Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATA!!!
poftiti la
dupa gustul fiecareia dintre voi.
sa nu vina uratii la fete.
poze, Just Me
ambitioasa
stroan spune:
neatza gagici
uratii inca nu au venit
Delphinas mersi de

http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
pogonici1977 spune:
neata fetelor..am mari emotii, peste o ra mia doctorul meu sal sun, probabil ca treb sa verifiec locuri libere in sala de operati, uffff, am inima cat un purice, daca nu va mai scriu astazi inseamna ca am plecat la iasi si mam internat
rugativa pentru mine sa fie bine si sa ajung sanatoasa acasa
va pupp pe toatee

Delphinas spune:
pogonici cu siguranta va fi bine...Domnu e mare si are grija de toti.
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
Buna dimineata gagici!!

Ce rau este dupa acest weekend prelungit...nu-s in stare de nimic...plus ca nu pot sta in fund de cate trante am luat.
A fost super la munte...ne-am dat cu sania...am baut vin fiert....
La voi care mai este treaba? Vad ca au inceput testarile!
Pogonici suntem alaturi de tine.

...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
dasalina spune:
Buna dimineata!
DECLAR Z 1 

Asta este......Mos Nicolae n-a vrut sa-mi aduca cadoul mult visat....
Sun sa ma programez pentru hormonale pe poimaine dimineata...
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
medeea_vs spune:
Nu fi suparata dasalina.

O sa vina si la noi bebe dar se lasa asteptat ca sa fie si mai alintat.
Eu luna asta chiar nu am mai socotit in ce zi sunt...cand tre sa ovulez...O sa las lucrurile asa macar luna asta. Si asa stiu ca sansele sunt mai mici datorita trompei infundate asa ca de ce sa nu ma bucur de sarbatori?!
Astept sa-mi vine sa-mi fac hormonalele ca astea trebuiesc facute toate in acelasi ciclu menstrual si apoi cand imi vine in ianuarie ma programez la hsg. Deci planul meu acum este sa-mi iasa bine analizele.
Deci luna asta va rog sa nu fiti suparate...sa nu va stresati...sa ne bucuram de Mos Nicolae..Mos Craciun...sa ne impartasim...sa avem grija un pic de noi si sa-l lasam pe bebe sa-si aleaga el ziua cand va dori sa vina. 

...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
dasalina spune:
Nu sunt suparata.....acum sunt convinsa ca exista o problema pe care trebuie sa o descopar si apoi abia o sa fiu suparata daca nu raman..... Poimaine ma duc sa-mi fac dozarile din ziua 3
Pe nemancate si nebaute?
UFFFFF ce ma fac cu cafeaua?
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
da macar o cafea am voie sa beau inainte de analize? Cu ce poate influenta cafeaua progesteronul????
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Delphinas spune:
alina
si un
sa mai treaca din suparare. o sa vina si
cand nu o sa te astepti tu.
legat de analize...eu zic sa incerci totusi sa le faci pe nemancate si nebaut. mie asa mi-a zis "asistata"(asistenta) dr mele ca trebuie facute. ea e asistenta si in policlinica si recolteaza. iti iei
la pachet. cum ai iesit de acolo...tragi un gat.
medeea poate de la trantele alea s-a desfundat trompa...s-a evaporat polipul...mai stii 
poze, Just Me
ambitioasa