frica de avion???
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Sedatiff nu se da cu reteta, e un calmant usor, homeopat, nu are nici un fel de reactii adverse, nici somnolenta, nici vertij...nimic. Doar te calmeaza, la mine a mers de minune, dupa cum ti-am zis. Da un search dupa el pe google si vezi exact ce contineMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorisor spune:
Poti incerca si ceva anxiolitice- ori d'alea cu reteta (gen alprazolam 1/2- 1 cp de pastiluta mica, de 0,25; sau medazepam; sau grandaxin)ori d'alea fara (cum e propanololul- care merge in primul rand pe manifestarile vegetative: palpitatii, crampe etc). Depinde mult cum raspunde organismul tau la ele. Din pacate uneori fricile astea devin imposibil de stapanit prin "forta mintii" cum zicea cineva si un pic de ajutor din exterior nu are ce strica.
creasta spune:
Depinde cu ce companie zbori,ca eu in Iunie am zburat cu Tarom,si nici apa nu era gratis,totul era cu bani,si oricum trebuie sa cumperi daca ai nevoie,ca nu te poti urca cu lichide in avion,eu cu xanax de obicei sunt ok,ca altfel mor si inviu de 10 ori.
otau spune:
Daca nu zbori cu low-cost atunci mancarea este gratis (inclusiv bautura). Am zburat cu Tarom in august si am avut mancare (pe ruta Bucuresti-Paris).
Am destule zboruri la activ si pot spune ca unele au fost placute altele mai "leganate". Si mie mi-e frica dar incerc sa ma gandesc ca totul e OK. Un zbor pana la Paris e "parfum" fata de zborurile pe care le fac eu de 12 pana la 16 ore...
Depinde foarte mult de cum e vremea: daca ai nenorocul sa nimeresti intr-o furtuna te leagana destul de tare (cu cat e avionul mai mic cu atat se simt mai tare turbulentele).
Curaj si dovedeste-i copilului ca are o mama curajoasa!
Alexia27 spune:
Otau, zi-mi si mie, te rog, ce "distractii" sunt intr-un avion de cursa lunga. Am facut un zbor transatlantic, dar a fost de mult si am cam uitat, plus ca de atunci s-or mai fi schimbat unele lucruri. Deci..in afara de filme, mai au ceva?
PS: Creasta,cat te tine xanaxul, si cam ce efecte are? Adica, esti alert sau te pleosteste de tot? Eu zbor si cu copilul, asa ca am nevoie sa fiu calma dar si vioaie
otau spune:
Depinde cu ce tip de avion zbori. Cele mai noi au tv la scaune si posibilitatea de a-ti alege singura filmul pe care il urmaresti sau muzica pe care o asculti sau desenul animat sau poti juca diverse joculete (cu ajutorul telecomenzii). Prea multe distractii nu ai. De regula zborurile transcontinentale sunt zboruri de noapte si se cam face nani... daca poti... eu una nu stiu sa fi atipit mai mult de 10-15 minute. A, pe ecranele tv poti urmari ruta avionului (eu fac frecvent chestia asta).
In plus, este amenajat un gen de bar de unde te poti duce si te autoservesti cu ce bauturi doresti (cu sau fara alcool).
Alexia27 spune:
Merci de updatare Eu tineam minte de ruta avionului pe ecran si muzica de la casti (mereu aceeasi). Auzi, da chestia cu TV la scaun si cu barul nu e la business class? E si la economy? O sa fie un Boeing, da nu stiu de care si cat de nou. Iar zborul o sa fie la 10-11 ore, asa ca pentru binele meu mental sper ca teaba cu barul sa fie pe bune
otau spune:
La Boeing 777 sunt televizoare la scaun si la clasa economic. La 747 (Jumbo) sunt numai la clasa business. Si Airbus are tv la scaun.
Barul e garantat (e mai usor si pentru insotitorii de zbor, mai ales pe timpul zborurilor de noapte). Fiecare se duce si ia ce doreste de baut. Evident ca la un moment dat se termina o anumita categorie de bautura, dar o poti inlocui cu alta!
A, si nici cu duty-free-ul nu se mai colinda prin avion. Se anunta momentul cand se pot cumpara produsele si te duci la insotitorii de bord.
Atentie cu ce te imbraci! Paturile din avion lasa puf. Se lipeste de tine, ca "marca de scrisoare". Si fara paturi nu poti rezista. Eu trag niste friguri pe zborurile astea lungi de numa-numa. E bine sa ai un pulovar gros si mai ales haine groase pentru copil. Copilul meu a stat cu gluga hanoracului pe cap si tot i-a fost frig.
Zbor placut!
Alexia27 spune:
Otau, esti o comoara Ma duc sa vad pe ruta mea ce avioane au: cu, sau fara TV la scaun