Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie
Raspunsuri - Pagina 8
tamaryllis spune:
Si eu m-am rugat la Sf Nectarie sa ne dea un bebelus sanatos, iar Sfantul mi-a ascultat rugaciunile. Am facut fertilizare, dar fara ajutorul lui Dumnezeu si al Sfantului Nectarie clar nu as fi reusit, caci FIV-ul e o loterie.
Aproape de fiecare data cand merg in Bucuresti trec pe la Manastirea Radu Voda, un loc cu totul diferit fata de restul Bucurestiului. Merita sa mergeti sa vedeti!
12+
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
viorica81 spune:
buna fetelor sunt noua pe forum as avea o mare rugaminte la voi .eu locuiesc in italia stiti cumva de unde as putea face rost de braul maicii domnului ?
Theiuta spune:
Putin off topic, daca nu va e cu suparare: ar putea scimba cineva titlul subiectului in...sa zicem..."Insarcinata cu ajutorul rugaciunilor la Sf. Nectarie?"...
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!