Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Bepii spune:
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR !!! Sa fie sanatosi, frumosi si fericiti !!!
Carmen, draga mea, cred ca-i singura solutie s amergi personal ca si eu am tot incercat pe net si nu merge rezervare online.
Iar Mirika noastra a facut si ea tot posibilul da' nu s-a putut.
Deci e hotarat, 9 persoane la film, miercuri 3 decembrie, filmul se cheama Australia cu rolul pricipal Nicole Kidman. Deci iata listutza: eu, carmen, oana, miri, ana, nina, madi, antoanele si prietena. O sa fie cool fetelor numai sa mai fie bilete.....
Carmencita, ne bazam pe tine. Si drum bun mamei tale catre tara si pupici nenumarati.
Va pup pe toate si va doresc o zi de duminica super!!!
carmita_baby spune:
Mi-e teama ca nu ma pot duce, deoarece s-a hotarat si baiatul sa mearga cu mama la aeroport si il cunosc suficient de bine incat sa stiu ca nu va vrea sa mergem sa luam biletele. Iar ca sa ma mai intorc inca odata in Bruxel, imi este peste mana. Imi pare rau!
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
La multi ani Andrei si Andree! 

si vladut al meu e Andrei.. si era tare fericit cand i-a cantat familionul la multi ani pe web ... si la biserica
maine sarbatoreste la scoala
.. o tine lant..
am impresia ca-i place mai mult andrei .. si noi il strigam intotdeauna vlad ![]()
o saptamana frumoasa si usoara sa aveti!
edit: fete.. cred ca morgane are nevoie in continuare de noi.. haideti sa o mai sunam ..
am un mesaj pentru voi de la ea :
Va pup pe toate. Spune fetelor ca le iubesc.
s-auzim numai de bine! si 

anamana123 spune:
arde-i-ash! la multi ani ieri pt andrei, mah! scuze c am vb pe mess si am uitat sa-ti zic... de fapt, nici nu mi-am dat seama!
la multi ani si pt andrei al norei!
sa va fie saatosi!
dc mai e cineva andrei, andreea, dati un strigat sa va urez!
si la multi ani, romani!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Bepii spune:
LA MULTI ANI ROMANIA !!!
Deci pana la urma suntem fara bilete la film.... 
Si probabil ca asa va ramane si cade lady's night.....![]()
Dar avem si veste buna; azi e ziua Romaniei. Se simte ceva pe la voi, asa un avant patriotic sau alte sentimente? La mine mai putin desi imi iubesc tara. Poate ca daca eram acolo altfel se simtea.
Va pup si va doresc o saptamana asa cum va doriti.

ror spune:
Si eu, si eu....
LA MULTI ANI, Andrei-asilor, sa cresteti mari si cuminti. ![]()
Lucica, multi pupici de la mine.

LA MULTI ANI Romanica si romanilor de pretutindeni! Imi suna un pic a slogan dar asta e.

Ror
ardeiash spune:
MULTUMIM DE URARI
LA MULTI ANI ROMANIA
IEEE...
PS : MAI E BAIETELUL MELINEI ANDREI
s-auzim numai de bine! si 

simonette spune:

La multi ani celor cu numele Andrei sau Andreea!!!!
Imi cer scuze dar asa tuta cum sunt nici nu am stiut ca ieri a fost Sf.Andrei
Siiii
La multi ani Romania!!!!

Pana la urma mergeti la film??? Aveti bilete?
Va doresc o saptamana de vis, sa vina
cu tot ce va doriti si cu tot ce sperati!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
anamana123 spune:
merzsi, ardei!
la multi ani si pt andrei al melinei!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
miri_mik spune:
la multi ani! cu mik cu mare, in prag de dubla sarbatoare, ca ieri ne puseram pe adunat andrei, azi ne felicitam pentru ca suntem romance! sa crestem mari sif rumoase ca destepte sunte, iar andrei-i nostri s ane semene! si nu le va fi rau in viata!!!
tania, io am asa un sentiment frumos: au pus azi ina eroport o reclama cu romania in fata la british! maaaaaaaaaai, tipam pe langa pasageri cand am recunoscut costumul po****r de oash! tsopaiam nu alta! nu degeaba imi zic astia zotteke... deci serios ca ma simt bine!
azi am spart bani, facem cadouri pt micii lui bruno la scoala:) ce palpitant:))) si vienri decoram casa de craciun, ca doara vine moshu!:)))
belete... hmmmm, poate mai icnerc eu azi. nu promit si depinde de starea de spirit a lu' domnu' sot. nu ca n-as putea sa merg singura da nu-mi palce sa stau noaptea singura in mashina in intersectii...
taniutsa, maine esti acasa? ca daca da, iau mashina si tot vin sa-ti aduc pachetelul. si daca trece carmen pe la tine, il las si pe al lui ror, ok?
pusici si fac pachete:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png