cine m-a strigat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Te putea striga oricine, ingerul tau pazitor de exemplu.
Si eu patesc asa ceva, aud ca sunt strigata, sau simt ca cineva pune mana pe umarul meu, sau diverse alte femomene asemanatoare.
Important este sa nu te tulburi. Daca simti tulburare, frica, e diavolul, si atunci trebuie sa te rogi imediat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

extremly important

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

apropo de strigat.Acum vreo 10 ani am cunoscut o femeie,eram cam prietene,care spunea ca ma aude strigind la ea,cind merge pe strada.Ma intreba ce e cu mine.Mie nu imi era prea bine oricum in periada aceea,,dar femeia asta m-a incurcat si mai rau de tot,a fost groaznic,abia am scapat de ea,facea tot felul de traznai,asa am ajuns sa ma rog zilnic la biserica,sa scap de ea.As vrea sa nu mai intilnesc persoana aceea niciodata,asa rau mi-a fost dupa intilnirile cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cu multi ani in urma, cand sotul si cumnata mea au venit aici, in prima saptamana dupa ce s-au mutat intr-un apartament inchiriat, cumnata-mea, in fiecare noapte auzea un copil strigandu-i numele...
fratele ei lucra noaptea pe vremea aceea, ea ziua...astfel ca noaptea era mereu singura.
in prima seara a zis ca i se pare...a auzit de cateva ori o voce de copil cum o striga pe numele mic, in randuri repetate.
A inceput sa se roage, a sunat-o pe mama ei, s-au rugat amandoua...
a doua noapte la fel...frate-su spunea ca i se pare, ca e de la stress,in fine...in ultima noapte, era o duminica...erau amandoi acasa...amandoi au auzit o voce disperata de copil cum o striga...
a doua zi dimineata, erau amandoi la agentie, au schimbat apartamentul, ocazie cu care au aflat acea cladire a fost construita pe un cimitir, sau ma rog..ce mai ramsese din el...brrrrrr

ea este totusi un caz aparte, caci de mica a [auzit] ]vazut] diferite...persoane, sau ce-or fi fost ele...

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Anne, rugaciunea are puterea sa indeparteze orice lucru rau daca este facuta cu credinta. Este bine a faci si o sfestanie in casa macar o data pe an. Mergi la duhovnic si spune-i ce te deranjeaza si roaga-l sa spuna rugaciuni pentru tine si sa te pomeneasca la sfintele slujbe. Cauta sa te spovedesti mai des, si sa te impartasesti atunci cand primesti binecuvantare de la duhovnic. Si ia aminte sa te spovedesti corect, sa incerci sa nu omiti sau sa modifici cumva din greseala ceva ce te apasa. In timp, cu ajutorul lui Dumnezeu te vei linisti si nimic nu te va mai tulbura in timpul odihnei. Doamne ajuta!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ca sa nu mai fie probleme,se poate citi Acatistul sfintului Acoperamint al Maicii Domnului,duminica seara,asigura protectie pe toata saptamina,sau zilnic,seara,ptr.siguranta si va protejeaza de toate............

Mergi la inceput