Aspirante din GALATI (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

iuca din 2005 am inceput cu tratamente, operatii, investigatii insa acum in martie am prima intalnire pt fiv...
multumesc esti o draguta

tatyana, am reciti din urma. se apropie luna martie. succes si fii increzatoare. o sa iti tin pumnii. Dumnezeu sa va ajute!

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

happymum....sunt total bulversata....am intrat la topicul fiv iasi si m-a intors rau de tot si sa-ti zic de ce....fetele de acolo sunt ff increzatoare in clinica de la chisinau la prof Mosin parca...chiar una din ele este gravidutza sau a nascut nu mai stiu exact....idee este ca cica are multe reusite si fivul costa ff putin...in jur de 2000 euro cu tot cu transport,analize,echo,proceduri etc....iar felul in care esti tratat acolo nu exista comparatie cu romania...luni vreau sa sun profu sa-mi fac progr,am inteles ca te poate programa de pe o zi pe alta sau ma rog la o sapt tot e bine...ideea e ca tare m-ar trage ata acolo...in fine sta in picioare si varianta cu buc...sa vedem...in fctie de parerea care mi-o fac la chisinau....ce spuneti fetelor oare gresesc??la dr dracea sunt progr pe 20 martie...mai am pana atunci sa ma hotarasc...pt cine a auzit de chisinau un sfat ve rog ..e bine primit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

taty_ana incearca la chisinau, nu ai ce pierde, daca DD vrea sa reusesti, poti reusi si acolo si la bucuresti

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

multumesc provista...asta o sa fac...pana la urma conteaza norocul si ajutorul de la DD...fata

Mergi la inceput

taty_ana ai reusit sa vb la dr de la chisinau?

toate fetele

Mergi la inceput

da provista am vb cu dr de la chisinau si mi-a spus sa vin in a 5 zi de ciclu...problema e ca de pe 11 tb sa vina si nu mai vine ...test nici nu mi-am facut ca n-am nici un simptom...am luat 10 zile antibiotice pt chlamydia si ovule klion si cred ca de la asta mi se trage....am avut initial senzatia ca acum acum vine...dupa aia au inceput sa ma intepe ovarele ca la ovulatie si acum nu mai simt nimic...nici nu stiu ce sa fac...despre dr am mai intrebat in dr si stg ca prietena mea este moldoveanca si si-a intins antenele pe la ea pe acolo si numai cuvinte de lauda despre dr si reusite fiv ...cu DD inainte spre chisinau la bebei

Mergi la inceput

Doamne ajuta tatyana.
sa fie cu bebei, la chisinau, oriunde, DAR SA FIEEE..........

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor si o .
e o zi superba la noi, nu? eu ma bucur tare mult cand e soare, chiar daca e si ger.
fetelor, o fata de pe DC m-a intrebat daca stiu ceva despre dr mereuta de la spitalul militar. eu nu stiu, dar ma gandeam ca poate stiti voi ceva? s-o ajutam un pic, ce spuneti?
va multmesc frumos.
multi la burtici.
si nu numai...

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

buna fetelor
taty_ana sa fie intr-un ceas cu .... cuc si 2 ochisori
incearca sa faci test... vezi ce iese

happymum eu am fost la dr. Mereuta, are cabinet particular la gynecocenter pe balcescu, lucreaza si la maternitatea de pe chicos cat si la sp militar

nu el mi-a urmarit sarcina dar am facut eco cu el si cu el m-am hotarat sa nasc la maternitate, este un bun chirurg in primul rand ptr cezariana, ca eu de asta am nevoie, nu cred ca e asa de comunicativ dar poate..... era prea de dimineata

alte pareri pozitive am mai auzit de el

va si haide-ti la plimbare , e f frumos afara

Mergi la inceput

fetelor, abia ce am venit de la doctor.
si sunt speriata.... abia ma abtin sa plang...
va rog mult de tot, macar un sfat ceva. mi-a zis maine dim sa merg sa ma interneze si sa imi faca chiuretaj. mi-a zis ca am o mare cantitate de sange in uter, si ca exista o pata, care seamana cu un sac gestational. nu are cum sa fie sarcina caci nu am prestat deloc. maine vrea sa ma chiureteze si apoi sa faca o biopsie la ce o gasi acolo.
va pun ce a scris:
uter in AVF, 52/37mm. miometru ecogenitate omogena. endometru hiperecogen grosimea 17mm (13 zile amenoree). intracavitar imagine onecogena 6mm. canal cervical cu lungime 30mm. ovarul drept 39/30mmm - aspect ecografic normal. ovarul stang 30/26mm - aspect ecografic normal. fara lichid in douglas.
la diagnostic scrie asa: menometroragie, atat inteleg.
va rog tare mult, ce credeti? ce poate fi?
o iau razna.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput