Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 18
greyeras spune:
Luy tare vorbareata e Maria. Si Adelina spune multe cuvinte, dar ii place mai mult sa ne auda pe noi spunandu-le. Mai nou numaram pe degete pana la 5 si dam mana la sarutat, cand ii spunem "sarut mana domnisoara" ne intinde manuta sa o pupam. Spune si ea "data" de cate ori ma vede ca termin ceva de facut, cand termin de spalat vase zice "data". Mai nou zice si ea "catea" si daca ar fi dupa ea ar rupe toate cartile din casa.
Adelina a fost tare agitata azi, ca dovada doarme de la 21, numai ca acum juma de ora a deschis ochii si s-a pus pe un plans. Pana la urma a adormit pe burtica mea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Roxana_G spune:
Ma retrag la culcare acum, pana nu se trezeste Bubu cu chef de dormit in brate si plimbat pe umar. Aveam 2 intrebari la voi.
Una legata de copii. Ati avut careva curaj sa le dati ceva cu cacao? Asta nu inseamna ciocolata, ci un biscuite cu cacao, o cereala cu cacao, un chec cu putina cacao, etc.
A doua e pentru mine. Ma doare rau un san, pe laterala, dar nu spre subsoara, ci exact la coaste. Nu simt nimic acolo, am tot incercat sa palpez dar nu e nimic tare. Ce poate fi? Si ma aflu dupa vizita rusilor, deci nu prea se justifica.
Cam asta. Noapte buna si linistita tuturor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Gabriela77 spune:
Cecilico, aici sunt, dar imi pica ochii-n gura de somn...Au plecat si musafirii, sambata facem insa o petrecere mai serioasa!
Va multumesc tuturor, chiar sunteti minunate, si eu am avut cea mai frumoasa aniversare cu puiul mic si puiul mare.

Papansh, C a ras foarte tare de poezioara cu pricina si a zis ca el e de acord
Luy, ce crezi ca e pe desktopul meu??? EEEEEE????
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
luy spune:
Da, Cecilia, asa sa faci, mergi si incurajeaz-o pe nasa ta, tu ai fost norocoasa ca ai avut acces la o multime de informatii pe acest forum. In plus, acum deja ai experienta, deci ai ce sa o inveti pe proaspata mamica.
Sanatate multa, sa-si revina cat mai curand !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Gabriela77 spune:
Roxana, offf, ce patanie, si ce puternica esti tu...cred ca paralizam de frica!!!!
Piciulika, adorabil ginerica
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
greyeras spune:
Luy a fost agitata si fara pofta de mancare, asta nu stiu daca de la vaccin si a dat la greu cu palmutele in cap si trantea jucariile daca nu-i convenea ceva, unde nici nu a dormit mai deloc azi.
"Adevarul" nu l-am mai luat ca am dat comanda la ei pe mail. Ca doar nu sunt nebuna sa mai ma duc la 6 dupa ele.![]()
Roxana eu i-am dat chec cu cacao si cozonac facut in casa, ah si niste foi facute de soacra mea. Cat despre san nu stiu ce sa zic si eu am niste dureri la un san si tot aman sa merg la dr.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
cecilia L spune:
Luy si Cristi a facut putina febra dupa infarix-ul de la un an, dar in seara aceea........hai nu te gandi la prosti, o supraveghezi in noaptea asta......tot dormi cu ea.
Roxana, ai dreptate cu vaccinurile, sa speram ca nu o sa fie nacazuri cu nici un copilasi.
Aaaaaaaa voiam sa va rog sa-mi dati o idee pt un cadou,baietel de 4 ani jumatate........un mic Andrei, nepotul meu, zau daca stiu ce sa-i cumpar, Cristi este invitat la petrecere.
Eu ma retrag,maine am multe drumuri.... noate buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Luy, imi pare rau, nu voiam sa te sperii. Tocmai ca voiam sa te linistesc in caz ca se intampla.
Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Maria vorbeste in somn, tocmai a spus foarte clar si tare "caca". Sper ca asta nu inseamna ca o sa si faca acum ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Da, Cecilia, asa sa faci, mergi si incurajeaz-o pe nasa ta, tu ai fost norocoasa ca ai avut acces la o multime de informatii pe acest forum. In plus, acum deja ai experienta, deci ai ce sa o inveti pe proaspata mamica. Sanatate multa, sa-si revina cat mai curand ! Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati Si-apoi un vot sa-mi acordati ! |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem