Ce site-uri de recrutare mai exista?

Ce site-uri de recrutare mai exista? | Autor: maria_ene

Link direct la acest mesaj

Ce site-uri eficiente de recrutare mai exista in afara de best si ejobs?Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

http://www.mediamarket.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

hipo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ce idee buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Intra la www.trafic.ro la locuri de munca si o sa le vezi pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Sau hrmarket.ro
De curand a trebuit sa caut niste adrese si am constatat ca numai in Buc sunt vreo 150 care se ocupa de recrutare, etc. Ai de unde alege, numai ca nu prea se mai recruteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

myjob.ro
e mai slabut, dar cand iti cauti serios de munca e bine sa nu scapi nimic din vedere...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

eu am scris la toate aceste agentii si nu am primit nici un raspuns,de nici un fel,pe nici un post,nici macar de taietor de lemne sau catarator in copaci.voi ati primit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu am trimis in ultimul timp vreo 30 de CV-uri pe la agentii sau pe diverse anunturi. N-am primit niciun raspuns, niciun telefon, nicio programare la interviu.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu sunt sunata cam pentru un sfert din aplicatiile vizualizate de angajatori. Depinde de experienta, de studii, de "concurenta" care aplica la acelasi job.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput