Pepenasi de iulie-august 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bebe la bazin...pe Iulia am dus-o la cateva sedinte de gimnastica in apa, i-a placut tare mult. Ma interesez daca mai exista centrul medical respectiv si revin cu info.

Anaxena, unde-i poza profei???
Eu sunt doritoare de bebe 3, dar sper ca nu vine acum .

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Profa are tzatzeeeee, ta na naaaaaa! Io vreau sa fac secs salbatic si in grup....se stiu ele prea bine duamnele Daca ma baneaza, ma gasiti pe mess cu paharu' de suc de afine in fatza, haaac. Deci cum ziceam, grup hag, grup hag

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Irda, probabil a trecut in lapte ceva ce am mancat eu. Desi nu se declanseaza numai de la mancare. Mai investighez...Revin si cu ceva info despre DA.

Maitreyi, felicitari pt. toti insarcinatii!

Camy, . Sa luati cele mai bune decizii pt. voi.

Anaxena, obrajii lui Andrei sunt rosii si aspri, o sa pun poze. Daca nu as da cu crema, pielea ar luci si s-ar vedea cat de uscata este. Leziuni pot aparea si pe barbita, antebrat, coapse sau in spatele genunchiului. Sunt rosii, aspre si cam cat o moneda de mari. Se declanseaza din cauza unui alergen (aliment, imbracaminte, ceva din mediu). Risc mai mare daca in familie exista alergii. Revin cu info. Important e sa fie descoperita din timp si tratata. De la sine nu trece.

Alina, multa sanatate lui Rayan!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Deci v-am socat cu mesajele mele kilometrice. Unde ati disparut???
Trimit din nou email-ul dar nu pe gratis , ci la schimb cu poza profei .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Xena, SUPERBE pozele Mariei...Drept e ca ai si avut material...Eu vreau bb 2 eventual si 3 dar dr ne-a dat voie de abia peste 2 ani din motive de cezariana

Imi pare tare rau de Andrei a lui nasica, e un scump...Pupam tare sa se faca bine micutzul...si ma bucur ca Doamne Doamne mai da medicinei un bobarnac peste nas.Deci s aincep de pe acum masaj la gingia finei sau????Ti-au dat astea poza profei?Sa mi-o trimiti si mie pe meil pliz

Biri a fost la San Francisco, a avut dreptate Sunisor

Camy...suntem alaturi de tine.Cu tot sufletul.Si sper sa va dea Dumnezeu repede un bb

Cu ciorba, eu mananc zeama de legume, adica ciorba de legume mananc.Dar nu pun gura pe nimic in ce a fiert carne...

Sunisor, iti spun doar ca vara-mea draga si scumpa imi spunea acum catva timp ca nepoata mea (care e o dragutza si o speciala)manca la 3 luni fasole frecata...Si la 6 sarmale...Mno

Boti, ce tari sunt pozele!!!

Alina, sper sa va faceti bine repede.Nu e usor cu antibioticele dar acum important e sa se faca bine Ryan

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Buna dimineaaaaataaaaa ....

David Andrei si pentru mamica lui, rontzy

Alexander David de Ingry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Dianami multumesc mult pentru toate raspunsurile, mi-ai luat o groaza de pitici de pe creier.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Buna dimineaaaaataaaaa ....

David Andrei si pentru mamica lui, rontzy

Alexander David de Ingry

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

mersi de
eu una iar am racit, vad ca Darius e bine... poate nu ia de la mine raceala. miine mergem la doctor sa facem Infanrixul. Sper sa nu raceasca pina atunci ...

Am mai pus niste pozici ... cine doreste poate sa le vada...
ma duc ca am putina treaba. o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza, la o cafeluta mare si tare!
Eu iar am dormit "repede" in noaptea asta....de data asta protagonistaa fost Antonia...uffff...ca nu mai terminam lantul asta al virozelor!
DAri a dormit bine...fara febra, fara fashaieli in piept, dar a inceput bebe sa se inece in muci.....si ieri nu mai avea nimic..:((

Alina...multa sanatate lui Rayan....sa se faca repede bine!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Neata buna fetelor!

Boti ai grija si nu imi mai chinui nora ca te bat. mai bine lasa-l pe Victor ca el nu are dinti

Alina multa sanatate lui Rayan, sa isi revina repede si sa fie din nou bine. Dar nu am inteles ce virus a luat? de unde?

Irda zau asa sunteti voi fete prea frumoase de se tot lipesc virozele de voi. Ma bucur ca Daria se simte mai bine si sper sa isi revina repede si Antonia.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Buna dimineata!
Am reusit sa racesc si acum sper sa nu ia si Andreea ca maine ar trebui sa mergem la vaccin. Asta in cazul in care il aduc pana maine ca s-a schimbat daca am inteles o sa fie o singura intepatura si nimic pe gura, adica au bagat antipolio in vaccinul injectabil... sper ca ati inteles.

Intrebare- ce produse folositi pt baita, eu i-am luat acum cateva zile nivea wasch lotion si cam de sambata o tinem numai cu bubite, niste pete rosii putin proeminente care dispar pana a doua zi dar apar altele in alte zone. Are o bubita pe gat una pe picior numa asa cate una. Pate fi de la sapun? De mancat inca nu mananca nimic.

Si daca vreti sa ne vedeti pun link dar poate totusi imi dati si mie parola sa vad si eu pepenasii
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Alina......am vazut bebe Darius frumooos! Are niste ochisori....si o mami fericitaaa!:)
Sanatate multa si sa treceti cu bine peste vaccin!

Cami.....ce sa zic...m-am saturat de starea asta...de 3 saptamani o tinem ca la nunta...din viroza in viroza....acum ma doare si pe mine in gat si-l simt inflamat.Sper sa treaca mai usor Antonia peste virus....inca o alaptez.

irlof.....am vazut domnisoara cu rochita eleganta...tare scumpa !
Si ce tare seamana fratiorii intre ei.....
Ale mele nu prea seamana.....DAri e leita tat-su si Tonina seamana mai mult cu mine (zic si eu):D
In legatura cu Nivea.....eu am luat Sampon fara lacrimi...ceva sensitive parca si a facut bubite la bee..DAri n-a avut nimic!
Eu folosesc la Antonia un sampon italian, trimis de mama din It. asa ca nu cred ca te ajuta daca-ti zic marca!
Pupicei....sa scapati repede de bubite!

Mergi la inceput