LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Buna, Ellis, imi pare rau ca ai avut si tu parte de asa o noapte. La noi a fost mai bine (ceea ce oricum inseamna ca se trezeste de cateva ori, dar macar adoarme inapoi;-) Cred ca este greu in garsoniera cu bb... Aveti sanse sa va mutati sau e un proiect mai de viitor? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
noi am luat terenul si platim rata la el; ideea e sa construim o casa, dar numai din salariul sotului nu se poate; iar cand ma voi intoarce la serviciu, parca vad ca tot nu ne ajung banii(oricum eu am salariul mic, asta daca nu se desfiinteaza institutul pana revin eu), ca atunci intervine si gradinita
; asa ca...nu stiu, cum o da Dumnezeu!Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ALESSIA e tare maraita si tipacioasa; daca ii iau ceva din manuta tipa, daca vreu sa o culc tipa, daca ii schimb pozitia tipa, nu plange, tipa cu nervi; mucii revin; oare starea asta de agitatie sa aiba ceva in comun cu cazatura de aseara??????????
LAVI- nici la noi nu sunt zile fara carne; nu-i bai; noi vem grupa de sange zero si suntem carnivori; numai cand tineam post puteam manca fara carne - numai eu, nu sotul;
BIANCA -
; tot rau iti e?
OANA - si eu vreau sanie de aia; chiar vroiam sa zic de selgros ca au multe oferte pt copii si muuuuuuuuulte jucarii;
DOAMNE, DR CE LE DATI VOI ACOLO IN VEST LA BEBEI DE DORM ATAT? IN LAPTELE DE SEARA LE PUNETI PALINCA?
(LAVI, BIANCA)
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
CHIAR NU MA MAI JOC! UNDE ATI FUGIT? FACETI NANI?
ABRAMBURICI- eu am facut cus cus cu almete(cum a papat si Iasmi), dar maine fac pui cu sos de rosii si cus cus; ca si Alessiei ii place; ar am patit ca si BB, ca la masa urmatoare doar a gustat mancarea, ca papase prea mult cus cus.
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
hai mah ellis ca am aparut eu...![]()
petro, sunt paste mafrunte-marunte din care se face mancarea cus-cus, parca barilla sau ceva de genul asta se numesc! astazi i-am dat cu carnita de vita la borcanas. daca bagi pe google barilla cus cus gasesti.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ellis spune:
de unde iei carnita la borcanas, ca tare merge in perioade de criza de lene
, pt mine zicem, ca uneori nu mai pot;
eu am vrut sa comand dupa baby point, dar dupa ce am umplut cosul, sotul a inchis netul...el cica nu intentionat...si acum tre sa o iau iar de la capat;
parca prin farmacii nu am vazut carne la borcanas...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea ai mai gasit premergator vtech?? vezi ca avea cineva de vanzare aici pe forum, la bazar, cu 1 mil ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
m-am uitat la abzar pt. Sonia, dar nu am gasit premergator... te referi la alt bazar?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
nici eu nu am vazut la noi, carnita simpla la borcanas.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
m-am uitat la abzar pt. Sonia, dar nu am gasit premergator... te referi la alt bazar? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
andreea, la anuntul de la mica publicitate,
mami Lavi
bb_yasmi spune:
andreea uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=15928
mami Lavi
adinag spune:
Cous Cous: daca este unul original, se prepara la aburi, mai... complicat. Dar astea din comert (gen barilla) se prepara foarte rapid si usor: Atata apa cat cous cous (de ex. la cana). Se fierbe apa, sareaza (eu folosesc in general supa, nu apa, iese mult mai gustos). Se ia de pe foc, se toarna cous cous-ul si se amesteca cu furculita, sa fi euniform. Ah, in apa se adauga inainte si o lingura de ulei. Se pune capac si se lasa minim 5 minute, mai bine 10 NU PE PLITA sa traga lichidul in el. Dupa aia, ori pui unt si amesteci din nou, ori daca ai papica cu sos, poti amesteca cu ea.
Cand fac cu legume, cam asa fac: Ceapa, zucchine, ardei, champignons (pureti din aia albi mici), morcovi, 2-3 rosii mijlocii. Totul taiat marunt dupa cum va place. Usturoi. De data asta am pus in unt, am inabusit ceapa odata cu morcovii, cu capac, apoi adaugat ardeii, iarasi capac, ceva cimbru, apoi zucchine (dovlecei) si buretii astia, la urma rosiile. Sare si amestecat bine. Apoi usturoiul pasat si amestecat, mai las putin sa traga si amesteccu cous-cous-ul, gata de servire.
Se poate pune si carnita bucati sau data pe masina. Sau alte legume, de exemplu vinete... mmmhmmm...
Gata, fug!