Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Joy, Doamne ajuta sa fie bine!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
roxi, participantii trebuie sa jure pe rosu ca nu sunt rude sau afini pana la gradul 4 cu vreunul dintre membrii juriului. deci esti in juriu, sotul nu poate sa mai fie participant.
joy, sper sa fie bine pt voi.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
HA HA HA ca mai rad si eu cu voi acum...
jur pe rosu...uitsem de expresia asta. parca-s iara copil, asa m-am simtit cand am citit.
fetelor, stiu ca sunteti alaturi de noi si va multumesc.
de 1000 ori
Mihaelutat spune:
Eu ma jur ca nu am nici o relatie de rudenie cu nici una dintre participante. Asa sa imi ajute Dumnezeu.
Mita presedinta
joy04 spune:
din nefericire, este nominalizat la premiul Oscar....pe motiv ca celui mai in varsta i-ar fi distruse zilele de pensie...
pe de o parte cam asa este, ca na, cine-l mai angazeaza la 57 ani...pe de alta parte, Dumnezeu sa ma ierte dar cu nevasta care are salariu de 5.000 ron pe luna, cu apartament inchiriat cu 200 euro pe luna...cu baiat doctor chirurg - doar se lauda ca salariu lui fii'su este un kktel - ca poate iesi oricand la pensie pe boala....
i n fine...deja ma podideste plansul si nu vreau sa ma gaseasca asa Cristi
felicia74 spune:
Joy imi pare rau! Nici nu stiu ce sa zic in astfel de cazuri.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Joy nu pot sa cred. Is nebuni. Sa lase o familie cu doi copii fara venituri stabile. Ala poa sa iasa pe somaj,apoi sa-si faca pensie anticipata,ori sa-l scoata fii-su pe pensie de boala...bleah
Io am fost sa-mi ridic copilu de la cresa.Si sa cumpar cate ceva de bricolat.Chestii simple pt inceput.Ne-am bricolat vreo 10 minute impreuna si vreo 15 io singura ca mister s-a plictisit si-am realizat un bradut din hartii lipite si stelute. Cre ca a fi greu cu felinarul.
In cazul in care juriul nu ia mita si cei 2 tehnicieni a lu' Mitza e barbati, api io trag o poza nud (dintr-un unghi ce ma avantajeaza - e unul singur), cocotzata pe felinar, si v-am dus
.
Inteleg ca modelul de baza e cel din linkul lui NOKI? Io n-am nici cea mai vaga idee de ce,cum,unde,cand,de ce si mai ales spre cine se face ![]()
anda77 spune:
joy, imi pare fte rau. ce lucra sotul tau acolo?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Noi ...deocamdata...nu mai mergem la gradi.M-am saturat de urlete, tipete, plansete in fiecare dimineata. De schimbat la alta educatoare putem oricand...de...avantajul lucrului in sistem
.
Acum vreau sa trecem sarbatorile cu bine si pe urma om vedea. I-am platit astazi rezervarea pt petrecerea de 3 anisori..la un club pt copii din oras. Nu vreau sa o maistresez nici pe ea. vreau sa fie fericita si sa se bucure de aniversarea ei.
Roxi...ma bucur sa aud ca urechiusile micutei tale sunt spre vindecare si ca a-ti scapat de operatie. 
Anda...cu analizele ...stresul rezultatelor mai putin bine de la analize te inteleg perfect si nu pot decat sa iti spun..Fruntea sus... nic iti va da puteri sa treci peste toate.

Joy...imi pare rau ca aveti pb
...dar nimic nu e intamplator in lumea asta. Poate mosul va aduce in desaga lui o slujba noua pt tati...mai banoasa decat prima. Fiecare capat de drum e un inceput pt un nou drum.Putere, credinta si speranta...vor veni si vremuri bune.

Pisci....felicitari pt bb2. Sarcina usoara si la termen si un bb sanatos iti dorim.

laconcurs ...nu ma bag ca nu prea stau bine cu timpul...iar tati e si mai rau cu timpul liber...iar Mateea singura nu cred ca poate face un felinar
.
Leea pt tine un pupic si sanatate multa ginericului.

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
soanso spune:
joy,trist ,sanatosi sa fiti (cu toti banii din lume sanatatea nu o poti cumpara), sa ai incredere ca va fi bine si poate vb aia un sut in ... un pas inainte.
anda,esti buna organizatoare,nota 10,o propunere: poate faceti la sfarsit o tombola si fiecare participant sa castige alt obiect pe care sa-l pastreze amintire!
eu ma gandesc pana maine daca particip sau nu(sunt antitalent la asa ceva,nu am indemanare,sunt stangace,nici macar nasturi nu stiu sa cos
).
Lavi,mersi de sfaturi,cat pe ce era sa depasesc doza de paracetamol/zi,oricum cred ca m-am lecuit de luat medicamente pt o perioada si ma voi trata cu ceaiuri si citrice.
poezia Soranei pt serbare:
Mos Craciun tu sa vii
Cu multi saci de jucarii
Sa nu uiti de grupa mica
Desi este mai pitica
A-nvatat sa-ti spuna tie
Cantece si-o poezie!
si inca una pe care refuza sa o invete pt ca are un vers care contine cuvantul gogoloaie=Mic obiect (maleabil) de forma sferica.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA