Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Micaela06 spune:
Am intrat si eu sa zic sanatate multa copilutilor bolnaviori.
Ufff fetelor ce greu trebuie sa va fie cu doi puiuti, daca se imbolnaveste unu ia si celalalt, nici nu imi pot inchipui cum e. 
Reallaura, hai ma ca nu esti tu vinovata cu nimic pentru raceala puiului. Eu nu cred ca gresim noi cu ceva cand ni se imbolnavesc copii, Doamne fereste, doar suntem niste mamici grijuli si iubitoare.
Andrei Tiberiu sa cresti mare si voinic !
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monik16 Chiar ma gandeam zilele trecute cand am vazut poze cu Mircea al Simonei ca bebeii care au frati/surori mai mari vor fi mai dezghetati si mai precoci. E un avantaj. Se joaca impreuna, sunt stimulati, e altceva. Si cred ca si la prostioare va fi la fel ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
Ah, sper din suflet sa n-ai dreptate cu prostioarele macar. Nu de alta dar fiu-miu cel mare e argintul viu si e atit de inventiv la a nu fi cuminte si la prostionare, incit 2 la fel m-ar termina
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Cleo, Sis scade mereu 4 unitati deci ar fi 37,7...Oricum merge la dr azi, sa vedem ce-i spune. Deci fifi doarme in loc sa pape, ha?? SI cind tb sa doarma, ar vrea sa pape, sa se joace, sa te scoale pe tine, eventual si restul blocului...sa nu -mi spui ca am ghicit![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Cleo, Sis scade mereu 4 unitati deci ar fi 37,7...Oricum merge la dr azi, sa vedem ce-i spune. Deci fifi doarme in loc sa pape, ha?? SI cind tb sa doarma, ar vrea sa pape, sa se joace, sa te scoale pe tine, eventual si restul blocului...sa nu -mi spui ca am ghicit Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
a dormit fix cat am putut scrie pe forum. Dar fix!! apoi a mancat 120gr de supica groasa, care deja e piure. Din weekend bagam si carnitsa. Hai ca am depashit si pe asta. Si a ieshit primu dintisor. De jos...mai ma salveaza limba ei de Mushcacila. dar tare maraiici o fo.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Bravoo, deci a inceput sa pape Marutza!! SI a iesit si primul dintisor..deja donsoara mare, are tati pusca linga el??
La noi inca nus e vede nici un dinte, lui David ii iesisera amindoi d ejos pe vremea asta, la Mati nu au aparut inca.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
babyzapi spune:
Buna mamicutzelor,
Imi cer scuze ca dau buzna, eu sunt o proaspata mamicutza de la odiseea de noiembrie-dec si am o mare rugaminte la voi.
Baietelul meu s-a nascut cu o luna mai devreme cu 1,700. Acum are 2,800, este sanatos, dar tot este esential sa-i tin sub observatie greutatea. Din motive financiare ne este greu sa cumparam un cantar pt bebelusi...este cineva printre voi care ma poate ajuta sa-mi imprumute acest cantar? Promit sa-l pastrez in stare buna si sa-l inapoiez in 2 luni.
In speranta ca nu am suparat pe nimeni, astept PM daca este cineva care ma poate ajuta.
Multa sanatate bebelusilor vostri!
Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
stefany_p spune:
Fetelor, ce-mi recomandati pentru un nasuc infundat? alte simptome nu avem, doar respirat greu si trezit azi noapte la fiecare jumatate de ora..
Andrada79 spune:
MULTUMIM DE URARI!
Am facut si eu luna ianuarie http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/3062745885/
dar mai am o gramada, sper sa termin pana la Craciun!
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Oricum totul pina acum la Raducu a fost foarte diferit. Chiar daca am mai trecut inca o data prin toate. Sunt convinsa ca de cum o sa miste nitel Raducu o sa fie coada dupa Andrei peste tot. Ma astept sa mearga si sa vorbeasca mai repede. Cred ca inainte de 'mama' si 'tata' o sa zica 'Andrei'. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Fratele meu e mai mic ca mine cu 9 ani si primul cuvant pe care l-a zis a fost 'tetitza', pentru ca ai mei ziceau:' a venit fetitza de la scoala, uite fetitza...etc.'
Si ai dreptate fratii mai mici sunt mai ambitiosi vor sa-i copie pe cei mari. De exemplu, cand am dat examen de admitere in liceu, mama era cu el prin oras si au aflat subiectele si mama se intreba:'o fi stiind Mihaela Amintiri din copilarie?' si frate-miu raspunde:'Amintiri din copilarie? De ion Creanga? le stie...' si nici nu avea 5 ani

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara...
Andrada79 spune:
stefany eu cand are nasul infundat ii dau cu sterimar (marimer sau ser fiziologic si or mai fi si altele) si apoi desfund bine nasul cu batistuta bebelusului si daca tot infundat e apelez mai apoi si la picaturi care le pun dupa ce l-am curatat in nasuc. Ca si picaturi am folosit nasivin, ophtamesone dar colargolul ne-a ajutat cel mai bine. Dar picaturile le-am dat cand a fost racit! Acum tu faci cum crezi ca e mai bine! Sa va treaca repede
!