Aspirante din GALATI (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,
ce mai faceti?eu am inceput sesiunea de si ca sa fiu sigura de perioada fertila am calculat cel mai scurt si cel mai lung ciclul din ultimele 6 luni asa ca a rezultat o perioada luunga din 22ian pana in 2 feb..asa ca avem treaba zilele astea...desi stiu ca e aproape imposibil sa se intample ceva, mai ales ca m-am procopsit si cu un polip endometrial, totusi astept o minune...Vroiam sa va intreb oare 3500 euro imi ajung pt un fiv??cu tot cu tratament,procedura,drumuri bucuresti,analize etc...tot...tot tacamul...ca imi bag masinuta la vanzare si vreau sa-mi fac calcule cate fiv-uri mi-ar ajunge ca asta e singura posibilitate...
voi ce mai faceti...ceva noutati?eu intru zilnic si bantui pe forum...sper sa nu-mi blocheze site-ul astia de la munca ...
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

TATY_ANA imi pare rau ca trebuie sa iti vinzi masinuta. uite, ca sa nu mai fi supi.
e pentru BB, asa ca sa nu plangi mult dupa ea.

Doamne ajuta! eu nu stiu cam cat ar trebui, dar sper sa iti ajunga banutii. si mai ales sa reusesti din prima.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

multumesc happymum...stiu ca n-ar trebui sa fiu suparata pentru ca-mi doresc fff mult un bebe da nu ma pot abtine sa nu ca abia mi-o luasem vara trecuta nou noutza....asta este...
sa vina bebita cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

taty-ana sa stii ca acel polip endocavitar este ca un sterilet si deci nu prea ai cum sa ramai insarcinata
Si eu am avut unul si l-am extirpat pintr-o histeroscopie operatorie
Dar a trecut un an de atunci si vreau sa merg iar la un control pt ca cica acestia se refac dupa un timp
D-nul Dr Marinescu cand m-a operat mi-a zis ca nu puteam in veci sa raman insarcinata cu acel polip
Asa ca te sfatuiesc sa il extirpi si apoi sa mergi mai departe
Bafta multa!
Stiti cumva cum are D-na Dr Calin program la cabinet?
Azi am fost pe acolo si era inchis si fara nici un program pe usa
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

da gabri-ela stiu cum actioneaza polipul...acuma ma gandeam si eu ca poate s-a inselat dr care mi-a facut ecografia....eh incerc si eu marea cu degetul....oricum problema pricipala la mine nu e polipul..ala se extirpa....oricum in feb incep sa fac analizele premergatoare pt fiv la dr Dracea....si parca e o vesnicie pana atunci asa ca ne ocupam si noi timpul cu altceva ...poate..poate...
sa vina bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna tefelor
ce vesti mai aveti? ceva rezultate pozitive?

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

buna fetele. ce mai faceti? sper ca sunteti bine toate.
eu parca am asa, niste junghiuri la ovare. oare ce o fi? sper ca nu e nimic grav.
va si va urez noapte buna cu somnicul de rigoare.

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

salutare fetelor
am fost saptamana trecuta la bucuresti la prof marinescu si am facut 2 perfuzii vaginale. acum ma pun pe treaba...cu program,o zi da una nu...cam stresant dar nu am ce face. astept rezultate luna viitoare
bafta tuturor>

Mergi la inceput

multa bafta. sa dea DD sa se prinda BB.

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

happymum mai ai junghiurile acelea la ovare?
tutulyna spor la munca si multa bafta

eu am mai facut o eco... se pare ca pana acum cautam o nora ptr baiatul meu.......... de acu incep sa caut un ginere...
ce iti e si cu eco astea.... m-au zapacit

33+ sau

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput