Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 15
myral spune:
Si noi am vrea sa stim da filtre de apa, sotul se plange ca el cara bidoanele la etajul doi
Maria, Elisa bea cam 200ml apa pezi, un litru mi se pare cam mult pt varsta lor dar daca Teutza nu bea lapte nu stiu. Nu ai incercat sa-i schimbi laptele sau sa-l faci mai diluat?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Mandra mea se trezeste, ca de obicei la ora stabilita, cateodata parca e ceasornic fix la o ora dupa ce a adormit
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
Am incercat in fel si chip ,cand ma vede cu biberonul se pune pe urlat ,am schimbat biberoanele si nimic ,i-am dat cu canuta cu cioc ,dar bea foarte putin ,max 100ml in rest apa ,striga-n gura mare apa,apa
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral A, pai a mai crescut parul Teutzei e dulce si frumoasa si nazdravanaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
i-a mai crescut vreo 2 cm
si eu cele doua caprite si pe mama lor
luy spune:
Eeeei, ce nazdravana am vazut ! Nimic nu-i scapa, nimic nu-i prea inalt pt ea !
E o frumoasa si o dintzoasaaaa
Pupam dulce tiza noastra cea blonduta ! 
Yaia,Sabina, multumim pt voturi 

myral, imi pare rau ca nici acum nu s-a reglat programul de somn al Elisei. Of, tare greu trebuie sa-ti mai fie
Nici nu stiu cum as putea sa te consolez. Mai zice sotul meu Mariei cand se trezeste ea dimineata in weekend si nu-l mai lasa sa doarma : "Lasa ca o sa vina si vremea aceea cand o sa te trezesc eu de dimineata sa te duci la scoala, iar tu o sa vrei sa mai dormi putin !" ![]()
greyeras, groaznic ce povestesti tu acolo
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
bikmaria spune:
Sabina vezi tu de ce imi era mie frica sa te intalnesc la petrecere?
lasi impresia ca esti mai "a naibi"sa zic asa ,felul tau mai direct e de "vina "
,eu dupa ce te-am cunoscut personal mi-am dat seama ca esti o fata de zahar 
Ce fac puii tai?Gheo cum este?
myral spune:
Luy
pai eu tot sper ca se va regla in curand, nu stiu cum dar pare mai cooperanta noaptea, adica reusesc s-o adorm si fara tzatza doar plimbata pana pe la trei dupa nu mai sunt in stare eu, iar la sot nu vrea, plange.Sa stii ca Isabela se cam trezea singura pt scoala, nu trebuia sa tragem de ea
Si acum ca invata dupa amiaza se trezeste prima, inainte de opt
bikmaria spune:
lUYmultumesc
,sa sti ca pe caprita mea chiar nu o sperie nimic,sper sa se cuminteasca cand o mai creste ,sa se poarte si ea ca o domnisoara,acum poti sa juri ca e baiat ![]()
myral spune:
Si eu ma bag in pat, noapte buna!

,am trimis un msg de trei ori ,asa ca ma bag si eu la nani