cine m-a strigat?
buna. Apelez iar la ajutorul vostru. Aseara mi s-a intamplat ceva si vreau sa-mi confirmati sau infirmati banuielile.
M-am trezit in toiul noptii, din motive necunoscute. La un moment dat, chinuindu-ma sa adorm la loc, am auzit pe cineva strigandu-mi numele. M-am bagat in bratele sotului pt ca mi-am adus aminte de o poveste m-ai veche. Cand aveam vreo 13-14 ani m-am trezit in timpul noptii si am auzit-o pe mama strigandu-ma. M-am dus pana la ea ca sa constat ca dormea. Dimineata i-am povestit si ea mi-a zis ca m-a strigat satana si ca daca mi se m-ai intampla, sa nu ma mai duc ci sa zic Tatal nostru.
Cu cat ma gandesc mai mult, parca si acum mi se pare ca vocea era cunoscuta, dar pt ca in momentul respectiv nu am avut aceeasi impresie, dau vina pe autosugestie pt.asemanarea pe care o gasesc acum.
Tot aseara am avut un vis: era ziua mea si primisem in dar de la cineva (nu-mi aduc aminte daca o cunosteam) care mi-a dat lumanari . Nu stiu daca visul l-am avut inainte sau dupa ce m-am trezit in toiul noptii.
Voi ce credeti?
Ciudat este ca in aceasta perioada sunt mai apropiata de Dumnezeu ca totdeauna. Ne dorim foarte tare un copil si drept urmare ne ducem des la biserica, la manastiri, spun rugaciuni, citesc acatiste si chiar pun suflet in ce fac.
Oare imi joaca mintea feste sau chiar m-a vizitat ....
Raspunsuri
gabytza25 spune:
poate sa fie vorba si despre autosugestie... eu inclin sa cred asta; insa la fel de bine poate sa fie si un semn de la cineva din alta lume... insa nu neaparat de la "satana". foarte bine ai facut ca ai spus Tatal nostru... e suficient si sa spui iti faci semnul Sfintei Cruci.
Mai incearca sa stropesti din cand in cand cu Apa Sfintita, sau cu mir pe la tocurile usilor. De asemeni, poti chema un preot sa vina sa sfintesca prin casa.
numai bine
cortexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary buna. Apelez iar la ajutorul vostru. Aseara mi s-a intamplat ceva si vreau sa-mi confirmati sau infirmati banuielile. M-am trezit in toiul noptii, din motive necunoscute. La un moment dat, chinuindu-ma sa adorm la loc, am auzit pe cineva strigandu-mi numele. M-am bagat in bratele sotului pt ca mi-am adus aminte de o poveste m-ai veche. Cand aveam vreo 13-14 ani m-am trezit in timpul noptii si am auzit-o pe mama strigandu-ma. M-am dus pana la ea ca sa constat ca dormea. Dimineata i-am povestit si ea mi-a zis ca m-a strigat satana si ca daca mi se m-ai intampla, sa nu ma mai duc ci sa zic Tatal nostru. Cu cat ma gandesc mai mult, parca si acum mi se pare ca vocea era cunoscuta, dar pt ca in momentul respectiv nu am avut aceeasi impresie, dau vina pe autosugestie pt.asemanarea pe care o gasesc acum. Tot aseara am avut un vis: era ziua mea si primisem in dar de la cineva (nu-mi aduc aminte daca o cunosteam) care mi-a dat lumanari . Nu stiu daca visul l-am avut inainte sau dupa ce m-am trezit in toiul noptii. Voi ce credeti? Ciudat este ca in aceasta perioada sunt mai apropiata de Dumnezeu ca totdeauna. Ne dorim foarte tare un copil si drept urmare ne ducem des la biserica, la manastiri, spun rugaciuni, citesc acatiste si chiar pun suflet in ce fac. Oare imi joaca mintea feste sau chiar m-a vizitat .... |
Anne Mary,
Daca ai auzit intr-adevar si nu a fost doar un vis, este un semn ca esti pe calea cea buna; dracii nu necajesc pe cei care sunt "de partea lor". Continua sa te rogi si sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa ai un copilas!
anya spune:
Cred ca e autosugestie.
Iti urez sa ti se implineasca visul cat mai repede! Nu zic sa nu te duci la biserica daca crezi ca te ajuta, dar nu uita sa mergi si la medic. Am trecut si eu prin asta si stiu ce inseamna asteptarea.
Poate vine Mos Craciun?
elenac81 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=kK3fOoxy1wE
De ce e musai sa fie ceva negativ ca te-a strigat cineva? Mai ales ca zici ca esti intr-o perioada buna. Numai tu poti spune cine te-a strigat, nici noi, nici mama ta, nici altii nu pot decat sa dea cu presupusul sau chiar sa abereze.
Daca nu esti sigura poti sa te ghidezi dupa starea pe care o aveai in acel moment. Cand te-ai trezit erai odihnita, binedispusa sau te durea capul si trezirea a fost cauzata de un discomfort? Te poti ghida dupa indicii de acest gen. Si mai poti sa rogi ingerul pazitor sa te lamureasca.
Ultima oara cand m-am auzit strigata astfel pe nume am identificat si vocea cui era (cineva cunoscut). Pentru ca ma trezisem de putin timp am zis ca strigatul a venit probabil de afara prin fereastra intredeschisa si ca mi s-a parut ca semana. Dupa vreo 5-10 minute m-a sunat o ruda sa-mi spuna sa vin repede la ei pentru ca mama lor are un atac si probabil e pe moarte. Mama lor era chiar persoana a carei voce o auzisem. Cu ea avusesem o discutie de suflet de vreo ora cu o zi inainte, asa ca de ramas bun. Dupa ce am ajuns acolo la vreo 30-40 de minute a trecut la cele sfinte..
Suprinzator n-am simtit nici o teama probabil pentru ca m-am rugat pentru ea. Stand acolo in camera cu trupul aflat pe pat, imediat dupa, am simtit cum camera se umple de lumina iar apoi dupa cateva ore bune am simtit cum camera s-a golit de prezente. La putin timp au venit cei de la pompe funebre sa faca imbalsamarea...
anne`mary spune:
nu am recunoscut vocea si nu avea cum sa vina de afara pt ca geamul era inchis. Mi-as dori sa fi fost doar in capul meu.
Pt bebe mergem in paralel si la dr.
In plus eu parca sunt urmarita de acest domn. Cand aveam 18 ani, de boboteaza, mama mi-a dat busuioc sa pun sub perna. Pe cine am visat eu noaptea? Pe satana. Era inalt si blond. Mama a inceput sa-l stranga de gat, moment in care pielea de pe fata i s-a desprins. mama i-a dat drumul la gat iar pielea ia venit inapoi. nici pana in ziua de azi nu stiu ce ar putea sa insemne.
denizel spune:
Anne Mary, nu te mai speria singura si nu mai intreba in stanga si in dreapta.
Ti se pare normal sa visezi un tip inalt si blond despre care sa crezi ca e satana, din cauza atator povesti care se invart in capul tau? Of! :(
Si ce daca te-a strigat cineva prin somn?
De cate ori esti strigata in timpul zilei? Chiar ti se pare anormal sa visezi si noaptea ca esti strigata??
Eu iti doresc sa te linistesti si sa ai multa grija de tine! Sa vina Bebe repede, daca asta iti doresti asa de mult!
anne`mary spune:
sotul meu e chel :))))) dar mama lui l-a nascut brunet.
Mama asa mi-a zis atunci cand mi s-a intamplat prima oara. Problema este ca eu In anumite privinte cred varianta stiintifica, iar in alta pe cea bisericeasca. Am crezut ca ce a zis mama o fi real. Dar o sa imbratisez varianta rationala si anume ca a fost un scurtcircuit printre neuroni
ramiha spune:
Daca esti chiar sigura ca te-a strigat cineva, de ce nu vorbesti tu cu un preot? S-ar putea sa te lamuresti.
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
ingeras70 spune:
brrrrrrrr,ce poveste..Si eu visam aiurea intr-un timp.desi ma impartaseam,spovedeam,mergeam la maslu,la dezlegari,etc.Chiar imi petreceam mult timp la biserica,dar ziua era nenorocire la servici,numai discutii faceau colegele,vorbeau groaznic,tare,etc..Ulterior am ajuns la acupunctura si s-au rezolvat visele aiurea,am inteles ca mi-a asezat energiile,mi-a intarit aura,etc.Daca ai ocazia,incearca si formula asta,ce sa mai..
si numai chema numele celulalt,nu-l mai scrie,gindeste-te pozitiv si cheama numele Domnului