Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 20
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ati avut careva curaj sa le dati ceva cu cacao? Asta nu inseamna ciocolata, ci un biscuite cu cacao, o cereala cu cacao, un chec cu putina cacao, etc. |
Daa...cereale cu cacao Nestle,dar nu mai repetam greseala... facea kk foarte des de la ele,se cam stricase la burtica

ANDREEA11 spune:
Rox
mamica necajita! Cate ghinioane pe capul tau! Eu i-am dat cereale cu cacao de la Nestle si nu a avut nici o reactie adversa. Si de vorbit nici Cris nimik
.
Cecilia oare de ce sunt pasionati baieteii la 4 ani???????? MASINI, UNELTE cred ca de-astea.
Luy votat si noi!
Voi deja ma bagati in sperieti cu cate zic ai vostri pui! Cris abia mama zice, uneori papa sau pa-pa, da, di! Deja incep sa-mi fac griji
. Dc incerc sa-i arat ceva pe carti nu e atent decat 2-3 sec apoi pleaca. El e cu masinute, pe care le ruleaza si face vam-vam si atat. Oare o fi ceva in neregula cu el??? Mami de al 2 lea pui poate imi raspundeti
myral spune:
Am avut de citit cam mult, nu mai stiu nimic
Greyeras, sigur 99,9 volumul? Pai la chiosc e 9,99 diferenta cam mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si noi suntem muuuult in urma cu diversificarea nici gand de cacao. Il
pe Bubu sa ii treaca repede si eu cred ca ma speriam , asa panicoasa sunt cand nu e sotul acasa, ma gandesc la toate relele si ca nu are cine sa ma ajute (bine o am pe Isabela care e mult mai mare ca Alexandra
) Nu stiu despre durerea la san dar eu personal as mai astepta sa vad daca se repeta durerea as citi o gramada si abia apoi as merge la doctor, nu fa ca mine
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
diwana spune:
Ufffff cat am fugit cu limba scoasa, sa termin de citit.
Cecilia
ma simt onorata ca m-ai strigat la catalog
Sunt prezenta, dar fff greu am reusit sa citesc ce-ati scris, asa ca daca mai pot raspunde macar 1% din cat aveam, ma consider bucuroasa.
Din putinele amintiri pe care le mai am, o sa raspund asa cum vin ele
Felicitari si sarcina usoara Ramonaiani si Rnico. Asa tare ma emotionez cand aud vesti de genul asta. Sa aveti o sarcina usoara, nastere usoara, si pui sanatosi 

Roxana, groaznic, groaznic, groaznic. Nici nu stiu ce mai e de zis. Foarte trist ce s-a intamplat si cu nebunu' ala, si cu Bubu. Saracutul de el, si bolnavior si taiat la degetel. Sper ca doarme in continuare, si nu-si mai roade bandajul ca un catel. Ma gandesc ca sa-i pui o manusa peste, nici asa nu ar sta linistit, nu? Sau sa-i infasori manuta, nu doar degetelul. Pupici lui Alex, care a te-a ajutat, draguta de ea 
Danielle, si Danyelle, ufff bietii copilasi. Sanatate multa. Danielle, curaj, trece si asta, sigur va functiona ceva din sfaturile date de fete. Saracuta Ebonee 
Devylla si Erika, drum bun spre casa! Erina si Daria, si voua la fel!
Si nu in ultimul rand, 

mamicii de Sara, care nu-l vrea de ginere decat pe ursulet
Sa fii sanatoasa si implinita mamica draga! 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
Luy si noi am avut febra mare doua zile dupa vaccin, asta nu inseamna ca asa va fi si in cazul Mariei
Sa stiti ca si eu votez frumoasele, o sa incerc in fiecare zi,dar trebuie sa schimb ora de votare ca vad ca nici acum nu ma lasa, probabil aseara am votat tarziu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
uite doua fete vorbarete ,as mai vrea eu sa stau cu voi la taclale dar mi-se inchid ochii
,poate apare duamna C,ca am vazut ca mai apare pe'nserat 
Noapte buna !
diwana spune:
Evident ca am ramas singura la ora asta. Insa ma simt obosita dupa atata alergatura, asa ca nu cred ca voi termina eu capitolul, chiar daca a mai ramas putin din el.
Andreea, stai linistita, nu ai de ce sa-ti faci griji. Cris este absolut normal. In plus, se stie ca fetele sunt mai grabite
, asa ca mamicile de baieti nu trebuie sa-si compare feciorii cu vorbareata de Maria
Luy, evident ca glumesc, de fapt traducerea este :" sunt invidoasa"
Maria nu este normala ![]()
Rares zice "mami, tati, alo, doi, nu,nu" si in rest este vorbitorul unei limbi absolut minunate, care se numeste "Bebeliceasca"![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
Dar poate face cineva si capitol nou
Eu astept prima trezire apoi repede la somn, aseara nu-mi mai era somn, nici acum nu prea, dar obosita sunt
myral spune:
Noapte buna, Maria!Nici a mea nu prea vorbeste si e fata
de fapt nici Isabela nu a fost prea vorbareata si e absolut normala si desteapta
Si cand or sa inceapa sa vorbeasca o sa va doriti sa mai si taca putin din cand in cand