Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 14
monna3 spune:
buna fetelor 

La multi ani Andreelor si Andreilor!!!
am revenit si eu...sunt super obosita dar nici sa dorm nu pot![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
monna3 spune:
...si sa nu uit, vreau sa va multumesc din suflet pentru sustinere 

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
any75 spune:
LA MULTI ANI! de sf. Andrei tuturor care poarta acest frumos nume

"Viata este o tesatura de dorinte"
dasalina spune:
Buna seara fetelor!
Sper ca va priit week-end-ul. Mie da....am fost prin vizite si prin plimbari si ieri si azi....si-s tare suparata ca maine e lu ni din nou si tre sa muncesc din nou.....offfff abia astept sarbatorile si concediu!
Eu am simptome de menstruatie....sanii s-au inmuiat, durerosi, ma doare spatele si ovarele si au inceput sa-mi apara cosurile.....naspa.
Oricum saptamana asta vreau sa ma ocup de analize, vreau sa merg la un medic aici in Bt si sa-mi dozez hormonii si poate-l conving si pe sot sa-si faca spermograma ca sa pot sa ma prezint la Onofriescu cu setul complet de analize sa nu ma mai faca sa mai astept inca o luna pana elucideaza el care e situatia si poate la anul o sa se miste un prunc si pe la mine prin burtica....
Acum ma duc sa mai stau un pic la tv sa mai profit de orele libere!
de noapte buna!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
Buna dimineata fetili!
Va rog : in ce zile si ce analize hormonale se fac?
Trebuie sa-mi vina neamurile saptamana asta si stiu ca sunt care se fac chiar din a doua a treia zi.....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

ambitioasa