tablouri pe care trebuie sa le dea de pereti zilnic
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Stiri recente despre noi. Azi e a treia zi cand refuza mancarea, asta insemnand ca a manancat mar cu biscuiti si iaurt, laptele cu cereale de dimineata si seara, si mandarine. A! si 2 felii de paine cu zacusca. Nu mai vrea masa de pranz. Sa vedem ce zice maine, ca i-am facut in cooperare cu taica-so (a se citi: "tati cu creatia, eu cu transpiratia"
) sarmale. Preferatele lui sunt sarmalele si zacusca ![]()
filmulete Rares
luy spune:
Si eu pe aici...
Voiam neaparat sa zic ca m-am bucurat azi foaaaaarte mult sa citesc vesti noi despre Piciulika si ursuletzul A-DO-RA-BIL
! Ca intotdeauna, pt mine a fost o adevarata desfatare sa citesc postarile ei, sa-mi imaginez scenele pe care le descria si apoi m-am rasfatat privind ultimele poze ale celui mai frumos ursuletz din Kashcavalia ! Cata bucurie se citeste pe fatzuca lui cand inoata in zapada ! 
Sa treci mai des pe la noi, ca nici nu stii cat de mult ne inseninezi ziua ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
myral spune:
Diwana, pai din punctul meu de vedere a mancat fff bine
Ce fel de zacusca ii dai facuta in casa?Am executat prima plimbare si a adormit rapid asa ca ma culc si eu.Noapte buna!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
diwana, inseamna ca Rares deja e prea avansat sa se mai incurce cu papica de bebelusi, poate de-aia refuza masa de pranz
Pupam pe nasuc bretonatul cu ochi albastri 
Si de ce te plangi ca nu vorbeste ? Cred ca e problema la tine, nu la el, ca nu i-ai invatat tu limba lui ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Noapte buna, myral 
Poate iti face Elisa o surpriza si nu se mai trezeste asa des ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea11, multumesc 
Nu stiu cu cine seamana Maria asa vorbareata, ca nici eu nici tati nu prea suntem ![]()
Si oricum, ea a evoluat f.rapid cu vorbirea, practic in ultimele luni a invatat multe, la inceputul lui septembrie cand ne-a facut dr evaluarea la 1 an a notat pe hartie ce stia sa zica: mama, tata, caca, papa, apa si cate ( adica carte
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Noapte buna Myral. Pai a mancat bine, nu ma plang, doar ca nu mai vrea pranzul, adica si ceva mai serios, carnita, alea, alea. Da, zacusca de casa.
Luy, da rares nu mai mananca de mult papa de bebe
Sa nu se inteleaga ca-i dam mancare nesanatoasa (chiar si sarmalele sunt "dietetice", adica sunt cu carne de vita, amestecul este fiert doar)
Fara prajeli, sare in exces, zahar, afumaturi, conserve, (nici noi nu mancam din astea - io mai mananc dar rar)
Pai numa Bebeliceasca imi lipseste la CV ![]()
filmulete Rares
diwana spune:
Eu ma consider o mama relaxata. Nu-mi fac probleme daca nu zice sau nu face una sau alta. Eu stiu ca e destept, iar daca e sa ma iau dupa bunici, atunci sa stiti ca este genial, de-a dreptul exceptional 
Nu s-a mai vazut asemenea copil. Ultima propozitie apartine bunicelor 
filmulete Rares
diwana spune:
Tocmai am mai votat o data printesa blonda si printesa bruna.
Ce ma oftic ca nu mai tin minte ce si cui aveam ceva de zis 
Ceva dragut: de doua zile se trezeste fiu-meu la 6.30-7 si ne striga pe rand, mami, tati, pe cel mai suav si dulce ton posibil. Si tot repeta "mami" zambind, pana ce-i raspund. Apoi il ia pe tati la rand. Bag seama ca ne face prezenta. Clar ca dupa asta il luam cu noi in pat si este atat de fericit (si noi pe langa el)
Apoi ne mai zgarie, ne mai ciupeste, ne mai striga, face vocalize, ne pupa, pana ce adormim din nou cu totii ![]()
filmulete Rares