Puiuti de Randunici 2008!! (146)
Raspunsuri - Pagina 11
mstela spune:
Ursu,nu-mi vine sa cred!!
si jocul de carti?![]()
Bai,au terminat cu stupida reclama la pampers si au inceput cu kinder!!Ce nesuferiti!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Nicoleta spune:
Salut.
Imi astept sotul, de la Cluj... Voi nani, gata?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
tuchita spune:
mi-e un somn de nu mai poci! L-am luat de la Ursu!![]()
L-am vazut pe Mihaita in trasura, si pe Alexuta in tinerete( mentionez ca si Ilinca a mers in cel al bunicii, au fost la piata cu el-poze n-am!).
Ariele, ce copii frumosi ai!
Luny, eu de cate ori plec il gasesc pe Seb cu kk la fund la tac-so in brate! Pute de mori si ala nu simte!
Mimo, tu chiar ca esti o mama silitoare! Ma intreb ce s-o alege de mine peste 10 ani! Sper ca maine la cafea vad si eu poza cu renul! Vreau si eu la Auchan ca m-ati innebunit! Cica se deschide unul in militari, mai aproape de mine, dar nu stiu cand!
Mi-am inchis pagina din greseala, e clar ca tre' sa ma culc si sa-mi iau un maus nou!
Noapte buna!
Si multam de urari!
Sotul meu nu crede ca e ziua mea, si nu mi-a adus nici macar o 
las ' ca nici eu n-o sa cred ca pe el il cheama si Ioan si Vasile!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Acuma ajunge trenul in gara...
bitza037 spune:
hello si de la noi
am intrat si eu sa urez
La multe luni pentru Rebe!!!!!
si
pentru gineri-miu......

......care are cel mai smecher, super tare, extraordinar si "modern" carut.....hai si pentru mami lui-cuscra mea

multi si dulci
Luny presupun ca ai instruit randunoiul inainte sa pleci la job......adica nu presupun...sunt sigura, dar cred ca a fost prea mult pentur el sa aiba grija si de Muffy si de mancare.....pupici sa treci cu vederea

si sa nu mai fi supi
ma duc sa ma spal pe cap si ma bag la 

ca sunt obosita rau
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
eheee, Bitza, el stie bine ce are de facut,a mai stat cu Muffy..problema era ca avea ochii lipiti de GSP si cu sonorul tare..il captivase de tot, clar..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
tuchi,haioasa esti![]()
![]()
Si nu te lua dupa mimo,e o porcarie auchan!![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
sovietica spune:

a, si 

Multumesc pentru urari simo, liana, monix, luny,ursa, stela, mihatp
si cui a mai urat cu cuvantul si cu gandul.
Ariel
, multam pentru dedicatie! copila aceea aduce a Alexoaica, tare dulce e. Bine ca ti-a venit cm, cu mainile de cap m-am tinut si eu azi toata ziua, am o migrena infioratoare, am pus un eferalgan sa fasaie intr-un pahar, desi nu prea imi trece de obicei de la nimic.
Am vazut fularul, multam!
Tuchi la multi ani! , iete ce scrie in crestinortodox.ro despre cum era Sf. Ecaterina: Ecaterina, fiica lui Consta, care fusese mai inainte imparat. Ea, fiind de optsprezece ani, era foarte frumoasa, de statura inalta si foarte inteleapta. Inca sper sa ajung ca ea la cateva aspecte
Zoze, aibi mai grija si de sanatatea ta
am admirat bb in carut cu bunicul :)) ce l-a mai aranjat pe el acolo intre perne si paturi, ce grijuliu 
am vazut pozici cu autocolantele, daaa cam in stilul ala am si eu, mi-am mai luat cand am vazut ca sunt refolosibile :) deja am lipit doua in casa, pe geamurile de la usi, sa vad cum stau.
Liana, ai dat de greu mami? 
Am vazut si ceva poze, cu Bv si Toplita in zapada, pui de Simonette, cu 2x Matei, Stef in picioare, Andra cucubau...
Si am mai vazut ca vreti sa pariati ca incep prima o noua odisee, eu zic sa nu va grabiti, ca stiu eu o randunea (una mai noua ca sa dau un hint) care zicea ca tre sa isi faca testul zilele astea, cu mari sperante. Aloooooo duamna cu musca pe caciulaaaa cand ne dai o veste? O fetita, ceva?
Pup la Stela si Simo, sa treaca cistitele sau ce or fi,
pup la copilutii cu bubite,
pup la Eric sa se faca bine
Si la multi ani tuturor bebeilor aniversati azi! 
Lui Sash i-a trecut raceala, doar mai haraie din cand in cand mucii din gatul lui, Olgutz, a durat cam 5 zile, nu 10, slava Domnului... Acum imi trece si mie, dar de aseara l-a apucat pe Om. Traiasca ceaiul de ceapa!
Si pup si la mother goose ca mi-e teama sa nu imi invineteasca iar ochiul cu rosii. Multitask esti mami, comoara la casa omului! 
Luny, am citit ca viata ta chiar nu e usoara zilele astea 
si pt Omu-tau
sper sa ii vina mintea la cap, desi eu cred ca deja a realizat si el ca e cazul sa fie mai atent cu tine.
Nicoleta, ai pm 
sanatate, ca e mai buna decat toate.
peseu:
se pare e marijuana pe antena2. eu de la voi am aflat cine e.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
Nicoleta spune:
Am uitat, nu am nicio infectie... (urinara).
Nicoleta spune:
Nu a venit sotul inca... si mi-e un somn... si o lene...