Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza!Hop si eu!

Ayumi,nu stiu daca vrei sa duci bb-ii la cresa ,daca da,sa stii ca si cele particulare si cele private sunt la fel,practica tarif in functie de salariu.Daca salariul este mic,tu platesti o suma simbolica si restul il plateste primaria.

Amina,hai mai,shizuoka nu-i chiar inaka!Cind a venit prietena mea din tokyo prima data la mine si-am luat-o de la gara cica "wow,pai fata shizuoka e oras ca lumea,eu ma gindeam ca e vreun satuc ceva!"
Despre durerile de cap,am avut si eu prin vara daca imi aduc bine aminte,niste episoade care m-au tinut citeva saptamani bune.Zilnic ma durea de-mi venea sa il Nu rezistam fara medicamente si putin somn la prinz ,ca sa uit de durere ca doar ma culcam cu el bubuind,ma trezeam la fel!
Eu am crezut ca o fi de la o lovitura(am dat un cap de masina cind m-am aplecat sa iau "nimotsurile") si m-am dus la dr.V-ati prins ca nu aveam nimic!
Apropo de flori!Nici eu nu-mi cumpar desi imi plac de mor(am doar pe balcon citeva) ,doar al meu mai apare cu cite un brusture cind se intimpla si-l "alint" .A doua zi vine cu flori sa ma inbuneze!

Gata,ma duc acasa ca am lasat hainele in masina dis-de-dimneata.Cred ca s-au clocit!Dar n-am stat degeaba,mi-am curatat cocina de masina!
aia da cocina!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Da,Hannen.Acolo i-am lasat data trecuta pentru o ora jumate,ca de lasat toata ziua nu ii las.Cand erau micuti rau imi era greu sa ma descurc cu ei si de-asta cautasem baby-sitter.Acum am deja antrenament.Si,oricum,nu am ce face singura acasa fara ei.Hi,hi.
Nici mie Shizuoka nu mi s-a parut inaka;bine,nu am fost decat de vreo 4-5 ori acolo chiar daca e asa aproape de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mah voi n-ati venit in tokuyama sa vedeti ce inaka este.Shizuoka e orash misto,l-am vazut doar in poze si panorama dimineata la vreme
bianca mai acuma te cred ca innebunesti.Unul se ducee intr-o parte si celalalt in cealalta.Dar iti garantez ca mai dureaza jumatate de an,pana cand fac 2 anisori.Si o sa-ti fie mai usor.
Nici mie nu-mi mai vine sa ies cu erika la cumparaturi,decat legate bine in lanturi....ca daca nu iese prapadse...intr-o zi cand s-a infipt in raftul cu dressinguri,am zis ca il face praf si io platesc juma de bax.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Am dat peste un articol ...io una n-am inteles prea bine din amalgamul ala facut de reporter.
http://www.gandul.info/viata/bucatele-din-romania-in-japonia.html?3931;3584073

Se vede ca azi a fost mai lejer la munca...am alta energie,as manca niste gogosi(hannen)

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Devylla,nici eu nu am inteles mare lucru!Nici macar nu imi dau seama ce a vrut sa scrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna fetelor, ma bag in seama si daca impozes, dati-mi una peste ceafa si trimiteti-ma pe continentul meu. Va mai citesc, din cand in cand, incercand sa imi inteleg exoticii colegi japonezi

am citit si eu articolul si zau ca daca as fi in Japonia l-as suna pe nenea din articol si l-as face cu ou si otet. Barfeste comunitatea pe care el chipurile a adunat-o! Cum e posibil asa ceva? uf, nu vreau sa ma enervez, mai, dar ce papara i-as frige daca as putea!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Neatza!
Asta e genul de articol pe care dupa ce termini de citit zici "si? si?" si tot astepti finalul.
Nici eu n-am inteles ce vrea de fapt,in fine,cred ca era o "oda" adusa romanilor din japonia,in special dansatoarelor.da` nu poci scapa de feelingu` ca era doar o lauda de sine,baaa,io am fondat comunitatea...bla,bla,bleah!

Era sa intirzii sa-mi trimit copilul la scoala din cauza lu` nenea ala .Si-am uitat ce vroiam sa zic.
Revin cind imi amintesc.Pina atunci "have a nice day "

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Neata...

hannen pe unde esti?copii sunt bine?tu cum te mai simti?b]Mu

maru dar imi este mila de reporter.Se vede clar ca a face un articol nu este punctul lui forte....ci a incercat doar sa multmeasca cerintele sefului.Nici n-are rost sa ne mai enervam

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Sabina,gata am aparut!
Am dus fetele,acum ma uit cu jale la ce trebuie sa fac prin casa si asta inainte de 11,cind o iau din loc.
Aa,gogosi n-am acum,dar promit ca le fac prin primavara

Ai plecat spre munci?

Mergi la inceput

Unde`s fetele celelalte?Bianca,eli,amina?
Rocsana stiu,e la munca!Parca se shomeaza,sau mi se pare?

Mergi la inceput