Puiuti de Randunici 2008!! (146)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
Nico, ma bucur ca esti fara infectii!!
bai, e chiar razna Marijuana..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
mai dar ce molima bantuie pe crengutza? cu bebei frichiniti? ca nici Andra nu prea a dormit bine azi noapte..
LMA bebelusilor de azi!
LMA Ecaterinelor!

Giani ce frumos ai povestit..mi-l si imaginez pe Andrei cum a inteles el pe mami 
Tuchi ma bucur ca nu mai are Seb otita!
Simo si Simonette sanatate la puiutzi sa treaca mai repede varicela!
Ela super carutzul!!!
Ariel frumosi foc amandoi!
si send ca nu ma mai lasa..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bitza037 spune:
...nu m-am dus la 

....il astept pe bitu' ca trebuie sa apara si trebuie sa stau si cu masca de par sa-si faca efectul
am uitat sa va zic ca si Antonia de ceva timp ...nu stiu o saptamana-doua doarme foarte agitata....se frichine, se da pe burta si de obosita ce este asa doarme pana la urmatoarea intoarcere...ea care nu doarmea deloc pe burta.....si eu dau vina pe dintii de sus care nu mai ies o data cu toate ca gingia este alba-alba.Azi noapte am luat-o langa mine si i-am dat si o doza de panadol.....in seara asta daca face la fel ii dau nurofen ca este mai tare
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Vreau sa urez si
LMA
puiutilor sarbatoriti astazi , dar si randunicilor care si-au serbat ziua numelui (Tuchi, Sovi).
Abia am reusit sa ma pun la zi cu cele scrise in ultimele 2 zile, ca ieri domnisoara mea Alexia a facut ce-a facut si mi-a sters partitia C de la pc, asa ca tare naspa a fost fara calculator..
Multa sanatate puiutilor bolnaviori , iar cei care s-au insanatosit s-o tina tot asa!
Ursule ce mai jucam si eu rentz pe doizece, bine ca mi-ai adus aminte, cred ca o sa trag si eu o vizita zilele astea, dar cred ca trebuie sa-mi fac alt cont ca p-ala sigur mi l-au sters de cand nu i-am mai vizitat..
send si ma bag la somn ca randunoiul doarme dus langa mine
NB
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:
M-am mai linistit!nu stiu zau ce are David:daca e varicela sau e vreo alergie!cert e-sa nu ziceti ca am luat-o razna
-ca i-am numarat bubele si pana sa se culce nu avea nici una noua
!plus ca nu a facut febra,a papat bine,nu are bube in cap
...dar,cine stie ce va fi pana maine!ma
sa nu aibe!ca am facut un calcul:la el 2 sapt se termina in 9 decembrie si apoi daca o ia Sam pe urmele lui de Craciun o sa fie bubos
!ptiu
om trece cu mult curaj si peste varicela asta
!
Simonetta,off-saracutul Luca
Nicoleta,David tot harait e,nasul infundat..maine vom afla de la ce...sper!multam de grija
si vezi ca ai zis ca faci cinste![]()
Simo-Mimo,nu ai mai aparut???iar faci teme?
Scump Teo
si scumpa Alexuta
!si Mihai
e mortal in "caleasca"
!Zoze,multa sanatate
Luny,asa e cu barbatii astia!nu poti sa ai incredere in ei
!bine ca nu a fost mai rau!
Cuscra
,poze cu TEA scumpa cand mai vedem?????????????
Am racit si eu!tusesc ca nevoia,ma doare gatul .....mi-am dat cu spray hexoral..oribil
!si am luat din siropurile copiilor
!maine o sa incep sa ma tratez!voce o am ca de bariton,Sam s-a speriat cand am inceput sa-i cant![]()
,se uita la mine si plangaci zicea:"ma...ma...ma"bine ca a venit sotu si l-a luat si l-a linistit!David m-a certat ca am speriat copilu
!si cand ii dadeam laptic m-a apucat o tuse din aia ca nu mai puteam respira,de l-am speriat iar
!am chemat-o pe mama,si m-am izolat singura ....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ursuleata spune:
Pana acum m-am jucat
si am zis ca ma culc devreme.,mai bag un joc si gata.
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Ei as multitasking
Asa sunt toate mamele in tara asta, ca nu prea se mananca la restaurant, scoala e mai mult acasa si serviciul e servici ca trebuie sa ne mai si odihnim
Plus o varicela, niste muci...un tratament mic
toate trec pana la urma...n-am apucat sa pozez copilul cu caciula noua ca urla cand ii pun caciula si ta'su a protestat
Maine ma ocup, fara martori...dar e fff haioasa, rosie cu blanita 
Eu sunt fff multumita ca mananca legumele alea in sfarsit, facute de mine , repede si cu pofta...numai puiul e cu cantec, nu stiu de ce...dar nu cred ca e musai sa manance si pui...mananca peste, ficat, vita, ou...n-ajunge?
Duminica e balul bobocilor, trebuie sa alergam dupa hainute si sa fac programare la coafor ca nu merge asa ...neprofesionist ![]()
Am aranjat si revelionul ...Teo isi aduce copiii la buni (f aproape de noi) , buni vine sa stea cu Vladutz si noi putem pleca...dar n-avem unde
Vedem noi...ne ducem la Bubu, ca ea nu-i acasa si frigiderul sigur o sa fie plin ![]()
Am vazut-o pe Alexuta in caruta
doamne ce dulce era , acum e mai domnisoara ![]()
Problema mea e ca mananc ca sparta...de nervi, de ocoseala, de placere...ma umflu neincetat 
Randunica noua care-si numara copiii, nici n-ai venit bine si vrei sa zbori la o noua odisee? ![]()
Gata, mai ziceti si voi ca eu trebui sa mananc ceva sa nu adorm ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
symo, nu i-ai dat un antialergic?
varicela e cu vezicule cu lichid. rubeola/rujeola/rosela sunt cu pete rosii...dar sunt insotite(precedate) de febra, stare de raceala, rosu in gat, ochii aposi, care au o scurgere (seamana cu conjunctivita). la rubeola apare o pata alba pe int. obrazului si se umfla ganglionii de la ceafa...mi-am facut temele, am avut profesor pe alex (la 5 luni rubeola, la 11 varicela
)
mai poate aparea eruptie si de la caldura sau de la febra. sau...giardia!
ia prin eliminare si...vezi!sfat: incepi cu alergia...la papa, cosmetice, detergenti, haine...
tu ai avut "bolile copilariei"? in general asa debuteaza...ca o raceala puternica...eu am facut rubeola acum 2 ani!!!!
eram sigura ca am alergie:)
copilul meu INCA mai caraie! mr. m. doarme dus...ca doar ii maraie copilul la ureche si asta are efect de somnifer la el!!!
m-am abtinut pana la ora asta sa iau buline, dar nu mai pot! cred ca bag un nurofen si ma duc sa dorm afara pe banca, in parc, ca sigur voi avea o noapte mai linistita ca acasa!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
mimonix spune:
Iar am uitat...cu Auchanul asta nu-i vreo chestie nemaivazuta si nemaiauzita...e doar f aproape de mine, fac 5 min pana acolo si d-aia ma duc toata ziua....ca mereu am ceva de cumparat...paine, oua, d-astea...si mai dau o tura pe la jucarii...azi l-am dat pe Vladutz in calutii de lemn, l-am pus in avion d-ala ca al Ursuletului
si am apasat pe toti mosii, pe toate butoanele tuturor jucariilor si tare m-am distrat...mai trece timpul...bineinteles ca Vladutz a stat numai in brate
dar macar nu s-a zbatut cum face acasa cand il apuca bazdacii ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

ma duc la nani