Insarcinata cu ajutorul Sfantului Nectarie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Bonitta, ma bucur din suflet ca ai scris aici, eu iti stiu prea bine povestea. Doamne, ce putin mai ai... Doamne ajuta, sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Multumesc mult, Magduto! Sa dea Dumnezeu... Da, a trecut repede timpul. Te si astept cat mai curand vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bonitta.. ma bucur ca ne-ai scris ,eu datorita tie, intermediar fiind Magdita am ajuns in acel loc minunat , nu poti descrie in cuvinte ce simti
Revin de cate ori merg la Bucuresti de fiecare data cu o dorinta si mai mare sa ajung acolo, multe minuni a facut cu noi.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara fetelor!

M-am bucurat mult cand am vazut acest subiect deschis. Merita sa afle cat mai multa lume despre Sf. Nectarie. Si noi ne-am rugat Sf. Nectarie pt bebelusul nostru, De asemenea ne-am rugat si Sf. Xenia de la Sankt-Petesburg, care este o grabnica ajutatoare. Anul trecut prin vara promisesem ca daca in viitorul apropiat v-oi avea o fetita o va chema Xenia si a doua zi dupa hramul Sf. Nectarie tineam in mana cele 2 liniute, iar acum pitica mea are deja 5 lunite.

Va doresc tuturor multa sanatate, rabdare, nu disperati, in momente critice cititi vreun acatist si o sa vedeti ca o sa primiti ajutor.

Sarbatori fericite si sa de-a bunul Dumnezeu ca la anul sa va tineti puiutii in brate.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetele puteti sa-mi spune-ti si mie daca iconitele de la biserica cu sf. Moaste Nectarie sunt sfintite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da, Anita.Tot ceea ce se vinde in pangar, toate obiectele bisericesti pe care le vezi acolo sunt sfintite.Mi-a zis si mie odata, o femeie de la luminari ca se face o slujba asupra marfii, inainte sa fie bagata la vinzare.
Deci, tot ce cumperi de la biserica este sfintit.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mare este Sfantul Nectarie si multe minunile Sale!

Bonitta multumim ca ne-ai impartasit minunea! Sunt atat de multe fete care au nevoie sa afle despre Sfantul Nectarie! Nastere usoara si prunc sanatos si credincios!
Am citit mai demult, inainte sa ajung la Sfantul Nectarie, despre ajutorul Sfantului la nastere. Sunt femei care au nascut exact in timpul in care sotul lor citea acatistul pe hol, adica vreo 20 de minute. Usor si repede! Asa ca nu uita acatistul Sfantului Nectarie din bagajul de nastere. Sau mai ajuta atunci cand apare o problema si doctorii vor sa faca cezariana! Mari minuni face!

Gallyb sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa! Si eu am DPN tot in iulie! Oare vor mai fi gravidute, colege de travaliu, care s-au rugat la Sfantul Nectarie? Doamne ajuta!
Ai povestit undeva, aici pe forum, despre nasterea Xeniei? Ne-ar placea sa citim, daca poti, pune un link, te rog!

8+
Minunea Sfantului Nectarie si a Maicutei Domnului
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enculescu spune:

Doamne, ajuta!
Imi doresc sa pot lua si eu legatura cu Preacuviosii Parinti de la Sfanta Manastire Vatopedu, din Muntele Athos - Grecia. Ma poate ajuta careva dintre voi, trimitandu-mi adresa postala si / sau electronica (e-mail)?
Precizez ca am foarte multe probleme, inclusiv de sanatate: nu pot merge, ma deplasez, foarte greu, prin jurul casei, cu ajutorul carjelor.
Va multumesc si astept cu speranta raspunsul vostru.
Numai bine va doresc si bucurii binecuvantate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt date luate de pe un forum

sper sati fie utile
The monasteries of Mount Athos do not currently use e-mail as a regular means of communication with the outside world.
The postal address for any monastery on Athos is
I M [si apoi NAME OF MONASTERY] - de ex: I. M. Vatopedi
63086 Karyes
Agion Oros
Greece
IM stands for Iera Moni ("Holy Monastery")
Telephone and Fax
The area code for Athos is (0) 23770. If calling from outside Greece, the area code and number should be preceded by the access code for Greece (00-30 from Europe, 011-30 from North America). Sample numbers (Vatopedi Monastery:
From North America: 011-30-23770-41488
From Europe: 00-30-23770-41488
The best time to call is between the hours of 10:00 am and 1:00 pm.
MONASTERIES - TEL. NO. FAX NO
(in order of precedence)
Vatopedi 41488-41462 sau: Vatopedi Monastery 41-488 23-509'

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

http://www.munteleathos.com/

un sait care te va ajuta sigur

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput