Aspirante din GALATI (4)
Raspunsuri - Pagina 18
happymum spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!

provista sa iti traiasca bebelul...... ce emotii mi-ai dat, na..... bravo voua... sa fiti fericiti si sa va bucurati unii de altii o viata luuuuuunga de om, frumoasa cu toate cele.... sa ne povestesti neaparat cum a fost, cu detalii
, si sa ne pui pozici cu mititelul tau drag... si sa ne spui cum il cheama..... tot tot, vrem a stiiiiiii...... saru'mana in avans... te pup dulce... sanatate multa inca o data.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
taty_ana spune:
La multi ani!!! cu intarziere
....provista felicitari....sa-ti traiasca bebelul si te asteptam cu povesti...
fetelor cedez programarea de pe 19 martie la dr Dracea,Gynera...cine vrea sa-mi trimita un PM...
va pup
inna30 spune:
provista sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.FELICITARI !mamic-o. Unde ai nascut? aici la gl si cu cine?cezariana?
V apup pe toate si va doresc o primavara minunata, eu sunt mai intarziata. 

37+
happymum spune:
am fost la spital. am vorbit cu d-na doctor calin. si a zis ca e o dereglare hormonala. ce a gasit ea era un rest, dar nu mai stiu cum s-a exprimat exact. m-a intrebat din nou de sarcina pierduta si i-am dat detaliile, iarasi... mi-a spus ca nu imi da tratament tocmai pentru ca sa pot ramane graviduta cat mai repede... dupa post, am zis eu. am intrebat-o de niste analize hormonale si a zis ca nu imi da deocamdata. a promis ca la viitoarea sarcina se va ocupa de mine cu multa atentie si sa nu imi fac griji.
acum, in post eu trebuie sa profit de tot acest timp si sa imi pun pe picioare, cum s-ar zice, ficatul ca a iesit analiza dubla fata de cat trebuie. ierbivora ma fac... :D
si sa vad cum fac sa imi aduc glicemia sub 100 si sa o tin acolo cu forta... :D
dupa post o sa fac iarasi analize sa vedem ce s-a mai imbunatatit, ca eu asa ma gandesc ca o sa fie...
si apoiiiiiiiii................. daca e bine si nu mai am valori problematice.............. LIBEEEEEEEEEER LA FACUT BEBEIIIIIIIII.... mi se pare cale lunga pana atunci, dar... trebuie sa am rabdare si sa imi pregatesc corpul sa fie bine.
mi-am cumparat si vit E si A. dupa ce termin orgametrilul - mai am 3 zile - incep sa le iau. cate una pe zi, atat. a si mi-a zis doc sa iau si elevit.
ma credeti ca va spun... dim cand ma duceam spre spital, parca aveam pietre in pantofi... iar cand am iesit, aveam aripi......
ma simt mai bine si mai linistita acum.
va pup.
un sfat pentru cine nu stie inca..... fugiti cat puteti de tare de spitalul judetean...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
provista spune:
buna fetelor si va multumesc pt urari
happymum ma bucur ca analiza e buna dar ce legatura are postul? fata mamii pai daca si pe vremuri parintii noastri tineau postul pastelui in totalitate si cu strictete crezi ca acum mai existau copii nascuti in luna nov, dec si iauarie? termina cu prostiile si pune de facut bb, ca pana la urma DD a lasat pe pamant procreatia, a lasat ca femeia si barbatul sa faca bb indifetrent de post sau nu. sau ce vrei sa te calugaresti? hai fuga la treaba
inna da am nascut in gl la sp judetean cu dr vatamaniuc si bucatansci, 2 doame dr de exceptie prin cezariana la 37 de saptamani, mai devreme decat era prevazut si la urgenta
despre personalul din spital am numai cuvine bune si vorbe de apreciere, sincer auzisem tot felul de povesti (rele) si nimic nu a fost asa
operatia in sine nu a fost complicata pt mine, nu am simtit nimic, dupa insa...... a inceput cumva cosmarul: frisoane, voma, dureri de burta, dezmortire din anestezie, in schimb noaptea aceea a fost cea mai lunga din viata mea avand toate starile posibile de la rau pana la bine, de la agonie la extaz si fericire maxima ptr puiul meu, am plans de durere dar si de bucurie
apoi au venit celelalte zile de refacere si incet incet m-am pus pe picioare
aveti grija pe toata perioada sarcinii de analize de anemia care se instaleaza dupa nastere, analizele mele erau super bune dar dupa nastere am avut o cadere de calciu si fier de ameteam pana aproape sa cad pe jos,ma tineam de pereti mi se intuneca in fata ochilor. nusch ce sa va mai zic, mai intrebati-ma si eu va raspund
happymum poze cu bb-ul meu as vrea sa pun dar sincer........ unde si ce trebuie sa fac?
va doresc tot binele din lume si sa vina bb-ii mult doriti

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
singura75 spune:
happymum, scuze ca dau buzna asa, insa am o slabiciune pt fetele care se chinuie sa aiba bebei....voiam sa-ti spun sa iei vitamina e doar 10 zile pe luna, nu mai mult, si mare atentie si la vit a in cazul in care ramai insarcinata deoarece da malformatii fetale
In alta ordine de idei, respectand decizia ta cu postul, eu stiu ca preotul da voie la
in post,atata timp cat e facut in scop de procreere.
Numai bine 
crisbog98 spune:
Salut fetelor! Sunt si eu o aspiranta de vreo 4 ani si am o mare rugaminte la voi. Ma puteti ajuta cu vreo fiola de pregnil????????????? Ca am innebunit cautand........poate mai aveti vreuna ramasa sau poate stiti cum as putea face rost cat mai repede de una.....e urgent
Va rog....astept raspuns (imi trebuie de 5.000 de unitati)
DORIS_71 spune:
provista
mamica fericita si
. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Eu fetelor nu prea mai scriu, va mai citesc din umbra, doar evenimente ca astea ma mai scot din barlog. Eu acun sunt in asteptari dupa FIV 5, pe data de 23 martie am BHCG. Multa bafta in continuare la toate
.

toate GALATENCELE.
happymum spune:
singura multumesc pentru sfaturi.
crisbog eu nu am si nici nu stiu pe cineva care ar avea. stiu insa ca aici pe forum au mai fost persoane care au spus ca au de vanzare. daca nu ai cautat, nu strica sa incerci. numai ca nu mai stiu pe la care topic. dar poti da o cautare cu acest cuvant. te pup si sper din tot sufletul sa gasesti repede.
doris Doamne ajuta!
restul plutonului de aspirante 
? repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
crisbog98 spune:
Happymum, multumesc de sfat insa deja am cautat pe site si nu prea mai e de actualitate ceea ce am gasit...oricum cred ca singura speranta e sa il iau din strainatate, fac niste demersuri in sensul asta dar poate o sa il am pt luna viitoare....Oricum e foarte ciudat ca un medicament atat de cautat ca Pregnylul si de recomandat nu numai in cazurile de infertilitate si pt sustinere, dar chiar si pt copii am citit pe unele site-uri, nu se mai importa in Romania....
Va doresc numai bine!