Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Foarte interesanta emisiunea lui Oprah in seara asta, cat de coplesitor este sa fi mama. Sunt unele povesti incredibile.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Doarme si fata mea de vreo 20 de minute, abia reusesc sa o culc seara. Mai nasol e ca s-a obisnuit cu veioza aprinsa si nu doarme fara. Azi dimineata pe la 6 i-am dat lapticul si dupa s-a oprit curentul chiar cand reusise sa adoarma. Va spun ca instantaneu a inceput sa planga si abia s-a linistit la mine in brate. Cum o sa o dezvatam nu stiu.

Cred ca ma duc si eu la somn, azi pe la 14 asa as fi dormit.....

Va spuneam de emisiunea lui Oprah, nu prea ma uit dar era subiectul destul de interesant, cum mamele sunt coplesite de cate trebuie sa faca intr-o zi. Culmea o tipa a plecat la serviciu si in drum trebuia sa-si lase copii la gradi, respectiv cresa. a dus-o pe prima la gradi si pe cealalta a uitat-o in masina 8 ore cat a stat la serviciu. Normal ca copilul a murit. Groaznic.

Mergi la inceput

Va spun si eu noapte buna! Si pentru Myral ne-linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mada ar fi trebuit sa stii ca asa e Sabina pe mine nu stiu daca m-ar fi deranjat asa mult, eu sunt mai naiva(a se citi fraiera) si nu ma supar asa usor. Mie nu mi s-a parut ca Luca a suferit prea mult dupa tzatzi din ce ai povestit tu. Si mie sa stiti ca sotul imi zice vacuta milka, zuzu, deci elisa e vitica mea si nu ma deranjeaza, cu intarcatul mai vedem noi ce va fi. Eu am vrut sa-i dau si bibe dar nu l-a vrut, acum incerc sa o plimb noaptea poate nu se mai trezeste dupa tzatza. Chiar mai e vreun copilas care se mai trezeste asa cam din ora in ora?Rodicaaaaa vrem si noi cateva ore de somn de la Darius si ziua si noaptea daca se poate.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am pus si eu cateva poze noi cu caprita mea :
http://good-times.webshots.com/album/568945176glaSCq

Mergi la inceput

Nici eu nu pot sa dorm fara veioza aprinsa, intr-o noapte tot asa nu era curent si era intuneric bezna, nu numai ca nu puteam sa dorm dar ma simteam agitata si ma sufocam am adormit cu lanterna in mana.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Nici eu nu pot sa dorm fara veioza aprinsa, intr-o noapte tot asa nu era curent si era intuneric bezna, nu numai ca nu puteam sa dorm dar ma simteam agitata si ma sufocam am adormit cu lanterna in mana.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Pai si eu cam la fel, mi-e o frica de intuneric. Din cauza mea s-a onbisnuit fata asa, cand alaptam eram nevoita sa ma trezesc des si imi era mai comod asa.

Mergi la inceput

A, pai a mai crescut parul Teutzei e dulce si frumoasa si nazdravana Ai avut curaj sa o pozezi pe dulap, eu sunt mai disperata, asta nu inseamna ca nu se loveste a mea. Si nu baga boabele de fasole in gurita? Eu nu-i las pe mana obiecte mici, totul ajunge in gura,, in afara de mancareMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aporpos de suprat etc, eu cel mai tare mi-am luat-o pe forum acum catiova ani in legatura cu scaun de masina la copii.
Deci din inconstienta nu m-au scos, da pe bune daca m-am suparat! Am incercat sa iau partea de sfaturi, ca erau bine intentionate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Maria Teo frumoasa. Ce ajutor ai tu acolo la bucatarie.

Acum chiar ma duc la somn.

Mergi la inceput