Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rox, nu au facut vaccinul antigripal si bona si Alex??????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of Cecilia, nu puteam sa las nici sange pe pereti si nici cereale cu cacao prin toata bucataria, nu mai zic de cioburi. Alex a facut un desen foarte frumos, cu copii la locul de joaca din parc.

Luy, sper sa fie bine Maria, va tin pumnii. Noi ne-am chinuit rau la Infanrix asta de un an, vreo 2 zile peste 39. Nu in seara cu vaccinul insa, abia a2a zi. Maraiala a aparut mai tarziu si ea, initial a fost apatic. Poate o mai urmaresti la noapte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Erina, somn usor!

Cecilia, Alex a facut vaccinul dar bona nu a mai apucat. Insa asta nu e gripa, ca daca era gripa erau alte simptome mai intense. E o banala viroza, sper insa sa nu se complice iar odata cu infundarea nasului.

Cumatra, pe unde umbli? Cred ca a picat intalnirea in weekend din pricina muciosilor mei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ultimul cuvant nou pe care il stie Maria:
O intreb: "Cum face veverita ?"
Si ea raspunde: "Cantz"
(traducere : "Veverita rontaie alunele crantz, crantz")

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Roxana , sper ca Andrei sa fie bine, asa e cu o clipa de neatentie. Maine sigur va fi o zi mai buna!

Luy pe Maria vaccinata si sa nu mai faca febra.

Devylla drum bun si linistit!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Ca tot vorbeati de epidemii si vaccinari inainte de colectivitate. Va povestisem ca nepotelul meu a facut rubeola desi a fost vaccinat. Mama zicea azi ca a auzit la TV cum ca e epidemie de rubeola mai ales la cei micuti de un an, probabil cei nevaccinati.

La fel, va mai povestisem eu ca prin decembrie incepe epidemia de varicela, stiu ca voi ziceati de primavara. Ei bine fetitele unei prietene sunt amandoua cu varicela, si azi am aflat ca si cosmeticiana la care merg eu are aceeasi boala. Noroc ca nu am mai nimerit pe tura ei in ultimele 2 saptamani.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Greyeras, adevarul este ca se putea intampla si daca era cu mine, nici nu m-as fi gandit ca da cu el de pamant cu asa putere.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, mie dr mi-a zis ca ma pot astepta la febra doar in seara asta, acum nu ma speria si tu si-mi zice ca Andrei a reactionat "intarziat".
E drept ca la Maria cred ca se combina si cu disconfortul provocat de o masea care sta sa iasa din gingie, e super infalamata si se vad vreo 2-3 colti din ea.

Cecilia, Erina multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Parca Yaia m-a intrebat azi cum s-a acomodat nasa acasa(sper sa nu gresesc), s-au acomodat bine, bb papa san si doarme cam 3-4 ore, dar dupa ce papa vrea baiatul plimbat, daca il pui dupa masa in patut acolo gaseste aceeeeee, se pare ca au incepu deja sa apara coliciiiiii.Ea este putin panicoasa,o incurajez cat pot de mult, si a fost cam dezamagita de dr pediatra( recomandari ffff bune), iar eu am fost intrigata......nu va spun decat ca i-a spus sa-l traga pe bb de puta, iar cand o face sa puna alcool pe compresa sterila sau sa-i curete nasucul cu batista bebelususlui......mai avea putin si plangea cand mi-a povestit.Maine trec pe la ea sa o incurajez, a mai scapat de musafiri.Problema este ea, inca nu se simte bine, dupa fiecare supt este slabita(cred ca hemoglobina este mica, mica....a iesit cu 6,5 din spital si nu cred ca si-a revenit), mananca bine .......sper sa-si revina cat mai repede....maine merge la spital la un control.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

greyeras multumesc Aduta a trecut cu bine de vaccin, azi a mai avut ceva ? Ti-a gasit azi sotul "Adevarul" ?

Mergi la inceput