Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Eu spal alimentele si gatesc cu apa plata.

Asa faci si la Piatra? Zic ca e totusi cam costisitoare optiunea ta..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Buna seara!
Dupa o absenta, iata ca bag si eu un oki la voi la odisee (multumiri Marunzikai care mi-a telefonat azi sa ma intrebe de sanatate )

Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, cand am fost la dr la control si mi-a zis ca totul e in ordine cu bebe. Are 9+ saptamani, l-am vazut la ecograf - are 2 cm si un cap maare . Se pare ca DNP e 26 iunie ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Ramonaiani, multe felicitari . O sarcina usoara si cu sanatate. Pupici Elizei!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
da, de acord,lege pt mine, dar exista principii care odata incalcate, reprezinta, cum zicea papanasah, abuz de putere.

Si astea sunt scrise intr-o carte si comune pentru noi toti? Stii bine ca nu, fiecare avem valorile noastre, principii proprii, inaltimi diferite pentru diferite stachete...

Ai cumpara o carte de premiul Nobel daca ar fi tiparita pe hartie imbibata in grasime si in coperti mucegaite?
Informatia e buna, insa conteaza si ambalajul... si zau ca nu-mi pare ca lipsa de timp poate sa justifice starea lui...

=====================

Mergi la inceput

La multi ani Gabriela !

Sa fie toate asa cum ti le doresti!

=====================

Mergi la inceput

si eu votat fete frumoase...

Mario.. la nazdravana mica... si la nazdravana mare.. n-o mai lasa cu boabele de fasole..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Eu am zis de zer. Poate nu m-am exprimat corect, apoi am zis ca -si pierde proprietatile nutritive. aceasta teorie am auzit-o la vreo 2 medici, care au sfatuit-o pe o prietena (sabina poate o stie din 23 - Caro cu Yaros), sa renunte la alaptat pe la 11 l ale copilului. Copilul era anemic si au sfatuit-o sa il bage pe Similac cu Fe. Iar aceasi parere am mai auzit-o si la alti medici mai in varsta. Acum dc e gresita certati-va cu ei. Eu am zis doar ce am auzit, si am si precizat asta, insa sincer mi se pare logica opinia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

M-am bucurat sa vad ca s-a intors si Adimercedes
Mi-era tare dor de mesajele ei pline de intelepciune...

Cred ca e normal sa se fi stricat programul Lisei dupa vacanta, au fost prea multe schimbari pentru ea. Dar cu siguranta incet-incet isi va regasi vechile obiceiuri si totul va reintra in normal
Mai vrem si noi cateva poze, nu pot sa cred ca n-ati facut in vacanta... Hai, fii generoasa si imparte cu noi un pic din frumusetea si zambetul Lisei !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Luy, multumesc . Am facut multe poze si o sa incerc sa pun pe net cateva, intai sa le gasesc, ca sotul le-a mutat pe server si mi le-a sters local, asa ca nu mai stiu ce si unde sunt :(

Ma duc sa mai imi fac o cafea, am asa o durere de cap .

Papanasho, pup si pe tine sa-ti treaca rapid durerea de cap. Poate somnul si hrana mai ajuta :D

Aaaa, noi diseara mergem la concert la Andre Rieu.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Aaa, uitasem sa le felicit pe miresucile noastre castigatoare: SabinaY si Nana!!!

Lisa

Mergi la inceput

Cred ca incepem si noi sa muncim in vederea bb2. Daca vom avea de asteptat ca si pt Lisa, va mai trece ceva vreme. Daca nu, cu atat mai bine, vor fi apropiati in varsta si vor creste impreuna, iar eu voi merge la balamuc cu atat mai repede .

Lisa

Mergi la inceput

Offf, tocmai am sunat la stadionul unde se tine concertul si nu pot sa o iau pe Lisa cu noi. Cica fiecare din cei ce intra trebuie sa aiba bilet valid . Nici macar bebelusii nu au voie, desi i-ar tine parintii in brate :(

Desi nasii Lisei s-au oferit sa stea cu ea (biletele au fost cadou de ziua mea), mi-e putin teama ca Lisa o sa le faca viata grea si o sa urle dupa mine...

Sper totusi sa fie bine si fara scandal prea mare.

Va pup, ma duc sa mai bag o cafea, sa schimb copilul, ca mi-a adus scutec si wipes (mai nou asa stiu eu ca am de schimbat scutec ) si va las si voua cafea pt toate gusturile: cappuccino, latte, flat white, expresso, etc.

Lisa

Mergi la inceput