LMA Bulgarasi si globulete 2007(136)
Raspunsuri - Pagina 17
adinag spune:
Lavi, iti scriu mai tarziu, ca s-a trezit teroristul si tre sa-i dau papica :))
si eu inca o fac, ca azi sunt lenesa tare
bb_yasmi spune:
ok astept cuminte...![]()
.
si eu tre sa ii fac pe cand se trezeste
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Ia uitati aici, la paginile 10-11, in dreapta jos: http://www.selgros.ro/turn_page/index.php?magazine=46nonfood Eu vreau sa ii iau Alexandrei! Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Si eu vreau sa-i iau Evei saniuta. Este foarte draguta asta de la Selgros. Oare se poate folosi si mai tarziu?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
La multi ani tizei noastre Eva-Isabelle! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
Si eu sunt interesata de cus-cus, azi ii fac Evei, sosul l-am facut deja, pui cu legume, nu prea stiu cum sa fierb cus-cusul. Ma tem sa nu iasa un terci.
Din pacate si Eva mananca aproape zilnic carne, nu multa, cam o lingura, dar nu vrea doar legume.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
popbianca spune:
Ank83....deci in continuare osa-i dai lapte praf?
oana8188, si eu m-am uitat la saniute..dar asa cum zicea bb, la noi nu prea este zapada....
ca veni vb de mancarici.....fata mea de cand e la bunici ...baga la ghiozdan , nu gluma...parca vad ,daca o aduc acas iara incep mofturile...si doarme cand e la ai mei de rupe patul...de 22, 30- 11, apoi de la 14-17....cand e cu mine..de cele mai multe ori se lasa cu scandal
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
adra bell, nici iasmi nu papa multa carne o data dar papa aproape zilnic. in legatura cu pastele de cus-cus, mie mi-a adus mama mea din italia. oricat le-as fierbe nu se sparg. iasminei ii plac mult de tot "bilutele" astea mici de cus-cus.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea acum spunea Oana ca mai trebuie sa se stranga 16000 -banii dintr-un cont de la care nu are inca situatia,azi aflam exact cat mai trebuie. ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
super!!!!!!!!!!! uauuuuuuuuuuuuu, ce ma bucur... doamne ajuta

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
andreea ai mai gasit premergator vtech?? vezi ca avea cineva de vanzare aici pe forum, la bazar, cu 1 mil
mami Lavi
abramburika spune:
Ciaooooo !!!
Am tot urmarit sfaturi culinare pt. mari si mici ... la ce spuneti voi cus-cus???? Imagini eventual .. bb, cum arata alea aduse de mama ta? Cum se numesc?
o broscuta mica, mica ...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea ai mai gasit premergator vtech?? vezi ca avea cineva de vanzare aici pe forum, la bazar, cu 1 mil ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
mersi lavi, o sa ma uit...
nu i-am luat inca...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)