Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (231)
Raspunsuri - Pagina 22
cecilia L spune:
Buna dimineata si de la noi, ma rog este aproape amiaza
acum sa nu va inchipuiti ca abia ne-am trezit, am facut deja multa treaba de dimineata.....insa cel mai important am strans patutul lui Cristi, care era pe post de mobila sau de depozit, nu a mai urcat in el de 2-3 saptamani....m-a cam certat el dar apoi m-a ajutat sa-l strang si sa fac curat.
Sabina, nu sunt pentru bataie si nici nu am sa fac chestia asta cu nici un copil....desi ma mai mananca palma pe la scoala, dar nici nu o sa accept ca si copilul meu sa ma loveasca sau sa se comporte ffff urat la 4-5 ani sau mai tarziu, am vazut multe astfel de cazuri si nu-mi doresc....iar Cristi cand musca, musca pana imi dadea sangele...![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Gabit, ce-a facut steaua aseara? ca sunt paralela:)) |
paralela si Steaua. Cu fotbalul
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Marunzika spune:
Multumim pt incurajari
!
carpatina si noi avem o crema care face minuni dar nu pt cucuie ci pt zgarieturi si inflamatii usoare ale pielii, trec vazand cu ochii. Este www.quick-pharma.de/index.php?auswahl=produkt&Nummer=0460612&rubrik1=Suche&rubrik2=0460612&rubrik3=&rubrik4=&Sprachzeile=deutsch&Portoland=&ue=&up=&agb=&usernummer=11260428-1624940482" target="_blank">aceasta. Sunt si eu curioasa daca este aceeasi!
papanash chiar asa slaba nu sunt, esti tu draguta
!
Erina vorba ta, daca nu ar exista ciocolata.....
! Am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut printesa cu aripioare
!
Yaia nr de mobil bun este cel care incepe cu 0491522....m-am uitat acum sa ma asigur ca nu dau info gresite. In listuta e celalalt cu 788 la sfarsit.
Yannisa Milena
24.08.2007
slippers76 spune:
Time-out pentru capitol nou ca vad ca nu se indura nimeni sa-l faca...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, si totu meu a stat 6 ani la tg mures, a fost profesor la institut acolo, i-a placut mult orasul. Lisa va mai fi probabil cateva zile mai altyfel, tin minteca noi dupa asa o vara pe drumuri(ba mare, ba busteni, iar mare, iar bucuresti, iar busteni) Gh era cam nedumerit. Eu cred sincer ca si de aia nu a mers el dupa ce a facut primii pasi la nici 11 luni, i s-a schimbat prea des mediul si a trebuit sa facafata la tot felul de noutati, asta cu mersul era secundar. |
Sabina,
. Multa sanatate si lui Gheo cel "smotocit", sper sa nu fie cazul de ceva serios. Iar cu mersul, nu te agita, stii ca poate, dar nu are chef. Sigur "lucreaza" el pe alte planuri mai subtile.Da, Muresul arata chiar frumos acum, ffff ingrijit, curat si aranjat.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii