frica de avion???

frica de avion??? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Of, of, of...nu stiu daca s-a mai discutat pe aici despre frica de avion, adica de zbor! Trebuie sa plecam la Pris acum in decembrie si ma ia groaza cand ma gandesc sa ma urc in cutia aia de conserve!!! Am tot vrut cu masina sa mergem, dar drumul e destul de ;ung, poate o fi si zapada, fii-mea se plictiseste de moarte in masina si incepe sa ne piseze nervii marunt-marunt...asa ca am hotarat sa mergem cu avionul! Dar cand ma gandesc la momentul ala cand se vor inchide usile si nu mai e nici o sansa sa opresc sa cobor pana la Paris, ma ia cu fiori reci!!! Cum naibii sa fac? Sa ma indop cu calmante? La ce sa ma gandesc? Culmea e ca am zburat odata cu avionul cand eram mica, de la Suceava la Kogalniceanu, dar atunci nu mi-a fost frica deloc! Eram copil, na...Alta intrebare: la bord exista cumva si medic? Sa ma...calmeze cumva oricum!moooor de frica!!!

"sky is the limit!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Rory,

e adevarat ca s-a mai discutat despre frica de avion dar eu iti raspund aici si acum pentru ca stiu ce nasol e. Nu cred sa existe medici la bord - poate doar printre pasageri - dar le poti spune insotitorilor de bord ca te temi si vor avea grija de tine. Eu am facut asta prima oara cand ma intorceam din Olanda si imi tztzaia fundu' de frica - efectiv nu mai stiam ce sa fac. O stewardesa venea mereu la mine, facea bancuri, ma tinea de vorba - si uite asa mai trecea timpul.
La mine mai functioneaza si vinisoru' rosu. Cu masura, evident.
Insa acum imi dau seama ca tu nu vei fi singura, ceea ce e foarte bine. Mai mult, vei calatori cu copil cu tot si te vei gandi in primul rand la el.

Stii ca fobia asta a zborului e cea mai raspandita? Poate te ajuta sa stii ca sunt si altii (muuuuulti) care mor de frica. Mie imi e atat de frica incat l-am convins pe sotul meu sa mergem cu masina pana in Belgia numai ca sa nu ma sui in avion. Si nu ma sui decat daca e absolut necesar.

Calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

frica asta e pe undeva normala, dar ca un adult ce esti, trebuie sa o invingi cumva! daca la nivelul mintii reusesti sa o invingi, atunci iti va fii cu mult mai usor.
parerea mea, este ca multi isi fac singuri o mie de griji, cand de fapt trebuie sa te inarmezi cu gandul ca va fii bine, voi avea un zbor lin...mai ales ca duci un copil cu tine!
zborul la Paris e scurt! bine ca nu zbori cu trans oceanic, sau nu schimbi cateva avioane!
retine, invinge frica la nivelul mintii!

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
retine, invinge frica la nivelul mintii!

Kari

Unde altundeva ar putea sa o invinga?
Fobia este o teama IRATIONALA - adica tocmai mintea nu ti-o poti folosi. Din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si mie imi e frica de mor... dar cand ma gandesc ca fac 2,5 ore in loc de 2 zile... strang din toate cele si ma urc...

Eu iau de fiecare data emetostop pt. ca imi e si f. rau de la miscare. Poate n-ar fi rau un sedativ usor...

Eu zic ca tr sa te pregatesti cumva ca sa nu faci vreun atac de panica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iti recomand 2 pastilute de Sedatiff PC inainte de a te urca in avion. La mine au facut minuni

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cu alcool am voie in avion???Ca numa' asa cred ca o sa ma urc in cutia aia! Desi cand ma gandesc ca o sa pun picioru' in Paris, orasul in care as vrea sa traiesc forever, jumate beata, parca nu-mi vine!!! Sedatif ala se ia cu reteta? Cum calmeaza? Adica ce are in compozitie, ce ingredient? Da somnolenta, vertijuri ceva? A, si inca o intrebare de taran care nu s-a urcat in avion: se da mancare gratis? adica daca vreau sa beau apa plata, platesc sau ba? Ce fac astia daca incep sa urlu p-acolo, sa ma dau cu capu' de peretzi, eu stiu ce m-apuca???! Ma da jos la prima???

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Rory, daca vrei mai multe pareri, se discuta si aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128325

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ma gandeam ca poate ar fi totushi mai bine sa mergem cu masina? stie careva cat se face pana acolo?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Pana in Belgia am facut 4 zile (deci, cred ca tot cam atat ati face pana la Paris), dar nu prea te-as sfatui sa te inhami la asa ceva cu copilul dupa tine. Noi eram singurei...Cat are fata ta?
Se spune asa: cu cat zbori mai mult, cu atat iti scade frica. Mai gandeste-te si la placerea copilului si la cat de important este sa nu-ti simta teama.
Curaj!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Cu alcool am voie in avion???Ca numa' asa cred ca o sa ma urc in cutia aia! Desi cand ma gandesc ca o sa pun picioru' in Paris, orasul in care as vrea sa traiesc forever, jumate beata, parca nu-mi vine!!! Sedatif ala se ia cu reteta? Cum calmeaza? Adica ce are in compozitie, ce ingredient? Da somnolenta, vertijuri ceva? A, si inca o intrebare de taran care nu s-a urcat in avion: se da mancare gratis? adica daca vreau sa beau apa plata, platesc sau ba? Ce fac astia daca incep sa urlu p-acolo, sa ma dau cu capu' de peretzi, eu stiu ce m-apuca???! Ma da jos la prima???

"sky is the limit!"

Se da mancare gratis. Se da si beuturica. Tu nu ai voie sa te urci in avion cu lichide de niciun fel. Iar daca incepi sa urli, te leaga, te fac pachet si te predau politiei cand aterizezi. Dar n-o sa faci asa pentru ca vei avea copilul cu tine.

Mergi la inceput