Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI Andreilor si Andreelor!
Miri felicitari pt. carnetul de conducere ! La cat mai multe drumuri fara neplaceri!
LA MULTI ANI ROMANIE SI ROMANCUTE DRAGI!

Pupici tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Romanica! Sa ne cresti, sa ne infloresti!

Tania abia acum am vazut ca m-ai sunat. Te sun eu mai incolo, ca acum mai trag un pic pe dreapta Cum facem maine?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani Andrei de Nora,La multi ani Andrei de Ardeiash,La multi ani Andrei de Melina!Sa fiti sanatosi ,sa cresteti mari si cuminti,sa aveti mult noroc si sa va bucurati de tot ce-i mai frumos in viata!

La multi ani,Romania,Doamne-ajuta sa fie bine pentru romani!

Mirik,felicitari pentru permis si la multe drumuri placute si fericite!Uite ce frumos termini anul asta,eu il proclam anul tau,pt ca a fost plin de impliniri si victorii pt tine,incepand cu venirea pe lume a ingerasului Sacha, apoi tot ce ai realizat pe plan profesional si acum confirmarea ca esti soferita ,adicatelea the real thing,my dear,(nu ca altii,stim noi care)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani pt toti Andreii, de Nora, de Ardeiash, de Antoanela si de Melina.

Romania sa ne traiesti si sa fie mai bine si in tara noastra.

Miri, felicitari pt reusita de soferita.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Si io ultima ca acu m-am trezit:)
La Multi Ani de Sfantul Andrei!!!! Sa ne traiasca toti Ardeii si toate Ardeele!!

Si iar La Multi Ani pentru noi toti romani iubitori de bere si mici:):)mama ce n-as da pt un mic si-o lingura de ciorba de burta:):)

Io am fost ocupata zilele astea, ieri am facut bradul mumos mumos, azi am fost mi-am luat dulap sa-mi pun materialele de pictat si lucru manual ca am ajuns sa am o maaare maaare colectie si nu mai am pe unde sa le insir, am facut felicitari pentru familie si am terminat un tablouas de care-s tare mandra asa ca ma bucur si dau din coada ca mi-a revenit inspiratiunea ca tare mult a mai fost plecata!!!. Maine ies la o cola cu colegii de la fostul loc de munca ca sa punem la punct ultimele date ale proiectului cu Romania si cu ocazia asta va anuntz ca pe 12-14 decembrie in Geraarsbergen organizam o expozitie de pictura cu vanzare in beneficiul copiilor romani din Ciresarii 2 care vor veni aici in aprilie 2009. Tot acum va rog daca aveti ceva hainutze pe care nu le mai folositi, ponosite cum or fi sa le puneti deoparte sa le dam copiilor de Paste cand vin aici!!
Sper sa ne vedem maine seara, pusici
Ma duc ca incepe finala la Expeditie Robinson!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

al treilea drum degeaba:nu mai sunt bilete...sorry fetelor, data viitoare:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Va multumesc pentru urarile adresate puiului meu. Aceleasi urari vi le intorc si eu voua, celor care aveti Andrei sau Andrele printre cei dragi !
Puiul meu a fost un rasfatat de onomastica asta, ca tocmai ce a coincis cu o mini-vacanta de 4 zile ( multumita alegerilor si zilei de 1 dec). A petrecut cu bunicii, fiind rasfatat cu cadouri din ambele parti ( a cerut special jocuri lego)!A fost invitat si la un party la un coleg de clasa, tot Andrei - o recidiva, ca si anul trecut a fost la petrecere in acelasi loc - si stia ce il asteapta!

Noi am fost la targul de Craciun din Place Ste Catherine, ne-am dat in roata cea mare si .... am mancat varza cu carnati, o bunatate pentru noi, care nu mai pusesem varzare pe limba de 7 luni!

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata la cutiuta,

Multumim pt urarile de Sf Andrei. L-am sarbatorit si noi pe pitic, asa lejer, acasa, i-am luat tarta cu fructe si a suflat in lumanare si i-am luat si un cadou, noroc ca duminica a fost dechis la Maxitoys.

Ziua Romaniei am sarbatorit-o prin munca, nimic special, pt noi a fost o zi ca oricare alta.
Oricum, La Multi Ani, Romania, sa ne traiesti!

Pacat ca nu mai sunt bilete la film, Miri, mersi mult ca te-ai tot dus pana acolo.
Dar ce repede se vand, nu ma asteptam. Si pacat ca nu merge cumparatul pe net, ce aiureala.

Fetelor, eu la karaoke nu am precizat nici o preferinta pt data, pt ca cel mai probabil nu pot veni. Nu are rost sa spun eu ce data prefer ca apoi sa nu apar. Asa ca aranjati sa mergeti cand e cel mai bine pt voi, si daca se va putea, voi veni.

Pupici la bombonici, o zi buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Sunt trista mah!!! Nu mai mergem la film....si cu cata nerbadare asteptam ziua aia...... Era ca un cadou de mos Nicolaie pt mine.
Asta e!
Acum nu mai astept nimic, nici film, nici karaoke ca nu se prea vede entuziasm, cred ca luna asta zicem pas. Este intr-adevar luna aglomerata, cu mosi, cadouri, plecari peste granita.... etc.
Sanatoase sa fim ca ne-om mai aduna noi.
Morgane, ce mai faci draga mea? M-as bucura (si cred ca si restul fetelor) daca ne-ai mai scrie cateva vorbe despre tine. Ce mai faci, ce mai face Bianca, ce planuri aveti si cam tot ce crezi tu. Cand plecati in tara? Sper din toata inima sa-ti fie mai bine, ca lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal. Desigur ca pana la normalitate va mai fi destul de tras dar tu esti o fire puternica si luptatoare si nu ma indoiesc ca vei iesi cu bine din toata aceasta poveste. Va doresc la amandoua numai bine, sanatate si tarie sufleteasca iar noul an sa va aduca bucurii inzecite. Va pup pe-amandoua.
Iar pe restul cutiei la fel, va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor, multumesc frumos pentru urarile pentru Andrei!

La multi ani si pentru ceilalti Andreiasi!

Fug ca-s la birou dar revin[:)...

Mergi la inceput