Aspirante din GALATI (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

happymum, ti-am scris si la topicul cu moldovence ca-mi pare tare rau ca nu stiu ce poate fi....am dat si o cautare dupa cuvantul scris de tine "celenometrorogie" da imi zice ca nu a gasit nimic...e corect oare cuvantul?
si nu mai fi suparata....ai sa vezi tutul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

tatyana mersi mult. am inteles intr-un sfarsit.
menometroragie. am gasit pe net si spune ca e sangerare in afara ciclului menstrual. ce ma ingrijoreaza e ce e chestia aia din uter. si bineinteles, biopsia...
Doamne...

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Hello si.Ma bucur tare mult ca v-am gasit. Si eu sunt aspiranta la titlul dedin 2005 Am incercat pana acum 3 inseminari nereusite la Buc.Sunt in cautarea unui medic la care sa incep din nou niste investigatii si cu ajutorul vostru aproape ca l-am descoperit. Ma bate gandul sa sun la dr. calin.
Provista cu cine ai facut inseminarile la Iasi?
Gabri-ela cat te-au costat analizele la Vital Med?
Happymum, fruntea sus, totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

happymum abia am citit ce ai scris tu aseara, cred ca intre timp ai fost la dr. la spital. ma rog ptr tine sa fie bine.
asteptam vesti cat mai curand
capul sus o sa fie bine

gyna16 eu am facut inseminarile la dr grigore mihaela

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Provista multumesc pentru raspuns. La tine a fost nevoie sa prelucreze si gigeii sotului sau la voi nu erau probleme?

haideti fetelor, nu se mai aude nici o veste buna?
E foarte frig afara!!!! S-a cam intors iarna! Cred ca acum e timpul de stat in casa si

Mergi la inceput

gyna16, da gigeii sotului au fost prelucrati in laborator la dr.
la orice inseminare gigeii sunt "splati" cu o substanta speciala si sunt alesi cei mai buni dintre cei mai buni.
noi practic nu am avut nici o problema ... dar nu se intampla .....pana dupa 2 inseminari ......cand vestea a venit in fam noastra si acum suntm in AMR..... 2-4 sapt in fc de bb

va doresc o seara placuta si calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Buna,dragi galatence!!
Am tacut ceva timp, pentru ca bebe a crescut si mami a resimtit fiecare saptamana....
Happymum, sper ca esti bine.. ai incredere in medic!! Nu se grabeste nimeni sa scoata de acolo decat ce e rau!! Sper ca s-a rezolvat si te simti mai bine!!
Provista, ce mari v-ati facut!!! Sa dea DD sa ajungeti cu bine la termen, si sa va vedeti puiutii in brate!!
In rest, dragi aspirante, imi este atat de familiar zbuciumul vostru, presimtirile, temerile, intrebarile, noptile nedormite, analizele(si, fie vorba intre noi- cand analizele erau negative era de vina laboratorul!!!)
Am urmarit sambata(sau duminica???) trecuta un reportaj pe B1 sau National o emisiune de sanatate la care a fost invitat prof Marinescu si mi-a placut enorm o vorba de-a lui:
Pentru ca un copil sa vina pe lume e nevoie de 4: Dumnezeu,mama, tatal si doctorul!!
La noi, cele la care bb s-a lasat asteptat, stim sigur ca doctorul are un rol foarte important!! Indiferent pe care il alegeti, mergeti cu incredere si respectati intocmai indicatiile!!
Va pup
p.s. acum, cand recitesc mesajul, mi se pare cam... dar ideea e ca trebuie sa mergeti inainte si o data si odata se va intampla minunea!!Daca nu din prima, din a doua, sau a n-a incercare!!
Va pup!!

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
ne apropiem de a 16-a saptamana!!

Mergi la inceput

change2008 multumim asemenea . dar e doar un pui in burtika la mine, insa nu stim daca fata sau baiat, poate de aci confuzia cu puii
iti doresc si tie o sarcina cat mai usoara si fara probleme, ca a mea, se pare ca eu am avut probleme in obtinerea sarcini si nu mentinerea ei si intr-adevar este nevoie de cei 4 ptr a veni pe lume un copil
tu cum te simti? cum merg analizele ?

happymum sper ca esti bine si asteptam vesti cat mai curand

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

scuze de neintelegere... sa vina puiul sanatos!!
unde o sa nasti?? cu ce medic? te gandesti la o nastere naturala sau cezariana??
eu cu analizele nu prea m-am miscat.. le-am facut pe cele de sange prin luna a doua, dar cam atat deocamdata!! marti merg la dr. calin sa vad ce si cum.. e planificata eco de 4 luni... chiar sunt curioasa!
Dublul test de la 12 saptamani l-am refuzat.. trebuia sa fac un drum la bucuresti, si, sincer, nu cred ca faceam fata!! A analizat dr f bine la eco si, pt ca nu i s-a parut nimik suspect, nu m-a mai pus pe drumuri...
Oricum, chiar daca fac testele astea.. Dublutest si triplutest, in afara de stres in asteptarea rezultatelor nu as obtine nimik.. chiar daca riscul ar fi mare, fff mare, mi-as pastra puiutul in burtica...Si asa am sub 35 de ani, nu am istoric de sindrom Down in familie!!! Analizele astea pot fi uneori o sursa de stres fff mare!!

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
ne apropiem de a 16-a saptamana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

provista
fetele
multumesc pentru gandurile bune. sunt acasa, bine. ma doare burtica uneori dar zic eu ca e de la ger, am diclofenac supozitoare pt dureri. inca mai gasesc pete mici pe tampon sau pe hartie, dar cica in cateva zile trebuie sa se opreasca de tot. sper. joi m-a chiuretat si ce o fi scos din uter am trimis la analizat.pe 9 martie o sa am rezultatul si voi vedea. doc a zis ca pana at nu se pronunta.deci, astept si iar astept... asta inseamna ca proiectul bebe e amanat, cine stie cat timp.
ce credeti de endometru 17 mm? e de bine sau de rau?

conditiile din maternitate sunt superioare celor din judetean. iar personalul merita un 9 cu draga inima. asistentele nu au vrut sa primeasca spaguta.
si dna calin pare de treaba si se implica. e cam repezita, dar raspunde la intrebari, daca i le pui. am vazut in spital ca nu se da in laturi de la munca si se ofera sa faca ce e de facut.
sa speram ca o sa ne intelegem bine. am dat 120 lei la prima vizita la cabinet.

oare de ce seara imi simt burtica tare si grea? nici nu suport elasticul de la ce am pe mine... port pantalonii sub burta, ca at cand eram gravi...
ciudat...

va pup dulceeeeeeeee.....

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput