Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Delphi , voi spermograma ati facut-o la maternitate? cum ati procedat? ati fost si ati luat recipientul de acolo si apoi l-ati dus repede inapoi? Nu stiu cum sa procedez. Tre sa ma duc la maternitate sa iau recipientul dar ......mi-e cam jena sa intreb cum sa procedez.....sa-l pun intr-un termos sa pastrez temperatura?

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Delphi bine ar fi!
Dasalina eu stiu ca cel mai bune sta in sani. Pui recipientul intre si fugi cu el la doctor.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alina nu am facut spermograma la maternitate. am facut-o la o clinica privata. recipientu cu pricina e unul cum se face si la urina. steril...ni l-a dat de acolo. ne-au dat deasemenea si instructiunile: abstinenta intre 3 si 5 zile, nu mai putin de 3 zile, nu mai mult de 5 zile. de asta am amanat si noi spermograma de pe 26...erau mai mult de 6 zile si ar iesi apatici.
nu are voie sotu sa bea alcool in perioada de abstinenta. in ziua recoltarii nu are voie sa bea cafea.
dupa ce a recoltat trebuie dus recipientu cat mai repede la laborator, acolo scria in maxim o ora de la recoltare. trebuie tinut la temperatura corpului. dar cum mama ei de sperma sa o tii la temperatura corpului???
am citit si am ras-citit...cel mai bine e sa fie facuta la laborator direct. astfel se justifica faza cu temperatura corpului, o faci..o dai imediat.
sotu meu dupa ce a recoltat s-a dus dupa 20 de min la laborator. cum mama lor de sa nu moara in timpu asta, de ne-a iesit un nr asa mic.
oricat ar fi de greu pt ei, recomand cu caldura sa faca aceasta recoltare la laborator direct. al meu sot a zis cum sa se iasa din buda si sa-i dea recipientu asistentei??? i-am zis: imagineaza-ti ca ii dai un buchet de flori, sau cumpara un buchet de flori si impreuna cu el dai si recipientu.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

super tare ideea ta.
am vazut si pozele de la munte...frumos...tare frumos.

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Delphi bine ar fi!
Dasalina eu stiu ca cel mai bune sta in sani. Pui recipientul intre si fugi cu el la doctor.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

alinaca sa ti treaca supi
mie inca nu mi au venit uratii dar daca nu sunt gravi as prefera sa mi vina pana maine ca sa pot incepe polidinul.sambata plecam in italia si pe urma nu mai am cine sa ma intepe

http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

pentru cine stie cum e cu polidinu ast
de ce se face in zilele de cm?

http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png

Mergi la inceput

stroan eu am facut polidin...nu stiu de ce exact in timpu CM. eu am facut 10 fiole....mai mult decat CM meu.
asistata care mi le-a facut mi-a zis ca stimuleaza activitatea hormonala si poti ramane usor dupa el. eu nu am ramas.
nu doare cand iti baga seru....doare dupa...maseaza bine draga mea dupa asta sa nu ramai cu noduli. mie mi-a nimerit odata intr-un nodul...vai de capu meu...am zis ca ma......pe mine. m-a durut o zi intreaga bubucutza.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

dasalina, mai bine nu bei cafea inainte de analize dc poti. Eu una nu am putut da asta e... Nu influenteaza cafeaua progesteronul ci prolactina asa ca de asta nu e bine sa bei cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Maine la 15.30 am intalnire cu endocrinologa sa vedem care mai e situatia. Teoretic urmeaza inca 3 luni de dostinex dar eu deja m-am saturat. Nu il mai suport pt ca imi da niste stari foarte ciudate. Am deja jumatate din lista de reactii adverse. Uf.... Abia astept sa se sfarseasca...

Mergi la inceput

dymomo un sa mai treaca din noianu de reactii adverse de la dostinex

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput