Pepenasi de iulie-august 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmenela spune:
Camy, acum am citit mesajul tau. Ce sa iti spun decat ca sunt convinsa ca privirea trebuie sa shada inainte si nu in urma...pentru nici una dintre noi. Te astept personal sa imi dai vestea cea mare ca vei avea un bebe, curand!
In rest....nu mai am cuvinte...
,
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
boticelina spune:
Sunule io-i dau cereale pentru aportul de fibre si carbohidrati si le dau seara pentru ca atunci le-am putut strecura in program. Si sa nu-ti inchipui ca dorme mai mult, nu, se trezeste regulamentar pt tzitzi la 12, la 4 si apoi din nou la 8 dimineata...
Cand va face 6 luni si o sa pot sa-i dau biscuiti din aia bebelusesti cu fructele e posibil sa le scot. Si oricum ii dau 8 gr. Am masurat si atatea intra in 4 masuri
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
maitreyi spune:
bai ce s-a gogosit garga
partenera de castele ![]()
avem si noi un fluturas galben de la anne geddes ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Doamne BOTI ce ochi are fie-ta!!!!!!! Si edit, ca de plete n-am zis inca!!! Si bulanoasa foc
E mor-ta-la!
anaxena spune:
dana si eu vreau sa ma calaresc productiv la anu' pe vremea asta!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
truli-luli spune:
Vai Boti ce bulanase are nora mea... numai bune de papat. se vede ca nu e certata cu mancarica. Bravo ei ! Si e frumoasa foc. Maine ii arat si lui Victor pozele sa-si cunoasca aleasa
poze Ana si Victor
varsta Anei
anaxena spune:
Diana cum se manifesta dermatita si de la ce se face?si Maria are obrajii roshii!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Alina Maria spune:
Buna fetelor , iata mai trec si eu pe aici desi am avut puiutul f. bolnav , am aflat joi ca are virusul RS si suntem pe antibiotice si 2 inhalatoare . Ne revenim cu greu , mananca f. prost si sufera .
Didi sarumana ca ai intrebat denoi, esti o draguta .
Am pus si noi poze noi aici , dar poate am mai spus , nu mai stiu sigur , pe picassa nu am avut timp .http://good-times.webshots.com/album/568544008vDAvqq
boticelina spune:
Fetele, va multumim, ne faceti sa rosim ![]()
Pai bre Ankule cum crezi ca m-a vrajit ta'su? Si daca tot fui vrajita am implorat cerul sa-i mosteneasca okii si mi-a iesit incantatia ![]()
Sa stiti ca nu e exagerat de grasuna, are 6900 la aproape 5 luni si nici nu e pufoasa, e numai buna de pupat, Victor auzi? Asa ca nebuna de ma'sa azi intr-o clipa de nebunie a muscat copilul de burtica de i-au dat lacrimile 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dianami spune:
Poate mi-o iau in cap cu atatea laude...eu va invitasem la critici
.
Anaxena, multumesc. Si tu ai toata admiratia mea. 
Ana_a, Biotics il poti dizolva in orice. Se da un plic pe zi, eventual impartit in doua transe. Daca vrei, da-mi nr. de telefon al cumnatei tale, sa o incurajez. Am stat si eu in pat sarcina asta, am avut si internare...e greu dar merita
.
Kimmy, daca dai link direct la album Picasa, oricine poate vedea albumul, chiar daca este privat.
Didi, daca nu mai alaptezi deloc, va disparea lapticul (poate dura cateva luni). Nu iti recomand sa iei pastile de ablactare (bromcriptina) pt. ca dau mari dereglari. Eventual ia cateva aspirine si bea ceai de menta (asta daca nu mai alaptezi deloc). Am vazut-o pe ranjita mica, e haioasa foc
.
Vicky, emigram. Sper ca anul viitor. Invat germana de zor dar n-am stabilit inca tara. 
Narcisa, Tecky, Gini, Violeta, Flo,
.
Moni, multumesc din suflet pt. cuvinte.
Diagnosticul meu a fost confirmat prin analize si alte investigatii. Am doar ovarul stang functional, dreptul a fost afectat de un chist mare. La vremea aia analizele hormonale erau la pamant, uterul malformat, bicorn si retrovers, cu cavitatea stanga mai mare (acolo au stat ambii pui
. Pe 22 nov. 2004 (luni) aveam programata o HSG sa vedem daca e permeabila trompa stanga. Pe 19 nov, vineri, am facut un test de sarcina, sa fie...mi-a iesit pozitiv
. Daca nu faceam testul as fi pierdut sarcina in urma HSG.
Dumnezeu e mare si mie mi-a demonstrat ca orice se poate, am 2 copii facuti natural chiar daca medical pare imposibil
.
Medicul de familie se poate schimba dupa 6 luni. Puteti cere fisa medicala si medicul e obligat sa va dea macar o copie parafata, pt. a o duce la noul medic, e vorba de istoricul medical personal.
Andreea, nu mai ascult de binevoitori, m-am lecuit
.
Irda, nu m-a calcat nimeni pe coada, dar trec prin pase mai proaste. Cum ziceam, stau pe marginea butoiului si din cand in cand mai pic in el
. Sanatate multa la familion! 
Constipatia...e cu dus si intors. Bebe e costipat daca face rar si tare. Daca face normal, nu e constipatie. Exemplu personal: Andrei avea scaun normal la 3-4 zile, maxim l-am lasat 5 zile si i-am pus supozitor. Uneori chitaia si l-am ajutat cu masaj. De 2 saptamani, fara sa-i dau absolut nimic (de fapt am facut eu o cura de struguri
), are 3-4 scaune pe zi, a cazut in extrema cealalta. Bine uneori doar murdareste putin scutecul.
Cand incepe sa se maturizeze tractul digestiv se regleaza si scaunul.
Ina C, multumesc
. Pt. semnatura intri la profil personal si schimbi acolo. Vezi ca ai niste "+"-uri, apesi acolo ca sa ajungi la semnatura.
Dia, nu se amesteca marul cu lapte praf. Lasa biscuitele ala in pace, eu deja fac crize cand aud de "mar cu biscuit"
. Pt. consistenta poti pune cereale simple, fara gluten (orez, porumb, tapioca). Cojitele trec de la sine. Ca sa grabesti procesul poti face masaj cu ulei de masline care le inmoaie, apoi baita si le iei cu peria. Daca nu se iau dupa 2-3 spalari, mergi la o farmacie care prepara retete si cere sa-ti prepare vaselina (20 g) cu acid salicilic (0,2 g). Folosesti tot inainte de baita, lasi 10 min apoi speli. E grasa si trebuie samponat bine apoi.
Moni...aceeasi poveste ca la Dia
. Nu au de ce sa pape biscuiti acum. In afara de faptul ca sunt cumparati, au zahar, gluten, chimicale...vorba ta, nu aduc nimic bun. Mai tarziu poti sa-i iei biscuiti speciali pt. bebei, rondele de orez ca sa roada, sau ii faci tu ceva in casa, dupa o reteta sanatoasa.
Cu Prevenar-ul poti astepta pana dupa 1 an si ii faci o singura doza. Nu e aiureala deloc. Mai asteapta cu diversificarea, are o viata intreaga la dispozitie ca sa pape si altceva. Macar pana la 5 luni. ![]()
Nati, si eu fac puzzle...cu cat are mai multe piese, cu atat ma provoaca mai rau
.
Diana, mami de Iulia si Andrei