Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
stroan spune:
alina cred ca o sa mi fac un test luni daca nu mi vin neamurile pana atunci.simptome sa sti sa ca in afara de sani care ma dor si somn(abia acuma m am tezit de la 7)nu am.daca am avut un test de ovulatie pozitiv prin ziua a8 de cm si inca unu in ziua 14 de cm tot pozitiv ce sa mai inteleg?asa ca astept cuminte sa vedem ce o fi![]()
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
stroan spune:
ah cat despre sani care ma dor poate trebuie sa vine si somnul cred ca e de la prea multa munca.
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
pogonici1977 spune:
neataaaa, haideti la o cafeluta

avem ptr toata lumeaa, cofetta este ptr cine doreste

pogonici1977 spune:
am si eu o intrebare, in ce zile se face testul de ovulatie???, as dori sa imi fac si eu.recunosc ca nu maim facut niciodata acest test
hai va rog sami spuneti
dasalina spune:
Neata Pogonici, multam pt cofelutza!
Testele se fac din ziua 10 a ciclului menstrual pana in ziua 16 in functie de durata ciclului.....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
in ce data a fost prima zi a ultimei mentruatii si care e durata lui medie ? a ciclului lunar
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
Delphinas spune:

ceva mai tarziu. am fost si am dus-o pe bunica la spital
sistemu romanesc
am stat de la 9.25 pana la 13.30 sa o internam. ce-i drept cu ea s-au purtat ok...perfuzie, oxigen ca nu prea putea sa respire, dar dr a venit.....cand i-a tunat ei.
in finw...a trecut
alina...la cate simptome am...zici ca sunt
1000%
si am zis ca sa nu mai visez cu ochii deschisi mai bine fac un test si gata. oricum si cu test negativ tot parca cred ca sunt 
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
cam slabuta miscare azi aici, ce faceti fetelor???????? pe unde umblati??? faceti copii non stop????
noi suntem cuminti acum, ca e post si oricum nu se poate ca 

Delphinas spune:
pogonici e week-end...fiecare pe unde poate la relaxare.
medeea stiu ca e la munte...i-am facut instructaju sa lase nr de tel si sa nu se aventureze prin munti.
restu fetelor...relaxare.
poze, Just Me
ambitioasa