,, Se poate sa ma fotografiez cu copilul Dvs.?,,

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu sariti chiar asa, din pozele de pe internet nu deduce nimeni unde locuiesti. Cand cineva te vede intr-un loc fizic, e posibil sa te mai gaseasca in zona respectiva si sa te raneasca fizic.

Pe mine ideea m-a dus la trafic de copii pentru pedofili, unde clientii isi aleg victimele. Sau adoptie ilegala. Sau... nu exista limite la nenorociri.

Eu te felicit pentru prezenta de spirit. Nu avea de ce sa stea si ce sa infrunte, o femeie cu un copil poate fi depasita de un singur barbat, dapai de doi. Te-as sfatui sa scrii la Jurnalul National pentru investigatii, stiu ca ei se ocupa serios de siguranta copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Iulia_b, Mihaelka, de acord cu voi referitor la pozele copiilor pe net.
Clover, daca imi permiti o parere, nu e vorba numai de ranit fizic ci si psihic. A fost nu demult un caz cu poze luate de pe net cu fetita cea mare a printului mostenitor al Olandei si puse pe un site de pedofili si asta e doar unul din multele cazuri de acest gen de care am auzit. E motivul pentru care eu personal sunt foarte selectiva legat de plasarea pozelor pe net ale copilului meu.
Alionushca, ai procedat bine dupa parerea mea si eu as fi refuzat categoric sa mi se pozeze copilul si n-as fi stat in preajma unor astfel de oameni!

Numai bine tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

S-a ajuns la discutii de poze pe internet...

Eu le-am pus pe privat doar pentru ai mei, desi imi placea cind le vedeau si fetel pe forum si-mi spuneai cuvinte frumoase despre ingerul meu colorat.

De ce zic s-a ajuns la discutii despre poze - asta tot e o problema, dar alta. Mie atunci mi-a fost frica nu ca i-ar face o poza ci ca o ia si fuge cu ea - pentru ca persoana cea dorea sa faca o poza cu ea in brate la el, nu in brate la mine. Asta a fost ce mia trecut atunci prin minte .

Despre poze in internet - la noi pe forum local, o magarita, altfel nu-i pot spune - a luat niste poze cu o fetita de pe net si pretindea ca e a ei si are nevoie de ajutor - fetele au ajutat-o cu de taote, pina s-a descoperit ca ea nu are nici un copil.

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Ma bucur sa descopar ca nu sunt paranoica. La un moment dat cineva cunoscut a facut niste poze si filmulete copilului meu si fara sa-mi ceara permisiunea le-a postat pe internet. Am aflat intamplator de la altcineva care le-a vazut. Cand am accesat site-ul respectiv si am vazut imagnile respective am crezut ca expodez. Nu era nimic nelalocul lui, insa simplul fapt ca eu nu am stiut despre acest lucru m-a facut sa ma simt abuzata, mai exact sa simt ca a fost abuzata intimitatea copilului meu. Atunci am cerut imediat scoaterea repectivelor imagini iar persoanele in cauza s-au supara pe mine pentru ca le-am stricat "bucuria"
Cu ocazia relatarii pe scurt a acestei intamplari am retrait iar, aceea senzatie de panica si revolta pe care am trait-o la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Clarrice nu cred ca esti deloc paranoica, normal este sa se ceara acordul. E o chestie de bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

tie ti-au cerut voie, dar mie mi se intampla sa vad ca le fac poze fara sa zica nimic, sa puna mana pe parul lor, asta me enrveaza la culme, inteleg ca copii mei sunt mai exotici dar unde a disparut bunul simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

felicitari pentru ca ai deschis asemenea subiect.Asa invatam multe,citind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

[quote]citat din mesajul lui naiuta

In primul rand vreau sa-tzi spun ca,ai procedat bine ca n-ai acceptat.
Nu vreau sa te speri...chiar sotul i-mi citea intr-o seara,ca in Republica Moldova se fura cei mai multi copii(comert cu copii)Nu vreau sa-ti povestesc amanuntit pt.ce scopuri (sunt multe scopuri pt care i-i fura)
Nu aruncati cu rosii in mine,nu vreau sa terorizez pe nimeni!
Eu in locul tau,a-si reclama la politzie, sa vedem daca au mai fost cazuri ca al meu,poate asa a-si salva alti copii.
Da! Se poate poate sa nu fi nimic rau,insa,in ce lume traim acum, se poate intampla orice!E bine sa fim precautzi.
In primul rand de ce sa lasam pe altii sa ne fotografieze copii?!

A.. si inca ceva!Vine Craciunul,avem serbare la gradi.E scris CLAR pe usa, daca vrem sa facem fotografi altor copii, sa obtinem semnatura parintilor acelui copil, pe care vrem sa-l fotografiem(cel putzin a-l unuia din parinti)apoi avem voie de fotografiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Apropos de ce scrie Naiuta, in gradinita copiilor mei parintii nu au voie sa faca poze. Doar educatoarele fac poze/filmeaza, pe bza acordului dat de parinti la inscriere. Parintii pot primi cd-urile cu pozele sau filmele daca doresc.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruscus

tie ti-au cerut voie, dar mie mi se intampla sa vad ca le fac poze fara sa zica nimic, sa puna mana pe parul lor, asta me enrveaza la culme, inteleg ca copii mei sunt mai exotici dar unde a disparut bunul simt

c'est nous
florina, mamica lui thierry si dara

Ruscus, nu vreau sa te supar, dar ii cred pe cei care vor sa-ti fotografieze copiii - sunt atat de dulci si frumusei, incat nu pot sa treaca neobservati .

Si pe ai mei i-au pozat o data in parc o pereche de turisti japonezi tineri si indragostiti. Mi-au cerut voie, erau atat de entuziasmati de gemenii mei mici (pe atunci), cred ca-si doreau si ei sa aiba.

Maria

Mergi la inceput