Fiv Austria(11)-Germania(10)-Spania-UE (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Elanada, bine ca vorbisei cu Ana inainte. Nu stiu nici un doctor pe care as putea sa-l recomand cu toata increderea asa ca imi pare rau ca nu prea pot sa te ajut. Si eu sunt in cautari. (Sper ca voi obtine o sarcina ca sa am ce cauta)
Ieri au avut la Wunschbaby sedinta in care se discuta esecurile si zicea Ana F ca au facut o statistica si rezultatul a fost ca fetele care ii innebunesc cu intrebari si le pun aceeasi intrebare de o mie de ori pana sunt ele sigure ca au inteles bine ce au de facut, au ramas gravi.Deci, solutia este sa pastram contactul (ANA zise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

elenada te manca muma?ai rabdare sa'ti spuna fetele un doct bun..numai intreba toti prostiiups scuzatiapropo ce magneziu iei ?cum ii zice?
pis vrei bataie?pa daca obtii 2 si buni atunci e bineee..cum adica ce sanse ai?va fi bineeee..sa nu te mai aud..io voi fi aci si te voi tine de mana da?
bombo asa o fi si la minesimt una si iese altanumai stiu daca ai zis.a miscat?dehh io's baba muma si mai uit sper sa intelegi
Moniiiii numai termenasi limonada?
va pup pe toate

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

elena,da chiar te manaca rauuuu.Stai fata la un loc ca esti bine auzi?Dupa ce ca ai 2 sau 3 in burtica si ar trebui sa fi calma de numa ,ii streszi inutil pe saracii puiutzi.Durerile provin de la faptul ca ,bebei cresc si isi fac loc in edometru.E si normal sa doara.Relaxeaza-ti si mai bag un magnonorm
Gabitza,ia MAGNONORM ,sunt pastile efervescnete de magneziu care se dau in special in sarcina.Le iei fara retetza de la farmacie,costa 6.85€.
Ceva mai devreme am sunat la clinica sa vad ce facusera restul bebeilor,daca am ceva pus la congelator.Am vorbit cu laboranta si din pacate nu a fost multumita de evolutia lor asa ca...asta este.Is un pic dezamagita insa sunt convinsa ca luptatorii din burtica mea sunt bine.La noi e o vreme superba acum,soare si e un pic mai cald,te imbie la o plimbare.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Elenada mama nu incepe, pasteaza-ti calmul de pana acum ca face bine la bebei

Liana sa-ti traiasca putica si sa o duci fara probleme la termen

Pisic bafta multa, sa vii cu vesti super si sa fie mai multi de 2. Nu pricep cum vei face 3 luni de trat. daca esti deja inhibata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Moni, Elenada, Capi, felicitari din tot sufletul, sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi, ca iubiti si mult asteptati sunt !
Liana, te pup dulce si ma bucur esti bine .

Multa bafta tuturor fetelor si Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

melule ,ultam de lamuriri..eram curioasa..io iau magnosolv..nu's daca e tot pt asa ceva,,dar ei mi l'au dat si io il iau..in plus mi'au eliminat elevitul,magne b6si acid folic pe care mi'l dadusera ungurii..si iau femibion care le cam contine pe toate.te pupp
Blanche.te pup

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Moniland,Elena, Capi FELICITARI PENTRU REUSITA! SA AVETI O SARCINA USOARA SI BB SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, la subiectul Azoospermie puteti citi despre un caz emotionant de consecventa, incredere si vointa !
Este vorba de fondatoarea subiectului, Miki-miki, care dupa 25 de capitole de vise, sperante, deznadejde, neputinta si iar sperante … si-a implinit cel mai arzator vis: este insarcinata !
Am facut un pact candva (mai mult din disperare, atunci) ca daca va ramane gravida … voi strange maxim de voturi la subiectul pe care l-a pus pe picioare.

Daca apreciati perseverenta, daca macar o data ati primit un sfat de la mama Miki, daca solidaritatea va curge prin vene … VOTATI SUBIECTUL AZOO !
E o mica joaca dar si un mod onorific de a saluta rabdarea si generozitatea unei fete care a fost alaturi de multe dintre noi de-atatea ori !

Multumesc !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Liana – ha, asa si trebuie. Valabila si reciproca #61514;
Melutzica – e din cauza faptului ca puilor tai le place mai mult la mami in burtica … Fii optimista, pt cei pe care ii ai dιjΰ la purtator
Raluca – imi pare tare rau … stii ce s-a intamplat ?
Anka – asa frumos zice mama ta … deci vom avea niste copii ultra-speciali !
Kla – eu nu vreau neaparat sa fac FIV ca o printesa, dar restul site-uilor pe care le-am vazut nu aveau nimic …atragator. Oricum, trebuie sa le scriu tuturor. Te rog pune si link la forum / merci !
Pisic – bafta maxima !
Elenada – taaare greu e sa gasesti un medic normal aici. Eu am auzit dect de Iosup …

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput