Ce site-uri de recrutare mai exista?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Inca ceva: unii nu vizualizeaza deloc cv-urile, altii le verifica si la doua luni dupa aplicare.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grradulescu spune:

Eu m-am angajat dupa ce am depus CV-ul pe www.Netjobs.ro.
Nu sunt asa multe joburi ca pe bestjobs sau ejobs dar sunt si firme mari acolo. Ce am observat e ca daca aplic la site-urile foarte mari nu prea mai ma suna firmele, pentru ca sunt multi aplicanti, concurenta mare.. asa ca si siteuri medii ca myjob, netjobs, findjob sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Am trimis CV-uri de pe eJobs si Bestjobs, si 90 % dintre ele, nici nu au fost vizionate.
O sa incep sa o iau la pas, cu CV-rile in geanta. Alta solutie nu vad.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Doar daca ai noroc sa gasesti ceva serios pe ejobs & compania. Eu le consult in fiecare zi, de cate 10 ori pe zi dar am luat-o si la pas prin oras fiindca alta solutie nu exista.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si eu am trimis CV-uri pe toate site-urile de recrutare si de cele mai multe osri nici nu au fost vizualizate. Cred ca singura solutie este sa o iau si eu la pas prin oras ; voi cum procedati: mergeti si depuneti CV-uri la toate firmele la care ati vrea sa lucrati sau numai acolo unde vedeti anunturi ca se cauta personal?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Si eu am trimis CV-uri pe toate site-urile de recrutare si de cele mai multe osri nici nu au fost vizualizate. Cred ca singura solutie este sa o iau si eu la pas prin oras ; voi cum procedati: mergeti si depuneti CV-uri la toate firmele la care ati vrea sa lucrati sau numai acolo unde vedeti anunturi ca se cauta personal?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Si una si alta

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

www.bizoo.ro

www.balaur.ro

www.lucrez.ro

Incercati pe toaate canalele , si ep site-urile de recrutare , e adevarat multi nici nu le deschid/ vizualizeaza ....si al fata locului .....eu caut de vreo 4 luni si nu cred ca am fost chemata decat la 10-15 interviuri si am aplikat la cam toate pozitiile nu numai pt . cele cu studii superioare ...si nimik...inca ...dar sper si caut .Bafta !

Ce am observat in ultima luna ca sunt vizualizate si chiar chemata la interviu pt. aplicatiile de pe bestjobs.

Am lasat cv-uri si akolo unde am vazut anunturi de angajare dar nimik...

Numai bine si va trece si criza! Sa fim optimsiti!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am observat ca ma suna daca reusesc sa aplic in primii 50, maxim 100.

dar am vazut si cv-uri deschise dupa foarte mult timp. din pacate, nimic pana acum

aaa, si inca ceva, m-au sunat unii, iar cv-ul aparea ca nevizualizat. vi s-a intamplat?
au probabil optiunea de a nu arata ca l-au citit?

ps: pe bestjobs

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna!
Zilele trecute am descoperit un site nou: www.wowjob.ro.
Ptr cei interesati de comert: retailjob.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

am observat ca ma suna daca reusesc sa aplic in primii 50, maxim 100.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Asa este, incercati sa aplicati cat mai repede, pentru ca sunt sute de aplicatii si de obicei recruiterii reusesc sa gaseasca oamenii potriviti din primele 100 sau 200 de aplicatii.

Mult succes si optimism pentru ca semnele sunt bune, sunt din ce in ce mai multe cereri de recrutare!!

_
viata implinita
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput