Aspirante din GALATI (4)
Raspunsuri - Pagina 19
provista spune:
happymum nu stiu daca am reusit ceva cu poizele puiului meu
http://community.webshots.com/user/dragos2009
happymum spune:
nici pregnyl si nici gravibinol nu se mai gasesste. nemerniciiiiiii... si e atata nevoie de el. incerc si eu sa vad daca te pot ajuta cumva. dar nu promit, da? cate fiole ai zis? una oarca.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
poze noi cu maruta mea
happymum spune:
provista sarutmana de pozici. mi-ai dat niste emotiiiiiii.... sa va traiasca si sa creasca frumos, sanatos si destept. si sa va faca sa fiti mandri de el. e tare tare tare frumuseeeeeeeellll... si buzicileeeee.... aiaiaiaai... sa i le papi, nu alta...... o sa inebuneasca fetele....
felicitari inca de mii de ori.
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
poze noi cu maruta mea
happymum spune:
provista tu cum te simti? te recuperezi usor?
sa nu te neglijezi te rog. ai grija de tine pentru bebe.
? repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
poze noi cu maruta mea
provista spune:
happymum multumim. suntem tare mandri de el.
eu sa stii ca m-am recuperat destul de rapid, chiar neasteptat de rapid si ma simt excelent si chiar si at cand imi e mai putin bine puiul de om imi da putere sa ma ridic pentru ca are nevoie de mine
nu stiu cum e la nastere naturala dar stiu sigur ca la cezariana treci prin unele momente mai putin placute, dar trec....
doresc tuturor un week-end placut si calduros cu soare

http://community.webshots.com/user/dragos2009
z.cora spune:
Pt crisbog98.Te pot ajuta cu o fiola de pregnil,daca mai e valabila cererea ta.Expira in nov.2009.Am incercat sa-ti trimit un PM, dar cred ca nu-l ai activat.
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui z.cora Pt crisbog98.Te pot ajuta cu o fiola de pregnil,daca mai e valabila cererea ta.Expira in nov.2009.Am incercat sa-ti trimit un PM, dar cred ca nu-l ai activat. |
draga cora, sigur o sa se bucure. i-am trimis eu un PM sa o avertizez sa citeasca mesul tau. esti minunata. sanatate multa.
si bun venit la noi.

? repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
poze noi cu maruta mea
taty_ana spune:
provista ai o minunatie de bebelus, am vazut pozele...sa creasca mare,sanatos si mami sa aiba grija de el...felicitari inca o data
ank24 spune:
Buna fetele!
provista felicitari ai o minunatie de bebel
Nu am mai intrat demult pe aici dar acum sunt proaspata purtatare de burtica si am intrat sa mai cer pareri si sfaturi.Acum sunt in cautare de un dr.bun, puteti sa-mi recomandati ceva?
va pupacesc
http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank