Aspirante din GALATI (4)
Raspunsuri - Pagina 10
happymum spune:
pentru papanicolau, mergi in policlinica la judetean, cu trimitere de la doc de fam, la etajul 2 si intreaba de doamna ani. ea se ocupa de asa ceva si e o doamna tare de treaba. testul e gratuit asa.
celelalte, se pot face la un cab gineco. dar o sa ma interesezdaca face si in spital si iti spun.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
provista spune:
gabri-ela exact ce iti ziceam ceva mai devreme intr-un mesaj, analizele pe care le vrei tu sa le faci se pot face la un cabinet ginecologic, oricare iti pot recomanda la calin alina stiu ca se fac pana la ovulatie, suni si vb cu asistenta cristina si ii zice ce analize vrei sa faci si ea te programeaza
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
happymum spune:
buna fetelor!
va urez o zi placuta.
provista, ce mai faci?
tu mergi la doamna calin? poti te rog sa imi spui cate ceva de ea? ma bate gandul sa merg si eu la ea, ca am auzit numai de bine... nu stiu insa, are cabinet particular...sau mai degraba sa merg la maternitate - acolo o gasesc nu?
mersi mult si 
viitoare
, te
DD
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
provista spune:
happymum da eu merg la calin alina, are cabinet particular in centru in spate la hotel galati
acum parerea mea despre ea nu rea, insa in ultima perioada e cam hrapareata sa ia banii si cam atat, meseria o face si nu prea. ptr investigatii e dr bun, nu pierde vremea sa te cheme pe perioada a 4-5 luni cum fac alti dr, ea iti da de la inceput ce trebuie sa faci in perioada urmatoare. stiu dr care te cheama luna asta si iti da sa faci o analiza, luna viit iti mai da una, luna urmat iti mai da una, cand pur si simplu puteai sa le faci pe toate 3 odata.
eu ma inteleg bine cu ea, trebuie sa creezi si o relatie in dr si pacient si totul e ok. in unele situatii mi s-a parut superficiala, acum depinde de fiecare, dar pot sa spun ca investigatiile pe care le-am facut prescrise de ea mi-au folosit f mult si chiar si atunci cand am hotarat sa merg la un alt dr in iasi a luat de baza ceea ce facusem la calin. iti dau nr de tel 494656
in concluzie merita sa mergi la ea, sa vezi o parere de dr specializat si din generatia tanara, are aparatura se pricepe si poate fi un nou inceput in drumul catre venirea pe lume a lui bb. pur si simplu fa-ti o lista cu intrebari pe care sa i le spui stai de vb cu ea si nu te grabi sa pleci imediat si cumva sa ii "scoti" din gura informatiile care te mai intereseaza.
iti doresc mult succes

happymum spune:
iti multumesc frumos provista. am notat telefonul ei.
astept al 2-lea Cm si apoi plec la drum, sa zic asa. vreau sa vad exact la cate zile vine Cm-ul urmator dupa primul care fu.
sanatate si 
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
gabri-ela spune:
Happymum stii daca primesc si rezultatul interpretat la papanicolau daca il fac in spital, sau trebuie sa merg cu el la un Dr de specialitate
Multumesc fetelor pt informatii!
Am sa sun maine la D-na Dr Calin sa intreb de celelalte analize si sa-mi fac o programare
Pupici

gaby76 spune:
Provista multumesc mult!!!
Chiar locuiesc aproape de CFR asa ca-i pot transporta destul de repede pe gigei
. Dar fac si spermocultura la CFR? Sotul a mai facut o spermo la Hyperion (Nina) dar nu prea am incredere in cei de acolo si, din cate stiu, astia trimit toate analizale la Galiatatos dar depinde si dupa cat timp le trimit.
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti ![]()
happymum spune:
buna dimineata fetelor.
va invit la
.
gabriela, la spital nu iti citeste rezultatul. doar la ginecolog. succes la doamna doctor. si eu mai stau putin si apoi apelez la ea sa vad ce facem. 
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
draga provista, poti te rog sa imi spui cat este consultatia la dna calin? mersi mult.
si o zi buna.
viitoare
, te
DD
cand sa vie...
? repede sa vie...
provista spune:
gaby76 ar fi bine sa mergi intai la spital cfr sa vb daca fac si spermocultura si vb de spermograma si eventual mai capeti inf si de la asistente, sa nu fie cumva dr plecata in ziua aceea sau mai stiu ce eveniment se iveste. sotul meu asa a facut a mers la spital a vb cu asistenta si apoi a revenit cu gigeii la borcanel sterilizat.
happymum consultatia la dr calin stiu ca e 600.000 lei vechi
bafta multa
va