Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
stefany_p spune:
multumesc fetele, bag solutie salina si betisoare si-l tin sub supraveghere
atat m-am luat cu mucii astia ca am uitat...aseara a zis MAMA, clar si frumos ..de 2 ori ..si azi a spus, dragul de el...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Buna mamicutzelor, Imi cer scuze ca dau buzna, eu sunt o proaspata mamicutza de la odiseea de noiembrie-dec si am o mare rugaminte la voi. Baietelul meu s-a nascut cu o luna mai devreme cu 1,700. Acum are 2,800, este sanatos, dar tot este esential sa-i tin sub observatie greutatea. Din motive financiare ne este greu sa cumparam un cantar pt bebelusi...este cineva printre voi care ma poate ajuta sa-mi imprumute acest cantar? Promit sa-l pastrez in stare buna si sa-l inapoiez in 2 luni. In speranta ca nu am suparat pe nimeni, astept PM daca este cineva care ma poate ajuta. Multa sanatate bebelusilor vostri! Isabela de Raphael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
babyzapi, io am cantar, dar inca il mai fol. Mi-a facut bucuria sa faca diaree, si urmaresc sa nu scada in greutate (ca nu a luat nik in 3 sapt).
lilly/ , e cam rapida diversificarea ta. Adica noi nici dupa 1 luna si de munca si lamurire, nu am ajujns sa inlocuim complet masa de lapte, mai punem si tsatsa dupa. Dar nu multa, se vede ca ramane sanu destul de plin. Plus ca nu pot ajungi la nivelu asta doar daca introduci 1 aliment nou pe sapt. Se cam bat cap in cap astea 2. restul lucrurilor is f. fain zise, de pregatire & preparare.
Si nu scrie nicaieri: diversificare si dintisor nou nu se pupa??
onyx , noi suntem mai in urma cu diversificatu. Adica micu dejun e suc de morcov/fucte si o sa bagam, branzici treptat pt consistentsa. Aici intra: morcov crud, mar la abur, o sa bag si babana, am si piersici la congelator pe care o sa le bag tot la aburi. Pranzu: supica = piure de legume fierte (morcov, cartof, patrunjel, dovlecel, in curand bag si praz, spanac, brocoli ) si o sa vina in curand si carnitsa: pui sau vita. La 18 cereale cu linguritsa. Si restu san. Nu te speria cu greutatea, atat cat creshte, in ritmu ei, e bine.
[b] bratafel , si a mea la fel!!! am fo la piatza, am dat ochii cu Edvin Sebastian, care i-a cantat, i-a povestit ceva, si acu am pus fata in pat si doarme cu tot cu fash! nu am dezbracat-o imediat ca era geamu deschis. Doar am descheiat-o. Lasa ca e bun geru... i-a inghetsat nasucu.
[b] stefanny felicitari pt mama! imi pare rau de mucisori, baga ser si cu pompitsa, cu ce ai - dar tre sa ii scoti. La noi se elimina si la baie, singurei. Adica se stropeste fata singura,poa si de la aburi se inmoaie si stranuta.....adica nu prea avem muci deloc.
fetelor, am luat tot felu de chestii din piatsa. Ia ziceti si mie, cum fac chinezii legumele lor fantastice? am un ceaunel, incerc sa il fol. pe post de WOK. AM ulei de masline, am sos de soia, am cumparat 1/2 de piatsa. Orezu il fac la microunde
Mai caut pe net, poa gasesc o reteta.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Cleo, cum faci mami orezul la microunde?? Eu cand fac orez cu sos Uncle Ben's iau tot orez Uncle Ben's, fierbe repede, nu se lipeste, nici de oala nu am reusit sa-l lipesc ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
danutza77 spune:
cleo, ai mesaj cu papica chinezeasca
pupam toate fetele si toti bebeii, eu nu mai apuc sa intru in schimb va citesc zilnic. Noi suntem bine, crestem, ne diversificam si noi incet incet. Astept bilantul de 6 luni sa vedem cat de bine a luat in greutate dupa inceptului diversificarii
Poze cu noi
gabitzam spune:
Ma duc sa deschid capitol nou.
Fete frumoase, va invit la Capitolul 48 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

de
Raphael Nicolas